Urážky od priateľa na moju osobu
Ahojte žienky potrebujem to dať so seba von lebo asi ma to zožerie za živa. S priateľom sme spolu cez 3 roky, všetko vo vzťahu bolo v rámci možností OK no už asi rok to ide dole vodou v poslednej dobe počúvam na svoju osobu len urážky a nadávky keď sa pohadame že som kurva alebo pica a podobne. Asi 2 týždne do zadu som bola chorá mala som vysoké horúčky a sme sa pohadali tak bol samozrejme na mňa urazený a v noci som dostala 40ky a zobudila som ho aby mi aspoň po vodu šiel a on nič ešte mi povedal že pica sprostá a otočil sa na druhú stranu. Včera sme sa pohadali ani neviem prečo a to mi tiež vykričal že som pica skurvena... Žienky mala som už niekoľko krát chuť sa zbaliť aj odísť aj som to pár krát dokázala ale to má vždy uchlacholil ako sa zmení a že už taký nebude aj kľakol na kolená predo mnou ... Teraz neviem čo robiť keď som bola ako dieťa mala som psychické problémy ( naši sa rozviedli keď som bola malá) a myslím že sa to tiahne so mnou doteraz bojím sa a stále mi chodí v myslí že kto by ma chcel nie som ani príťažlivá a môžem byť rada že aspoň niekto je so mnou. Momentálne sa spolu nerozprávame lebo so mnou nechce komunikovať.
Aj by som ironicky napísala, že si s nim sprav dieťa a určite sa zmení, ale asi by si to aj vzala vážne.
No čo ti na to tak majú ostatné povedať, preč od neho, včera bolo neskoro.
@andrejinka_ oooo ty piča sprosta,ved vydrž este,este to neskoncilo
raz by mi chlap povedal, ze som pica.. radsej sama a s 10 mackami ako s takym muzom.. toto clovek, ktory ta lubi a vazi si ta nepovie
@andrejinka_ Panabeka...taketo vyjadrovanie vo vztahu ? Dds des des. Nechapem ludi a pary co sa takto hulvatsky castuju takymito nadavkami. Uplne primitivne krcmove spravanie. Ziadna ucta, respekt. Nechapem taketo pary. Neviem ako sa Vy k nemu spravate a ci sa aj vy takto sem tam vyjadrite na jeho adresu. Ak to nie je vas styl, a on sa len teda posledny rok takto zmenil, urcite by som od neho odisla. Zrejme prve 2 roky hral chrumkaveho a uz to divadielko dalej nedava. Prepana jana na jaku chmaru je vam chlap co vam ked lezite v horucke povie pi.. ? Des des des. Odist.
@andrejinka_ Momentálne sa nerozprávate, lebo on nechce komunikovať? Po takých nadávkach by som teda nechcela ja komunikovať a nie že on, chudáčik, je urazený. S takým by som nebola už ani minútu. Radšej sama do konca života ako byť s takým hovädom.
@andrejinka_ zbal sa, odíď a uz sa nikdy k nemu nevrat, žiadna iná rada tu nie je.
@andrejinka_ A aky je to pocit, ked ti takto nadava?
Uvazujes tak, ze radsej ale zostat so zlym clovekom ako sama, ano?
Takze ked mas v noci horucku a ides sa napit, radsej nez mat aspon svoj vnutorny klud, volis radsej moznost mat pri sebe cloveka, ktory ti v tu chvilu vulgarne vynada?
A keby ste raz nahodou mali deti, bolo by v poriadku, keby sa k nim spraval rovnako ako k tebe? To sa pytam preto, lebo niekedy sa nevieme postavit sami za seba, ale za svoje deti sa snad vie postavit takmer kazda matka.
Ty mas teraz skvelu prilezitost uvedomit si, ze jeho spravanie nezmenis. Ale mozes zmenit svoje a odstranit tohto (ne)priatela zo svojho zivota. Drzim ti velmi palce
@negymama lebo normalni chlapi nepotrebuju klakat na kolena, nemaju preco, maximalme pri ziadosti o ruku, alebo ked bozkavaju brusko, v ktorom rastie ich dieta. Len takato hovada potrebuju prosikat o odpustenie.
@amelie2017 ano, presne tak. je to manipulacny akt. poklaknutie clovek, zena vnima ako nieco extra zavazne, hlboke. a ten debo to dobre vie, tak to pouzije ako navnadu.
