icon

Urazený a výbušný chlap (ako veľké dieťa).

jazlyn
11. feb 2020

ahojte takze v skratke s manzelom sme spolu 4 roky a rok sme spolu chodili este nemame ziadne deti Co sa tyka vztahu no sama neviem ako ho opisat su dni kedy je vsetko ok a su dni kedy sa nemozeme vystat lezieme si na nervy uprimne ? Tych dni kedy sa hadame je viacej ako tych dobrych.
Hadame sa pre uplne blbosti nic vazne napriklad manzel sa dokaze urazit pre aku kolvek hlupost malickost ako male dieta alebo fakt nechapem 🤷‍♀️🤦‍♀️
Napriklad vcera sme boli v obchode pozriet darcekovy kosik na narodeniny ale chcela som si ho urobit sama tak sme boli pozriet len kosiky a nevedela som sa rozhodnut tak som skusila volat mame ze co si Mysli ona ze ktory by bol vhodny hned bol
Ohen na strechce uz sa tvaril urazene ze preco sa radim
co je natom ? nepride mi to take aby sa clovek preto dokazal rozculit a urazit viac krat sa stalo ze sme sa pochitili v obchode a on jednoducho vybuchne bezohladu nato kde sme zvysi hlas a odide necha ma v obchode samu naposledy sa to stalo v banke zijeme v Uk a stahujeme sa na slovensko s tym ze potrebujeme adresu kde nam bude chodit posta tak mu hovorim ze si dame postu ku mojim rodicom ktory v Uk ostavaju bez toho aby mi povedal tak si v banke zmenil adresu ale dal tam adresu jeho kolegu s prace rozculilo ma to toho chlapa vobec nepoznam a nechcem aby chodili vypisi a vsetko s banky na jeho adresu A este k tomu nechapem preco mi to nepovedal asi dobre vedel ze s tym
Nebudem suhlasit Tak som mu to vysvetlovala otocil sa odisiel a nechal ma stat v banke samu robi to skoro furt vzdy ked sa mu nieco nepaci pojde len vonku a pocka ma tam zapali si ale aj tak nepozera nato kde sme a kolko ludi sa nanas pozera a nas pocuje urazi sa a odide
Proste robi to skoro furt pre uplne malickosti a bezne veci ktore sa deju v zivote nezapaci sa mu nieco hned je urazeny a ja potom neviem fungovat normalne a byt mila ale samozrejme jeho to vsetko do 10 minut prejde
A zla som ja neklape nam to hadame sa lebo sa hnevam 🤦‍♀️
aj dnes pozerame telku a zacal ma steklik bozkavat lahol si kumne no proste sme sa
Salili jak male deti 🤷‍♀️🤷‍♀️ A ked som mu asi 2x urobila s prstom po nose zo srandy tak sa zodvihol a odisiel ked som sa pytala ze akoze co sa deje tak ze este ja som urazena ci mne by to nevadilo keby mi to robil ako nechapem 🤦‍♀️😂 ja viem vyznie to blbo to salenie sa a steklenie a neviem co... nemame 15 😂
Ja mam 25r on 24r
Ja nechapem ako s takym chlapom komunikovat aby sa pre vsetko neurazil hadat sa kazdy 2 den pre hluposti.
Urazi sa zaspi v pohode do 5 minut vecer a na druhy den sa sprava ako keby sa nic nestalo Napise mi s prace spravu atd a fungujeme dalej a ja mam pocit ze v sebe potlacam vsetko co ma trapi az kym jedneho dna nevybuchnem ja viem su ovela horsie pripady a aj horsie vztahy citim sa ako pubertiacka co sem vypisuje hluposti no vazne to cloveku polezie na nervy take spravanie to urazanie a hadanie v podstate pre nic je toho namna vela ani poriadne pohadat sa neda kedze byvame u nasich tak som ticho niesom ten typ cloveka ktory robi sceny pred ludmi a urcite nie pred rodicmi
x krat sme sa o tom rozpravali vzdy slubi ze sa zmeni ze on sam nevie preco stale vybuchne a urazi sa ze sa to posnazi kontrolovat ale vsetko trva par dni a potom sme tam
Kde sme boli co by ste mi radili urobit ako sa spravat zachovat aby sa to zmenilo ??
Napadlo ma uz vselico aj to ze ho vystrasim ze pojdeme od seba na par ani aby si uvedomil ze aj ja mam len jedne nervy a ze som schopna sa rozist ak sa nezmeni... no neviem ci to nieje hlupost 🤷‍♀️ Vazne neviem to ze o tom rozpravame a ja sa stazujem nepomaha je este jedno velke dieta a ja som uz fakt zufala

