icon

Urobila to kamarátka?

29. dec 2021

Ahojte, chcem si asi iba precitat nestranny nazor na situaciu, co vznikla u nas doma. Online vyucovanie, skorsie zavrete skoly a vianocne prazdniny sposobili, ze je u nas casto dcerina kamaratka z vchodu. Avsak dievca je tak trochu samorast a zacinam si vsimat, že ak sa jej nevyhovie, ma to v uvodzovkach nasledky. Zacalo to pocmaranou stenou pri dverach, co som si vsimla nahodou, v den, ked sme ju poslali od nas domov, neskor odlepenou vyzdobou v den, ked dcera nebola doma, ja som bola vo vani a neotvorila som jej a naposledy som si napr. vsimla, ze nam zmizla vyzdoba. Vyrabala som s dcerami vianocne stromceky, taka prkotinka, a jeden sme si nechali doma. Pri upratovani som si uvedomula, ze nie je na policke, ani spadnuty za, proste nie je ho. Tato kamoska chcela vyrobit u nas rovnaky, ale uz som nemala material a tak som povedala nie, aj s vysvetlenim. A teraz doma s manzelom riesime, ci si to iba nahovarame, alebo ma naozaj vo vsetkom prsty toto dievca. Pripadne, akp by ste reagovali. Pred dcerou sme to zatial neriesili, ma ju qko kamaratku rada.

Strana
z3
gabika0825
29. dec 2021

Teraz čítam komentare, ale mám na to skoro rovnaký názor ako som už písala, no tiež súhlasím s názorom že asi by som zároveň aj obmedzila jej návštevy u vás. Ty sa snažíš byt ústretová kvôli dcére ale je to tvoj dom a tvoje pravidla a ako som si prečítala o tej jej rodine tak asi to nebude mat ružové. Ktovie či ten ujo” náhodou nie je nejaký jej mami partner, a ktovie ako spolu vychádzajú. No každopádne určite to treba zistiť ak sa má ona s tvojou dcérou stretávať.

sandra19860
29. dec 2021

.

bajka16
29. dec 2021

No dobré nezdravi sa, nekomunikuje. Okej. Ale ja by som za každú cenu chcela poznať rodičov dieťaťa ktoré sa kamaráti s tým mojím. Už len z toho dôvodu že by som chcela vedieť z akej rodiny pochádza. Ako dieťa som na sídlisku spoznala kadejake deti a mohla by som knihu napísať aké tie detí boli a načo všetko má vedeli nahovoriť. Kadečo stvarali. O chovani a slovníku nehovorím. Takže ak nechceš aby tvoja dcéra bola nejak zle ovplyvnená nejakým takýmto dieťaťom tak už len z toho dôvodu by som buď zakročila medzi dievčatami alebo by som sa snažila skontaktovať s jej matkou.

may32
31. dec 2021

Ja osobne by som mala niečo podobné stale bola u nás posledna kvapka bola ked mi zlamala postel a poobede bez mojho suhlasu nahovarala dceru aby sli mimo ihrsika pokial som im chystala pitie a, jedlo na von. Nastúpila som si mater dotyčnej jej som povedala svoje a prerusila s mimi ake kolvek kontakty mala to pochopila,, aj, ked prvy mesiac tazko ale potom si nasla ine kamošky a sme spokojne obe

cacianka
17. nov 2022

Už prešiel takmer rok, ako ste dopadli ?

autor
18. nov 2022

@cacianka stalo sa este niekoľko "incidentov", po ktorych sama dcera prisla na to, ze takto to dalej nepojde. Sama za mnou prisla, ze uz sa s nou nechce kamaratit a mam jej v tom "pomoct". Kamaratka dalej funguje ako samorast, akurat s pribudnutym rokom zvacsila aj svoje posobisko a uz nie je tak casto doma, ale niekde vonku. Mna s manzelom ignoruje uplne, na dceru vraj zazera ked sa stretnu, ale vraj k ziadnej komunikacii nedochadza. Akurat zo zaciatku sme nasli popisany vytah s menom dcery a doskrtane, odvtedy nic. Po case sa pristahovala rodina s mladsim dievcatom a chvilu sa stretavala s nou, ale co si vsimam, ani tam uz nechodi.

cacianka
18. nov 2022

Som rada, že si dala vedieť, málokto sa ozval ake bolo pokračovanie problému.

Strana
z3