icon

Urazená neter

8. jan 2023

Ahojte. Potrebujem si precitat nestranny nazor na tuto situaciu. Ide o to, ze 23. decembra mi volala neter, ci by mohli 25.12. prist na navstevu. Neter ma priatela a tri deti, kedze uz v minulosti zvykli prist a zdrziavat sa az kym im nesiel spoj domov, rovno som povedala, ze mozu, ale rovno v ten den aj odidu. Jednoducho uz podla mna to, ze by prisli rano, zostali by tu cely den a vecer by odisli by som brala, ze je az-az. Nie tu este spat, ked ani nemaju uz kde… Tak nakoniec ani neprisli a odvtedy mi ani nezdvihla telefon. Myslite si, ze som ju urazila a mala by som sa jej ospravedlnit alebo to ani neriesit?

Strana
z2
cacianka
8. jan 2023

@bajka16 má byť rada, že prídu vyžirky ? A rovno na drzovku aj prespať ? 5 ľudí ku 2, lebo vieme a autorka to potvrdila,že už ich tu spomínala, ako sa dovalia a náročky zmeškaju aj posledný spoj.

majka4555
8. jan 2023

Ked vies aka je neter a ako sa zvykne zdrzat...povedala by som, ze sa mi da len od takeho casu, od akeho si ochotna prijat ju ako navstevu a mozno podotknut, ake mas plany na dalsi den, keby nahodou planuje ostat na dlhsie. Takto by to nemohlo vyzniet drzo a nemala by sa ani preco urazat. Navsteva by bola a ako by prisli, tak by aj odisli.

bajka16
8. jan 2023

@cacianka tak ja som predchádzajúce diskusie nečítala ani jednu súdim na základe tejto.

cacianka
8. jan 2023

@bajka16 už na zaciatku diskusie sme to spomenuli a ona potvrdila.

nikdenikto
8. jan 2023

A dala ti aspoň vedieť že ani neprídu? Či ty si ich toho 25.12. čakala a proste nedorazili a od vtedy ani nedvíha?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2