icon

Urobila som chybu?

19. jún 2020

Ahojte. Chcem sa spýtať či myslíte že som urobila niečo také hrozné alebo ako vnímať túto situáciu. V celkom príjemnej atmosfére som objala bratovu priateľku, moc toho vtedy nenarozpravala tak som ju chcela trochu utesit, v tom momente sa rozplakala a utiekla. Brat po mne začal hucat co som jej urobila, tak som mu to vysvetlila ale poslal ma preč, že nech odídem a nechám ju tak. Neviem co sa stalo, čo sa v nej zlomilo a celkom ma to trápi. Aj brat proste ma vypakoval v izby no slovami už si urobila dosť a chod preč, ja som sa chcela len porozprávať a vysvetliť si to.... Odvtedy je ku mne taka akoby od meraná, neviem co sa stalo

Strana
z2
ahoj0
Autor odpoveď zmazal
sandrika1986
19. jún 2020

Nie, nebolo to nevhodne.

autor
19. jún 2020

@ahoj0 ona so mnou nekončila kontakt kvôli tomuto, ak to tak vyznelo tak som to asi zle napísala. Začalo to postupne, aj ja mám čosi za ušami čo sa ich týka... Tak asi preto sa začali separovať.

lintu
19. jún 2020

Teoreticky sa jej tvoj pocin mohol spojit s nejakou neprijemnou udalostou z minulosti. Ak by bola tehotna, asi by az hentak kvoli tomu nevystrajala. Ako ti zienky radia, ospravedln sa jej a viac to neries. Ak bude chciet, aj sama ti k tomu povie viac. A pre buducnost sa len tak nevrhaj na hockoho. Naozaj nie vsetkym to musi byt prijemne.

autor
19. jún 2020

@lintu ja neviem, ona povedala viackrát že dieťa by nebolo prekážkou a ak náhodou potratila určite ju to vzalo. No už som sa poučila, že nie každý to dobre znáša.

andula09
19. jún 2020

Tak keď vieš že máš niečo za ušami, tak to teraz na čas nechaj tak, nepitvaj to, nech vychladnú aj oni, aj ty a potom skús opäť si nájsť k nim cestu.

sissy27
19. jún 2020

Buď si nám nenapísala úplne všetko, alebo má švagriná nejaký problém o ktorom okrem brata nikto iný nevie. V tom druhom prípade si určite chybu nespravila, max jej tak napíš správu, že ťa mrzí ak si ju nejako nechtiac urazila alebo vyplašila, že si to neurobila zámerne ani vedome a bola by si rada, ak by ste mohli mať pekné vzťahy, že ju máš rada.
Ale vzhľadom k bratovej poznámke “už si toho urobila dosť” si myslím, že tomu niečo predchádzalo, či už v ten deň alebo niekedy predtým a toto bola tá povestná posledná kvapka...

karpina
19. jún 2020

Ak nemáš možnosť ineho kontaktu s ňou.. ja by som asi napísala, ako tu bolo vyššie už spomenuté, že ma mrzí, ak som ju nechtiac rozrušila. Možno sa chytí a sama situáciu vysvetlí a ak by vôbec nereagovala, bol by to pre mňa signál, že nechce sa so mnou kontaktovať a dalej by som sa tým vôbec nezaoberala. Veď nemôžeš riešiť niečo o čom nemáš potuchy. Nerieš neriešitelné.

dajana1983
19. jún 2020

ja si myslím že osobné sa asi nič také nestalo či ?aby treba bolo takto preháňať ,ale vedieť sa chovať ,myslím teda budúcu švagrinú a tvojho brata, tichší či hlucnejsi, to je asi v istej chvíli jedno.No tiež máme takú hystérku v rodine ,presne ako uviedla jedna slečna hore,dospelý človek sa chová inak-kde nie je čo si vysvetľovať ,tam nevysvetlis.Netreba sa aspoň pretvarovat .

whatever1
19. jún 2020

Inak ma tiež napadlo ci nepotratila alebo ci sa im nedarí. A ak práve vtedy u vás neake deti boli, alebo bola téma o detoch, alebo co i len nevinná poznámka tak to nevydržala. Vysvetľovalo by to aj bratovu reakciu lebo to je nieco intímne co si chcú nechať pre seba. Keby to bolo niečo čo mala len ona " v hlave" tak by brat vyzeral zmätene, nechápal by o co išlo a určite by na teba nevyletel. No bohvie kde je pravda, môže byt vážne chora, alebo je chorý niekto blízky, možno jej niekto umrel, možno trpí depresiami, moze to byť hocičo... Možno si vtedy aj niečo povedala co sa mohlo týkať aj toho co ju práve trápi, ale keďže nevieš čo ju trápi tak za to nemôžeš. Proste blbá zhoda nahod.

tulipanicek
19. jún 2020

Súhlasím so @0silvia0
Ja sa tiež nikomu nezdoverujem a aj keď veľa rozprávam, som introvert. A teda ja objatia okrem úplne najbližších ľudí neznášam. Vyslovene mi je to nepríjemne. Takze môže na tom byt rovnako. Napis jej to čo ti písala @fokuska a viac urobiť nemôžeš

autor
20. jún 2020

@sissy27 tak ja mám na ňu síce názor taky aký mám, ale toto som teda rozhodne nechcela. Mne to prišlo že ona sa ma doslovne striasla... Ako hovorím brat nehovorí o ich súkromí, iba o veciach ktoré sú nevyhnutné, vraj sa v nás sklamal...
@whatever1 hm.... Asi najreálnejšie je to tehotenstvo. Len neviem prečo z toho robí takú vedu, veď jej nebolo vidno ani brucho a aj tak ešte nemajú možnosť sa oň starať

@tulipanicek ďakujem

poopsie
20. jún 2020

Väčšiu somarinu som hádam ešte nečítala, spravím si čaj a z usadeniny vyveštím, čo sa mohlo asi tak stať, keď ty máš za ušami a brat sa vo vás sklamal na tvojom mieste by som si nedovolila prekročiť osobný priestor danej osoby...u mňa švagriná skončila na celej čiare a obchadzame sa na dva metre..tiež by som jej nepovedala nič súkromné

autor
20. jún 2020

@poopsie tak ja som nechcela aby to takto bolo, bohužiaľ sa situácia začala vyvíjať postupne iným smerom, tým mam na mysli vzťahy v rodine. Dnes by som to už neurobila.

whatever1
20. jún 2020

Tento tvoj komentár :"hm.... Asi najreálnejšie je to tehotenstvo. Len neviem prečo z toho robí takú vedu, veď jej nebolo vidno ani brucho a aj tak ešte nemajú možnosť sa oň starať" Nehnevaj ale skoro mi zabehlo. Ak máš takéto jednoduché vnímanie a takto sa vyjadrujes pred ostatnými, tak ešte ublížiš veľa ľuďom v svojom okolí. Keby napr. tvoja kamarátka potrati tak jej tiez povieš" však v pohode ved aj tak by si sa nevedela postarat"? Alebo " však ani brucho ti nebolo vidno"? Alebo napr keď niekto zomrie tak povieš "však nevadí aj tak už bol starý"? Mne to príde tak ze co máš na srdci to jazyku, nedávas si pozor co povieš a ani si to neuvedomujes.Teraz si napr svojim komentárom mohla ublížiť veľmi veľa ženám, toto je mamickovske fórum, je tu veľa žien ktoré sa roky snažia o dieťa a nedarí sa, ktoré si prešli potratom atď a ty tu vycapis takúto s prepáčením bezcitnu hlašku. Dávaj si prosím ta pozor na to co hovoríš.

Strana
z2