Urazený a výbušný chlap (ako veľké dieťa).
ahojte takze v skratke s manzelom sme spolu 4 roky a rok sme spolu chodili este nemame ziadne deti Co sa tyka vztahu no sama neviem ako ho opisat su dni kedy je vsetko ok a su dni kedy sa nemozeme vystat lezieme si na nervy uprimne ? Tych dni kedy sa hadame je viacej ako tych dobrych.
Hadame sa pre uplne blbosti nic vazne napriklad manzel sa dokaze urazit pre aku kolvek hlupost malickost ako male dieta alebo fakt nechapem 🤷♀️🤦♀️
Napriklad vcera sme boli v obchode pozriet darcekovy kosik na narodeniny ale chcela som si ho urobit sama tak sme boli pozriet len kosiky a nevedela som sa rozhodnut tak som skusila volat mame ze co si Mysli ona ze ktory by bol vhodny hned bol
Ohen na strechce uz sa tvaril urazene ze preco sa radim
co je natom ? nepride mi to take aby sa clovek preto dokazal rozculit a urazit viac krat sa stalo ze sme sa pochitili v obchode a on jednoducho vybuchne bezohladu nato kde sme zvysi hlas a odide necha ma v obchode samu naposledy sa to stalo v banke zijeme v Uk a stahujeme sa na slovensko s tym ze potrebujeme adresu kde nam bude chodit posta tak mu hovorim ze si dame postu ku mojim rodicom ktory v Uk ostavaju bez toho aby mi povedal tak si v banke zmenil adresu ale dal tam adresu jeho kolegu s prace rozculilo ma to toho chlapa vobec nepoznam a nechcem aby chodili vypisi a vsetko s banky na jeho adresu A este k tomu nechapem preco mi to nepovedal asi dobre vedel ze s tym
Nebudem suhlasit Tak som mu to vysvetlovala otocil sa odisiel a nechal ma stat v banke samu robi to skoro furt vzdy ked sa mu nieco nepaci pojde len vonku a pocka ma tam zapali si ale aj tak nepozera nato kde sme a kolko ludi sa nanas pozera a nas pocuje urazi sa a odide
Proste robi to skoro furt pre uplne malickosti a bezne veci ktore sa deju v zivote nezapaci sa mu nieco hned je urazeny a ja potom neviem fungovat normalne a byt mila ale samozrejme jeho to vsetko do 10 minut prejde
A zla som ja neklape nam to hadame sa lebo sa hnevam 🤦♀️
aj dnes pozerame telku a zacal ma steklik bozkavat lahol si kumne no proste sme sa
Salili jak male deti 🤷♀️🤷♀️ A ked som mu asi 2x urobila s prstom po nose zo srandy tak sa zodvihol a odisiel ked som sa pytala ze akoze co sa deje tak ze este ja som urazena ci mne by to nevadilo keby mi to robil ako nechapem 🤦♀️😂 ja viem vyznie to blbo to salenie sa a steklenie a neviem co... nemame 15 😂
Ja mam 25r on 24r
Ja nechapem ako s takym chlapom komunikovat aby sa pre vsetko neurazil hadat sa kazdy 2 den pre hluposti.
Urazi sa zaspi v pohode do 5 minut vecer a na druhy den sa sprava ako keby sa nic nestalo Napise mi s prace spravu atd a fungujeme dalej a ja mam pocit ze v sebe potlacam vsetko co ma trapi az kym jedneho dna nevybuchnem ja viem su ovela horsie pripady a aj horsie vztahy citim sa ako pubertiacka co sem vypisuje hluposti no vazne to cloveku polezie na nervy take spravanie to urazanie a hadanie v podstate pre nic je toho namna vela ani poriadne pohadat sa neda kedze byvame u nasich tak som ticho niesom ten typ cloveka ktory robi sceny pred ludmi a urcite nie pred rodicmi
x krat sme sa o tom rozpravali vzdy slubi ze sa zmeni ze on sam nevie preco stale vybuchne a urazi sa ze sa to posnazi kontrolovat ale vsetko trva par dni a potom sme tam
Kde sme boli co by ste mi radili urobit ako sa spravat zachovat aby sa to zmenilo ??
Napadlo ma uz vselico aj to ze ho vystrasim ze pojdeme od seba na par ani aby si uvedomil ze aj ja mam len jedne nervy a ze som schopna sa rozist ak sa nezmeni... no neviem ci to nieje hlupost 🤷♀️ Vazne neviem to ze o tom rozpravame a ja sa stazujem nepomaha je este jedno velke dieta a ja som uz fakt zufala
@fatimuska stredný syn keď niečo zlé spraví tak sa mu hneď posmieva, porovnáva sa neustále s deťmi, že o i môžu a on nie, už dlhšie zvažujem rozchod, je to čím ďalej neunosnejsie, je strašne výbušný, ale je mi ho ľúto, otec mu umrel, pes mu umiera, mamina je ťažko chorá, a on sa správa ako debil a rozmaznané decko, neváži si nič, neustále sa porovnáva, za každú chybu alebo keď sa pomýli môžem ja alebo deti, atď...
