icon

Urobila som hlúposť a priateľ mi vynadal

motivujsadnes
7. apr 2021

Ahojte, urobila som hlúposť a môj priateľ mi za to vynadal. Bol hrubý, kričal nadával mi do spin a svin. Podotýkam že z mojej strany nešlo o neveru ani o pruser tohto typu. Od vtedy niečo vo mne zhaslo. Neviem ho ľúbiť, stále mi to rezonuje v hlave, tie slova a stále mám pred očami ten vyraz tvare. Plakala som, bol ešte agresivnejsi. Stalo sa to prvý krát. Mam však pocit že base hádky majú tendenciu stupňovať sa a každá ďalšia je zas o niečo horšia a drsnejšia. Sme spolu skoro 2 roky. Nemáme spolu žiadne záväzky. Mám odpustiť ?

Strana
z4
motivujsadnes
autor
2. mar 2022

@srdeenko19
Samozrejme som prerušila všetky kontakty s ex. Aj keď nikdy by som ho nepodviedla, a nerobila nič v tomto duchu. Hádajte čo ? Nestačilo to. Hádky boli stále. Na pumpe som stretla bývalého spolužiaka, neboli sme si istý či sme to my, tak sme zazerali ako teľce, a bola z toho neskutočná hádka. Rozišli sme sa, začal chodiť von s 20 ročnou babou. Prosil, sľuboval ja som odpustila. Hneď na to som otehotnela ale konečne sme sa nehádali. Tehotenstvo skončilo MA, a ja som na to všetko zostala sama. Posmešky typu, kto mi urobí ďalšie decko a podobne ho úplne v mojich očiach odpísali.

taga
2. mar 2022

Mas odpustit ale hlavne OPUSTIT!

katkami123
4. mar 2022

@motivujsadnes
A si s ním ešte aj po tomto?

Strana
z4