Urážlivosť snúbenca
Ahojte, potrebujem poradiť. Staviame so snůbencom dom, je podľa vás na jeho odpoveď - “ budeme mať dekor okien iba z vonku, lebo sa nezmestíme do rozpočtu” , moja poznamka “ dobre ked nato nemaš “ drzá? Alebo je precitlivený?
Dom staviate "spolu", ale on je ten co "nema" peniaze.....
Budes rada ak sa s tymto pristupom dopracujes k svadbe a ak nahodou ano, tak sa zastav o par rokov a prid si sem "ulavit" s akym "chrapunom" sa rozvadzas.
Niekto kto ta polutuje sa uz len najde.
@laila22 vsak napisala staviame asi si to ani neuvedomila a pochybujem ze ona nieco prispieva to je taka klasika ze pride zena s ktorou chlap este ani nie je zobraty nemaju deti a ona si uz narokuje na vsetko aj ked nepohla prstom a nedala muzovi ani cent ako sory ale toto je cista vypocitavost..
pozri ja este ani snubenca nemam iba partnera ale byt sme kupovali spolu a vsetko ako aj splatka ucty ci ked kupujeme nieco do bytu alebo nieco treba spravit ide rovnym dielom. Nie preto ze moj na to nema vela x povie ze to zatiahne sam ale nechcem. Sme obaja vlastnici ja mam tak isto povinnost sa starat a nie nechavat to na neho lebo je chlap..nikdy by som mu nic take nepovedala mozno si to nemyslela ani tak v zlom ale ked staviate spolu tak by ste aj prispievat mali rovnako nie? Iny pripad by bol kebyze si na materskej a chlap taha rodinu financne ale to tvoj pripad nie je takze..zamysli sa nad tym ak chces predist do buducna problemom
Toto je typicke pre zeny z modreho kona,z par viet vediet ze nemaju hypo spolu,ze ona nic neplati,ze muz nemina ovela viac penazi na kadejake prkotiny a preto ju to nasralo, normalne sa na Vas musim smiat. Vzdy a vsetko viete o druhom cloveku bez toho aby ste najskor dostali na tie otazky odpoved ,pripadne niektore sa ani nespytate a uz jej nakladate 😐 strasne 😃. To aj doma ste tak domyslave? Ja sa budem opakovat,prestrelila to,ale narozdiel od inych ju sudit nebudem lebo neviem ci maju hypo spolu, ci maju dieta,na co mina/ju, na com boli dohodnuty atd. Mozno sa odpovede aj dockate 🤷♀️. Ja by som zas nechcela doma domyslavu stihacku
@ivik4 to co pises je sice pravda ale precitaj si jej prispevok vsetko spolu staviame budeme mat lebo sa nezmstime do rozpoctu a ona mu zabije ze dobre ked na to nemas? preco teda nepovedala dobre ked na to nemame? :D uz len to je divne..ale tak ani ja nechcem nikoho sudit ked uz clovek pise sem musi cakat aj kritiku aj ked neopravnenu uz to tak byva na forach..
@ivik4 tak ženy asi reagujú na otázku - tú dala sama autorka. Ak chcela, mohla sa rozpísať viac, alebo aspoň potom následne reagovať. Toto naozaj nie je téma, kde by som mala záujem skúmať z každej strany čo za tým ešte môže byť. Reakcia bola jej a bodka. Ak by aj u chlapa nebolo niečo v poriadku, ona to sem nenapísala a tak či tak, taká odpoveď "keď na to nemáš" nie je ok. Konkrétne v tomto prípade tie ženské komentáre mimo nie sú. Často sa to tu stáva, ale teraz nie. Ja ak viem, že poviem kravinu hoci preto, že ten druhý tiež perlil tak som si tak či tak vedomá toho že moja blbá reakcia je stále moja. A už vôbec si nepôjdem takéto pseudokrivdy riešiť na fórum ale medzi 4 očami /niekedy je lepšie sám so sebou najprv že/. Toto konkrétne bol môj asi 3 negatívny príspevok za pár rokov, a nie je to o tom, že súdim. Vychádzam z info ktoré poskytla autorka.
Ako staviate ho spolu, bolo to podla mna nemiestne, lebo na to nemas ani ty, nie? Ako ani si to nemusela mysliet az tak zle, ale proste to tak vyznelo
Nestavate náhodou spolu? Mohla by si nato mať aj ty. Takže okrem toho ze je to odpoveď drzá je aj odveci.

@lucya1991 Tak staviate alebo stavia iba on? Ked na to nema on, tak asi stavia iba on... a Ty si to drzo privlastnujes.