Urážky od priateľa na moju osobu
Ahojte žienky potrebujem to dať so seba von lebo asi ma to zožerie za živa. S priateľom sme spolu cez 3 roky, všetko vo vzťahu bolo v rámci možností OK no už asi rok to ide dole vodou v poslednej dobe počúvam na svoju osobu len urážky a nadávky keď sa pohadame že som kurva alebo pica a podobne. Asi 2 týždne do zadu som bola chorá mala som vysoké horúčky a sme sa pohadali tak bol samozrejme na mňa urazený a v noci som dostala 40ky a zobudila som ho aby mi aspoň po vodu šiel a on nič ešte mi povedal že pica sprostá a otočil sa na druhú stranu. Včera sme sa pohadali ani neviem prečo a to mi tiež vykričal že som pica skurvena... Žienky mala som už niekoľko krát chuť sa zbaliť aj odísť aj som to pár krát dokázala ale to má vždy uchlacholil ako sa zmení a že už taký nebude aj kľakol na kolená predo mnou ... Teraz neviem čo robiť keď som bola ako dieťa mala som psychické problémy ( naši sa rozviedli keď som bola malá) a myslím že sa to tiahne so mnou doteraz bojím sa a stále mi chodí v myslí že kto by ma chcel nie som ani príťažlivá a môžem byť rada že aspoň niekto je so mnou. Momentálne sa spolu nerozprávame lebo so mnou nechce komunikovať.
@andrejinka_ Myslíme na teba. Sme s tebou. Si silná a odvážna.
@andrejinka_ velmi ti drzim palce. Neboj, ty to zvladnes, mama ta urcite podrzi. Pocitaj s tym, ze mozno zacne za tebou doliezat, nosit kvety, prehovarat, slubovat, ze sa to uz nestane a bla bla bla... Bolo by to tak, ze nejaku dobu by sa dokazal pretvarovat a potom by to opat zbehlo do starych kolaji. Vies ako sa hovori.. ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju. Nenechaj sa lapit!
Vela stastia..Spravila si mudre rozhodnutie!
Tento a ine pribehy ma len utvrdzuju v tom,ze mi je dobre samej s detmi a dakujem panubohu zato.
Tak žienky ďakujem za každú jednu myšlienku na mňa. Skončilo to tak že museli k mamke prísť policajti lebo mi vulgárne nadával a chcel ma nasilu zobrať preč.Musela som volať hliadku lebo som sa zosypala a potom ma obvinil že som mu ukradla veci.
@andrejinka_ najhorsie uz mas za sebou, teraz len vydrzat. Je mozne, ze sa bude este ozyvat, atakovat a tak podobne. Najlepsie je ho ignorovat. Vymenit tel. cislo ak treba a nijako nereagovat.
@andrejinka_ Pozor na také typy, zrejme bude potrebné zmeniť aj číslo (nedvíhala by som ani utajené číslo), možno si užijete aj takéto kadejaké opletačky, nečudovala by som sa, keby sa začal vyhrážať, sú také typy vhodné rovno na psychiatriu. Nebojte sa, nič lepšie ste nemohli urobiť ako odísť od neho. Nedajte sa zlomiť, ak by Vás ukecával. Taký človek sa nikdy nezmení. Veľa šťastia. 🍀
Vydrz, prestane ho to bavit. Moj skusal tiez kadeco, tevalo to asi 2 tyzdne robil veci ktore by ma v zivote ani nenapadli. Volaj policiu vzdy ked treba.
Baby práve som si robila test a vyšiel mi pozitívny 😭😭😭
@elizabet173 tiez mi toto napadlo ....
Z tohto ,,skutočného ,,príbehu by bola dobrá Evitovka 😃
K sexizmu a nenávisti k ženskému pohlaviu vychovávajú obaja rodičia. Poďakuj sa jeho tupým rodičom a pošli ho do piče
@elizabet173 nie nemám dôvod si vymýšľať, chcela som sa vyrozprávať a chcela som počuť radu a na tú radu rozumných žien som sa aj odsťahovala. Z takýchto veci sa sranda nerobí. Nikoho tu nejdem presviedčať aby mi veril v akej ťažkej a zložitej situácií som sa ocitla aj tak každý bude veriť čomu chce.
A ďakujem každej jednej z Vás ktorá mi pomohla radou alebo len myšlienkou na mňa aby som to zvládla.

drzim silno silno palce nech to zvladnes. Uz mu naozaj never, mal vela sanci aby sa zmenil, no nevyuzil ich.