@0kristina0 neviem raz skusim a dam ti vediet co sa stalo 😊
@matapo. Poslednou vetou si to vystihla.....
V puberte mi otec povedal: "Nauč sa všetko robiť sama, lebo ak si nájdeš neschopného chlapa, my sa Ti o riť starať nebudeme." Takze kým som sa vydala, vyštudovala som, zarobila peniaze, investovala peniaze, kúpila svoj byt a vždy sa držím finančnej nezávislosti od chlapa. A teraz konečne čakáme dieťa
@jazlyn no, to je na dlhý román a fľašu kvalitného vína. 🙂
Prvýkrát mu takto drblo 2 dni po nasťahovaní na Vianoce (v ten rok po svadbe). Hneď o 4 týždne na moje narodeniny si odišiel na výlet do Rumunska. Sklamalo ma to, bola som nešťastná asi ešte 1,5 roka týchto jeho "kramov". Po 4 dňoch doliezol domov s drkotanim zubov a vetou: "jeeeee mi zzzzzzzima a chce sa mi srať." No, ked si bol tak blbý a išiel v januári pri mínus 10 len v botaskach (Ešteže som ho donutila zobrať zimnú bundu), veď idú autom.... Po ceste domov kolegovi odišiel termostat, ale doviezol si domov fraherku, tak mrzli. A že v Rumunsku majú zväčša na dedinách len kadibudy, jeho problém. 🤣🤣🤣🤣 Na tomto sa bavím aj po rokoch. Keď mu drbe, venujem sa sebe, kamarátkam, svojej rodine a účtovníctvu. Po týždni mu aj tak vždy začali horieť vajčiska, tak sa musel znormalizovat. Keď mu však vďaka mamičkinej podpore a manažovaniu drbalo 4 mesiace v kuse, prerobila som svoj byt a odsťahovala sa so všetkými svojimi vecami. Až potom vytriezvel. Je mu jasné, ako by bezo mňa skončil - ako pol ich dediny s 3,5 promile. Že si v 35rokoch bude zvykať na byt, s tým by nikto z nich nepočítal ani v najhoršom sne. Ale ten kľud je na nezaplatenie. A hlavne izolácia od toxického prostredia 🙂
Svokra to má jednoduché. Svokor od nej dostane každý druhý deň krabičku cigariet a v piatok 3 eur do krčmy. Na viac podľa nej nárok nemá, so všetkými peniazmi hospodári sama, aby mohla vsetkych a vsetko riadiť a ovládať (To chcela aj nás). Potom frajerí, že svokrovi sa neoplatí ofučat sa na viac ako 2 dní, lebo veď on ostane bez prostriedkov....
@jazlyn a ja stále premýšľam co som komu urobila, alebo sa stalo boli sme v cudzom meste, niečo sme sa chytili a on zrazu sa rozbehol a 2 hodiny schováva s vypnutým mobilom, ale ta nenormálna som ja, zároveň je môj podriadený, je v teréne niečo doba re, zvýšime hlas, ujde mi slovo a vypne mobil a môžem si riešiť sama.. Jeho nezaujíma, keď to tu vypisujem, sa obdivujem že som stále s nim
@jazlyn ak pri nom trpis co ti brani to ukoncit? Bojis sa ho nechat lebo mas obavu ze zistis ze bol ten naj? Ak by bol tak by si sem nepisala a neriesila toto
@katarinka89 určite nebol ten naj a potom je zas normálny a potom zas prepínač ký, toto je môj 3 manžel, naj bol ten prvy
@perdulka7 ved ziadny ani nemala 🙈
A nerozisiel sa nahodou s nou on?
@cokolada_876 uz to nie je snubenec, ked nie ste spolu. A ani nebol, ked si nemala prsten.
@perdulka7 99 gastracov 6eurovych 🤣
@lentilkaxxx už dlho som sa tak nenasmiala ako pri tvojom príspevku😀 drž sa!otec Ti dal super radu do zivota
@eliska13. tak tie moje zážitky z kokotova bavia ľudí stále. Ale zažiť to druhýkrát už by som to nechcela. Každopádne svokra aj borovička sú najlepšie chladené 😂😂😂 No dobre, tak len tá svokra. Keďže nepijem, borovička môže ostať aj teplá. Ale len tá borovička!!!!!

@jazlyn co by sa ti stalo keby si pouzivala ciarky a bodky vo vetach?