Strana
z3
tehulka2011
25. feb 2020

Utekaj od neho! Vazne ti to pisem

jazlyn
autor
25. feb 2020

@tehulka2011

Preco ?

tehulka2011
26. feb 2020

@jazlyn lebo mam skusenost s takym clovekom, presne veci ake si popisovala, NIKDY sa to nezmeni, praveze sa to bude zhorsovat, tak ak nechces cely zivot trpiet a trapit sa, nechaj ho

stolcek9
9. mar 2020

@jazlyn ja som práve od takého odišla..necitala som vsetky komentáre, ale otvorili sa aj mne oci a to mam cez 40 a on tiez, boli sme spolu skoro 2 roky

nefertiti5843
9. mar 2020

@jazlyn Ako si spomínala v príspevku...On akoby v skutočnosti tých 15 mal...aspoň mentálne určite....Vekom sa to bude zhoršovať, tie jeho detinské výlevy a to nechcem ani pomyslieť, čo bude, ak príde dieťa...boh ťa ochraňuj od takého decka ☹ Nájdi si dospelého chlapa.

zinew
5. apr 2020

@fatimuska prečo píšeš že zvažuješ rozchod ALE UMIERA MU PES, OTEC ATĎ. AKO TYPICKÁ ŽENA ČO SNALYDUJE, PREČO NEODÍSŤ AKO SUBMISIVNA ZENA ROZMÝŠĽAŠ. A DÁVAŠ SI Z VYCITIEK DÔVOD OSTAŤ. KAŽDÁ ŽENA PRE MATERINSKÉ PUDY HĽADÁ VINU NA SEBE! PREČO SI TO ROBÍŠ? PREČO SI VYČÍTAŠ NIEČO? JE TO AKO SEBABIČOVANIE. sebatyranie. V PRVOM RADE HO OBOZNÁM ŽE ROZMÝŠĽAŠ O ROZCHODE LEBO ...... POROVNÁVA SA ATĎ. .. HOVORILA SI MU TO PRECO SA TAK SPRAVA K DEŤOM ? YOTO JE DETINSKÉ AJ U ŽIEN ŽE NEPOVEDIA PARTNEROVI ČO SA JEJ NEPACI A NECHÁPE TOMU PROSTE AK NEKOMUNIKUJES S MUŽOM, NIČ NEVYRIEŠIŠ . POSTAV HO PRED TÝM CO TA TRAPI. O TOM JE VZŤAH!!!! HOVORIS S NÍM? SKÚŠALA SI HO TO NAUČIŤ AKO SA MA SPRÁVAŤ? TYM ŽE HNEĎ HO VEZMES MIMO DETÍ A KOMUNIKUJES ,TO CO ROBIS? AKO SA S DEŤMI BAVÍŚ? TY SI MYSLÍŠ ŽE MAJU TOLKO ROKOV AKO TY? AJ TY SI BOL TAKY NESCHOPNY ZE TA NEUSTÁLE NIEKTO POROVNÁVAL S INYMI KEĎ SI BOL DECKO? komunikacia komunikscia komunikacia ..... nič iné nepomôže zmeniť situaciu A BUDES TO OPAKOVAŤ TIETO CHYBY AJ V ĎALŠOM VZŤAHU. ROZCHOD ANO DOČASNÝ- ABY SI MU DALA POCÍTIŤ ZE K DEŤOM SA TSKTO SPRÁVAŤ NEBUDE, LEBO NIČÍ ICH KREHKÚ PSYCHIKU A ROZVIJAJUCU OSOBNOST A SEBAVEDOMIE . A DEŤOM POVEDAŤ ZE OCO ODCESTOVAL. ZE NEMATE PENIAZE. ABO ZE MA DÔLEŽITÚ ULOHU Z PRÁCE. TREBA SA STETAVAT BEZ DETÍ, KOMUNIKOVAT A UCIT HO AKO SA MA SPRÁVAŤ. MUŽI SÚ K DEŤOM TAKÍ KEĎ SÚ FRUSTROVANÍ. TAK SA SPRÁVALA K NÁM MATKA. ALE TO JE UŽ FAKT CHORÁ VYCHOVA LEBO MATKA JE PRE DETI AKO BOH. SLNKO. VODA. PROSTE VIAC AKO NIZKE PUDY-SMED,HLAD,......MATKA DOKÁŽE ZAZRAK OBJATÍM A POHLADENIM. ale NA NESTASTIE AJ OPAK- ZNIČIŤ JADRO OSOBNOSTI DECKA .

