icon

Urobila som chybu, keď som mu napísala?

9. júl 2023

Písala som si intenzívne s jedným chlapom na zoznamke. Stretli sme sa a všetko bolo podľa mňa super, rozprávali sme sa x hodín v kuse, strašne sa mi zdal byť sympatický a pri rozlúčke bola aj pusa, z ktorej som skoro odpadla. Čakala som, že mi hneď napíše, alebo, že sa hneď ozve keď príde domov, napíše mi nejaký dojem...Napísal mi o pár hodín dobrú noc a nič viac.
Druhý deň som videla, že mi moc nepísal. Predlžoval tie intervaly a bolo to také "suché", tak som sa ho na rovinu opýtala čo a ako, či sa so mnou ešte chce stretnúť, alebo pas. Napísal, mi, že áno jasné... Celý týždeň sme si už písali málo a keď nastal deň D, tak som sa strašne tešila. Bol u mňa, nebol sex, iba bozkávanie a tak lebo som mala akurát svoje dni (vedel o tom)
Ráno hneď išiel preč, rozlúčili sme sa celý deň mi nenapísal. Ani dobrú noc a ani na druhý deň nič 🤔 Ja som stále rozmýšľala a pozerala na telefón ako krava... Už som to nevydržala a na obed som mu napísala či sa niečo stalo. On mi hneď odpísal, že nie prečo? Tak mu píšem, že lebo sa mi neozval a on, že však ani ja jemu.
Napísala som mu, že sa mi zdá, že ma chcel ghostnúť, alebo si ma necháva ako zadné dvierka a , že ma až tak moc nechce. Že som sklamaná z toho, že sa neozval a ja nechcem byť sklamaná...
On mi napísal, že sa mám ukľudniť a že ak mu budem robiť takéto scény tak to mám radšej uťať hneď 🤔
Na to som mu napísala, že som kľudná, ale ja čakám od chlapa, že bude iniciatívny a on evidentne čaká, že bude iniciatívna žena a ja taká nie som. Že teda asi hľadáme každý niečo iné a je to v poriadku.
A na to mi už nenapísal nič 😂 Strašne ma to serie a rozmýšľam či som urobila chybu, či som mala počkať, alebo som urobila dobre... Normálne neviem či je chyba vo mne a moc som tlačila a či som náhodou neodplašila super chlapa 🤔

lindous
9. júl 2023

Aspoň to máte vyriešené, pomenovala si to správne, každý očakáva niečo iné a nesadli ste si v tomto... Ani jeden z vás nemusel urobiť nič zlé.. Mne osobne to trošku moc tlačenia príde, ale to som ja, ty si očakávala niečo iné, tak načo sa hrať, že si okej s niečím čo ti vadilo...dalo sa to možno napísať inak, nie tak prudko ist hneď do útoku, ale bez výčitiek a pokecať o tom, ale to by som teraz už neriešila, máš poučenie

sheila121
Odpoveď bola odstránená
akiana
10. júl 2023

Urobila si dobre. Takto sa hned ukazalo, ze nemal az taky zaujem, a nemusis tyzdne a mesiace marnit cas.

kamajka
10. júl 2023

Podla mna si tiez urobila dobre a ako je uz pisane potrebujes sa "citovo zariadit" - ja som taka ista. Taketo hry na macku a mys ma nebavia, chcem mat vo vztahu jasno od zaciatku. A tiez by mi chybalo keby sa mi potencionalny partner aj dva dni neozval. Chlap co ma o zenu zaujem sa snazi. Nie odlmcuje. Urobila by som za tym hrubu ciaru a hladala dalej.

1sally12
10. júl 2023

Tiež sme sa takto stretli s týpkom zo zoznamky...stretko fajn, prebrali sme všetko možné, nachodili sme celé kilometre. Síce sa po stretku hneď ozval, že má záujem aj o ďalšie ale to bola asi jeho jediná pohotová reakcia..zvyšný týždeň totiž nič. Jedna správa za deň..štýl otázka odpoveď. Síce som mu nevypisovala, ale raz keď som videla že si správu prečítal a odpoveď žiadna (a to prešlo pár hodín) tak som mu napísala prvá že čo sa deje. A on že nič ale vie si volno vychutnať aj inak🙄a to som sa mu fakt nijak nevnucovala. Takto to pokračovalo zvyšok týždňa, ja som mu odpísala ráno, on mne až neskoro v noci hoci si správu prečítal v priebehu dňa. Tak som ho nakoniec konfrontovala prečo vôbec neodopisuje. A on že si to necháva na stretko🤦‍♀️(čiže podľa neho asi kebyže si napíšeme aj cez deň nemalo by sme sa naživo o čom baviť🙄) a potom že preto nepíše lebo ma nechce od seba odohnať (podľa predchádzajúcich skúseností vraj) a nakoniec to zaklincoval tým, že tak dáva najavo svoj záujem 🤦‍♀️(rozumej ignoráciou a neodpisovaním).
Čiže všelijakí týpci sú na tých zoznamkách🤷‍♀️