@andrejinka_ mne raz v partii povedal jeden chalan, ked sme debatovali ze joj pica aká si múdra, este nedopovedal slovo múdra uz mal po papuli vylepené,a drhou rukou som len mihla popred jeho ksicht,lebo uz sa uhybal...a dostal by aj viac,ale to uz ho brali von, fuj...este raz fuj
@andrejinka_ boze zena maj kus sebaucty voci sebe. KTK
@andrejinka_ prečítala som to po prvé nadávky. Zena,trochu si vaz samu seba. Nieje jediný chlap na svete
@andrejinka_ odíď od neho,bude to ešte horšie.
a že milujúci chlap... kdeže ... obyčajný blb ktorý nepomôže žene ani keď má zdr. problémy....úbožiak
Utekaj, teraz Ti vulgárne nadáva, o chvíľu napíšeš, že Ťa udrel. Tri roky vzťahu sú príliš krátka doba na hádky a vzájomnú nevraživosť tohto rozmeru, ešte ste mali byť v štádiu zamilovanosti. Ak už teraz robí, čo robí, tento vzťah nemá perspektívu. Naviac, jeho vyjadrenia naznačujú nejakú poruchu osobnosti, normálny človek sa takto o svojom partnerovi nevyjadruje. Myslíš, že keď sa vezmete a bude Ťa mať "istú", bude to lepšie? Nebude, len si bude čoraz viac dovoľovať. A potom prídu deti, odstrihne Ťa od financií a nadávať Ti bude aj pred nimi...toto chceš? Kým si nezačneš vážiť samu seba a nezačneš sa mať rada, nenájdeš šťastie a vnútorný pocit slobody a spokojnosti. Takéto zaobchádzanie si nezaslúži nikto, ani Ty. Zbaľ sa a utekaj, kým môžeš. Zaslúžiš si po svojom boku človeka, ktorý Ťa nielenže bude mať rád, ale prejaví Ti aj úctu, empatiu, pozornosť a starostlivosť.
Este jedna vec. Ked sa k tebe takto sprava teraz, ked ste spolu len 3 roky ako priatelia, tak si nechcem ani predstavit ako by sa spraval neskor keby ste boli manzelia a mali deti. Ver mi, ze po svadbe to bude este sto krat horsie.. Nohy na plecia a utekat co najdalej od neho..
Odporucam ti ist k psychologovi, Ja som tiez chodila a odporucam, velmi to pomaha.
Posledné vety hovoria za všetko
Ty máš nulové sebavedomie a on to využíva. Je si istý, že ho neopustís aj keby s tebou dlážku utrel, a je na koni. Neviem, či má význam ti radiť, že okamžite opustiť takého blbca, a radšej byť sama, ako toto mat doma.
Ale ty to musíš urobiť, nikto za teba sa nerozide. A ver mi ze to sa bude len zhoršovat. Ozaj chceš takto pretrpieť ďalšie roky, možno celý život?
V urazksch, kriku, placi, slzách? Len preto "že aby som nebola sama"?
Fíha... chcela by som vedieť, aké odpovede tu očakávaš.
Napr., že "Je to normálne, aj môj to tak robí, on nie je zlý a určite ma ľúbi. On sa určite zmení, moja láska ho zmení. Dám mu ešte 57 šancí!"
No. Takže sa pozviechaj a choď od neho. Nikto príčetný ti tento tvoj "vzťah" nepožehná.
Žienky prosím myslite na mňa pobalila som si všetky veci a sťahujem sa k mamke. Prosím myslíte na mňa.
@andrejinka_ robis dobre, je super, ze mozes byt u mamy. Hlavne sa nedaj presvedcit, aby si sa vratila. Ked ste len priatelia a nic ta pri nom nedrzi, robis tu najlepsiu vec, ked odchadzas. Vo vztahu treba mat vzajomnu uctu a na tej stavat. Poucila si sa, teraz sa das u mamky dokopy a uz budes partnera lepsie vyberat. Drzim palce.
@andrejinka_ super. Hlavne sa uz nevracaj späť 👍👍👍
@andrejinka_ Nezabudni si ho všade bloknuť.Uplne prerušiť kontakt .Ked to zvládneš ,na konci si povieš ,nič lepšie sa ti nemohlo stať.
Okamzite utekaj zmen cislo a nikdy nikdy nikdy si podobneho k sebe nepusti.pri prvom naznaku agresie nech Ti svieti velka cervena kontrolka..
@andrejinka_ odíď raz a navždy! Ten chlap sa nezmení. Ani keby hory doly sľuboval, nenechaj sa ukecat! Máš naviac! Držím palce
@andrejinka_ skvele rozhodnutie. Len mu nedvihaj mobil, zablokuj si ho a hlavne nikde nechod sama. Určite tá bude prehovárať aby si sa vrátila.
Ale keď budeš stále s niekym, tak nebude mat šancu ti tlačiť kaleráby do hlavy