fatimuska
6. apr 2020

@zinew jazyk mam zodraty, neustále mu to vravím a vieš čo, uvedomila som si ze je asi jednoduchší, že on v tej hlave si to neuvedomuje, opakujem mu dokola že svoje frustrácie si ma vyriešiť s mamou, nie s nami,

zinew
7. apr 2020

@fatimuska hmmmm .... nezávidím....Ale v takej veci keď nie je človek tam a nezážíva to, tak tu fakt človek len dvihne ramenami, že nevie čo by on spravil. Je to ťažké potom radiť. Fakt len podporiť ťa a držať prsty. Čo už sa dá. Ja ti však za úprimné písanie ti úprimne poviem toľko so svojho života. Som sama. Nedarilo sa mi ani s mamou vychádzať a ako dospelá už len čo, pomôcť jej bo je rozvedená, sama, s istou ťažkou povahou odpudila aj dcery a hlavne ju neznášajú zaťovia /mojich nevlastných sestrí s kt. tiež nekomunikuje m aj keď som chcela /. majú povahu po otcovej rodine. Často tam chodili za starkymi a tetou. Mňa 100 raz urazili, a odpustila som im sko decko. Oni majú pi nich povahu Niečo sa ich dotklo a mesiac nekomunikovali pod jednou strechou. Je to ,poviem ti, horšie keď biekto mlčal. A ČO CHCEM POVEDAŤ-POINTA, NEMALA SOM OPORU v NIKOM. MUSELA SOM SA DRŽAŤ LEN SEBA. A PLUS VIERA K BOHU- taká pre neveriacich nádej že taký je život a nejak musím s tým nejako žiť že aspoň niečo medzi nami pre mňa Boh, Panna Maria-matka všetkých detí to ma drzalo. A som teraz v dospelosti nejaká socialne nijaká. Absolútne mať nikoho, ešte tete zavolám/aj keď viem ze jedným ucgom rnu a druhym von, bo má vlastné starosti a preto je mi jedno, ale aspon jej zavolam ked uz nikomu/ je velmi
@fatimuska ŽIVOT NIE JE ĽAHKÝ. NIE JE ĽAHKÉ ALE BYŤ SÁM/SAMA. A AK máš dobrých ľudí okolo seba DRŽ SA ICH! A NAOZAJ STRAS SA ČLOVEKA ČO TI NEROZUMIE. NAČO SA DRŽAŤ NIEČOHO ČO NEMÁ VÝZNAM. Tiež som stretavala takých čo mi ani nerozmia veromostne. Ani ludsky. RADSEJ SIM SAMA. HOCI FAKT NEMÁM NIKOHO . A EŠTE MAME ROBÍM AKU TAKU ZLU NÁLEPKU ZA DCÉRY CO SA NA NU VYKAŠĽALI A NEVÁŽI SI NA MAMA AJ TAK. JE MI JEJ ĽÚTO, LEBO JE TO RODINA. NIE JE TO FRAJER ČO HO MÔŽEŠ KOPNÚŤ FO ZADKU KEĎ UŽ TI NERVY