autor
10. júl 2023

@sheila121 ja som ho neuháňala, ja som mu napísala na rovinu čo si myslím

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
10. júl 2023

@sheila121 no veď áno, ale tak ja som mala 6 rokov vzťah a toto bola moja prvá skúsenosť na zoznamke po x rokoch, tak som urobila chybu, že som vyblafla som na neho hysterické správy 🤷 Možno som aj spanikárila ... No každopádne dávam si radšej pauzu od "vzťahov"

monikkatt
10. júl 2023

Nechce ta. Kasli na neho.

klaudiaden
10. júl 2023

Ono to tak malo byt. Asi by vam to aj tak nepasovalo k sebe, takze aj fajn, ze ste na to prisli takto na zaciatku a nebude ta to hnevat potom este viac. Ako kazku by stalo ak by ju takto ignoroval

mircalla
10. júl 2023

@auror Nevadi, mas poucenie

jenny224
10. júl 2023

Nevidím nič zlé na tom, čo si mu napísala. Reagovala by som rovnako a čudovala by som sa rovnako, nakoľko predtým bol kontakt intenzívny a po stretnutí sa utínal. Tam nejde o tlačenie na pílu, lebo predtým mu nevadilo si s tebou často písať a po stretnutí mu zrazu vadilo? Nebol super chlap, alebo aspoň nie pre teba 🙂

mircalla
10. júl 2023

@jenny224 Ale ide, vsak mala pockat, kym sa ozve on. Najma, ak to je daco cerstve. Unavne vypytovanie sa nemaju chlapi radi, takze ak bol taky dajme to ze mozno tymi spravami to zabila uplne

jenny224
10. júl 2023

@mircalla Tak si nájde muža, pri ktorom pochybnosti mať nebude a nebude sa ho musieť ani "únavne vypytovať". Ja to beriem tak, že mu až tak nesadla. Keď sa chlapovi žena páči, ozýva sa aj sám a po stretnutí ani nehovorím. Ako ty by som to brala, keby si aj predtým písali sporadickejšie, ale autorka hovorí o intenzívnom.

pelian
10. júl 2023

Mozno si na neho trocha tlacila, ale aj tak si myslim, ze si spravila dobre. Podla mna si chcela viacej ako on a tak je aj fajn, ze to podla mna nevyslo. Ak by mal o teba vazny zaujem, tak by sa podla mna ozval aj on

mircalla
10. júl 2023

@jenny224 Vsak ano, az tak mu nesadla. Prave preto nemala trapne tlacit na pilu. Otazka dakej hrdosti. Ak ma muz zaujem, reaguje inak
Akurat, ze ak si to chcel este nechat nahodu pripadne otvorene, zabila to uplne

jenny224
10. júl 2023

@mircalla ahaa takto to myslíš, že vlastne už zbytočne sa pýtala, keď videla, že on stíchol, už chápem. Áno, to je pravda. Ale z vlastnej skúsenosti viem, že keď je žena nadšená, alebo namotaná tak to sklamanie je v nej až prehnané a hrdosť ide ta-tam 🙈

autor
10. júl 2023

@pelian nakoniec mi napísal, že mám pravdu (že každý hľadáme niečo iné) a že on si nedokáže tak rýchlo vybudovať citovú väzbu. Ja som sa mu ospravedlnila za môj "výlev" a tým to haslo. Ja som otvorená novému vzťahu a chcem sa bezhlavo zamilovať a hľadám rovnakého človeka... Ako, myslím si, že ak bude mať chuť tak mi niekedy napíše o sex, ale nič viac už nečakám. Tak teraz môžem spávať s čistým svedomím

autor
10. júl 2023

@jenny224 moja hrdosť išla kade ľahšie, ale aspoň viem na čom som. Ja nedokážem čítať signály, nie som taká zbehnutá v chlapoch 🙈

lsimo
10. júl 2023

Nevadí, človek sa najlepšie aj tak naučí na vlastných chybách. Tiež som sa musela viackrát popáliť, aby som si začala vážiť viacej samú seba.

akiana
10. júl 2023

Inak tieto pridrble hry na "volnost" a "priestor" a "cas na rozmyslenie" a podobne vymysleli muzi, ktori chcu benefity vztahu ale nie zodpovednosti s nim spojene. Lebo muz, ktory ma naozaj zaujem, nepremrha umyselne moznost, byt s tebou a nebude riskovat, ze ta strati ak bude vyckavat. Ak mu ozaj nevolas 10x denne a nema od teba 50 sprav, ked si len chces ujasnit, ako na tom ste a on sa stale vykruca, tak nema zaujem o nic hlbsie, iba chce vyuzivat tvoj cas a energiu, ked je to prenho vyhodne. Pamataj si, ze tu ide o nemalu investiciu - tvoje city. Ak muz nie je zrely na konverzaciu o tom, ci je tato investicia vynosna, tak marni tvoj cas.

mircalla
10. júl 2023

@jenny224 Pravda
@akiana Ano, ale tak to funguje. Som stara skola a cakam, ci sa chlap ozve. Ak sa neozve, niet co riesit, ak sa ozve, nie som za vterku. Je uplne zbytocne sa iniciativne ozyvat

autor
10. júl 2023

@mircalla tak ono v podstate mi môže byť jedno či som pred cudzím človekom, ktorého už nikdy neuvidím, za vtierku. Hlavne, že ja som spokojná a viem na čom som či?

banderaska29
10. júl 2023

odporúčam ti na instagrame pozri si profil Dr. Lipová. ona ma skvelé rady na začiatky rozneho charakteru, aj na presne tento model, zoznamenie cez zoznamku.

ty si si urobila isty obraz o tom, ako by to malo fungovat. ste na uplnom začiatku, dovol mu dobíjat ta. ak chce, bude. ak nie, nič neurobíš. nepchaj sa mu, nevnucuj. aj mna by to odradilo. daj mu čas a neozyvaj sa toľko a hlavne - nemaj veľke očakávania. stavaj to na zoznamovanie, na to aby si ho dobre spoznala a nie iba na to, aby si s ním mala aktivny kontakt.

ema22270
10. júl 2023

Ja ti uplne rozumiem tiez som taka bola... a je to normalne podla mna, ze chces vediet na com si. Resp mala si dobru intuiciu, ze uz nepise, alebo pise pomenej a asi nema zaujem jednoducho. Muzi su niekedy divni 🙂

alchemilkazltozelena
10. júl 2023

Aký je tvoj a jeho vek?

mareka49
10. júl 2023

Počuj a je zoznamka to co potrebuješ alebo musíš absolvovať?
Véd po 6 ročnom vzťahu máš isto veľa veci, čo by si mohla robiť sama a vtedy sa nedalo (ak ta priateľ nejako brzil).
Nechceš skôr žiť a zažívať sama a keď sa niekto pri motá bude fajn?
Super, že si ochotná bezhlavo sa zamilovať, ale na zoznamkach je pripravených "bezhlavo sa zamilovať" tak 1 percento mužov.
Si pracovné vyťažená alebo sa cítiš sama?
Neber to ako útok, len ze ci bežné cesty zlyhávajú..

fauko
Odpoveď bola odstránená
autor
10. júl 2023

@mareka49 ja som nikoho nehľadala, som sama pol roka a zrazu mi preplo a prihlásila som sa na zoznamku. Tam bolo veľa známych ľudí, dokonca sused a bývalého kamarát mi dal srdiečko. Na foto vyzerám atraktívne, mám dlhé blond vlasy, veľké pery, modré oči a som štíhla. No a mne tam za pol hodinu napísalo neviem koľko chlapov, aj úchylákov. Tak ten čo sa mi najviac páčil (dotyčný) tak toho som si hodila na Instagram a zoznamku zrušila ešte v ten večer. Proste stavila som všetko na jednu katru a teraz som sklamaná, že ti nevyšlo. Možno utrpelo aj moje ego, že "haloo, ty si sa zo mňa neposkladal"? No možno mi ešte prepne a niekedy sa tam prihlásim, alebo tomu nechám voľný priebeh.... Zúfalá nie som, ale cítim sa sama a že mi niečo chýba

autor
10. júl 2023

@mareka49 ja som sa kvôli tým známym hanbila, že som na zoznamke a preto som si to hneď zrušila 🙈 To som zabudla dodať