PRASKAJÚ. drž sa seba- detí, svojej osobnosti. Tyrane zeny podla psychologov sa boja byť samé tak sa nechávajú dalej byt a zostávajú s ryranim žiť. Predsa ale ty nie si tak na tom ako tie zeny. MÁŠ SEBA. DETI. PRIATELOV DUFAM. RODINNYCH ČLENOV. TAK SA NETRAP A NENECHAJ SA UBIJAT AKO JA. JA musim byt pri matke*začína jej denencia. Proste ja som nemala šťastie mať deti, a normal ľudí, ta som tak dopadla. Hovorím si, to bol asi boží zámer-abo je to len moja vyhovorka ako sa a tým vyrovnať. ŽI AK ZA MŇA A ZA KAŽDÉHO ČLOVEKA ČO NEMAL VEĽA ŠŤASTIA ALEBO ODVAHY. ŽI NAPLNO KVÔLI TAKÝM ČO NEMOHLI OZAJ NAPLNO ŽIŤ. BO RAZ TOTO V DESTVE, BO WI MAGNET PRE ZUFALCOV CO SI Som si naivne MYSLELA PRE RUŽOVÉ OKILIARE A KONEČNE ZAUJEM O MŇA A POTREBU BYŤ MILOVANÁ- TA seba samu som klamala ze su uzasni. A casom sa zobudili, rutina a neviem čo ešte, aj moja neschopnosť manipulovať s mužmi. JE TO FAKT DÔLEŽITÉ OVLÁDAŤ. ŽENA JE KRKOM. ŽI NAPLNO A NIČ NELUTUJ A V PRVOM RADE NIKDY NEĽUTUJ CHLAPA! JE TO ZLÝ ZAMER S NIM OSTAŤ. TO TA LEN PILOZI, VYCICA TAK ZE UZ NEODIDES OD NEHO. KED TVRDÍŠ ZE NIČ NEPOMÁHA - TAK UZ VOBEC HO NEĽUTOVAT. ALE ODÍSŤ. MALA SOM OTCIMA. ON ANI O VLASTNE 3 DETI sa nezaujímal ako v skole, ake problémy maju. ON LEN SLOPAL A CEZ VIKEND ICH HODIL RODIČOM A SEGRE-STAREJ DIEVKE NA KRK. EŠTE ZE MAL STAROSTLIVYCH RODICOV A SEGRU, BO ON sa ani nesnažil. A HNEĎ KEĎ SOM HO VIDELA, VYCITILA SOM ZE JE TO PRETVARKA CO HRAJE NA MOJU MAMU. TAK SOM BOLA SKLAMANA ZE MAMA PO MOJOM ROKU A MESIACI SI K SVOJIM RODIČOM A SEGRAM - ESTE CHODILA DO STREDNEJSKOLY doniesla toho slizkeho pretvarocaca. decko vyciti hneď co je zac ten chlap.PRETO SA PYTAJ DETÍ, AKO HO VNIMAJU-TOHO UJA, KEĎ SI NIEKOHO NAJDES ČASOM . DETI SU VELMI SENZIBILNE. CITIA ZLO CI NIEČO NEVHODNÉ. MNA SA MAMA NEPÝTALA. BOLI INE CASY, HANBA A PONIZENIE ZENY ZE OTEHOTNELA V 80 ROKOCH. A K TOMU NA DEDINE VO VEĽMI VERIACEJ RODINE. CHCELA SOM NÁHRADNÉHO OTCA ALE NIE TAK SKORO A NIE TOHO SLIZKEHO HADA. mame nesiahal ani pi paty. nemal ambicie, sny. a ani otcovske vlohy.

Strana
z3