icon

Urobili ste niekedy prvý krok?

kajusiiik
14. mar 2023

Ahojte, veľmi by ma zaujímala vaša skúsenosť žienky, či ste urobili prvý krok a vyznali mužovi city ? 🙂 Ak áno ako to dopadlo, podaril sa vzťah alebo by ste to už nikdy nezopakovali?

divokykonik
•
14. mar 2023

Ak sa to tak ráta, tak ja som dala manželovi pusu ako prvá. Len tak sme sa prechádzali, zrazu som ho len chytila za ruku a pobozkala 😀. A keďže je to môj manžel, tak to dopadlo dobre.

kajusiiik
autor
•
14. mar 2023

A ešte by ma zaujímal aj názor mužov. ako to vnímajú oni

kira61
•
14. mar 2023

Spravila som prvý krok aj posledný 😅 niektorí chlapi jednoducho asi nevedia spraviť prvé kroky aj keď sa im žena páči.. 🤷🏻‍♀️ (vydržalo nám to 4r)

kallanchoe
•
14. mar 2023

Jediný krát som spravila prvý krok ...ak sa za vyznanie citov považuje aj bozk....prvý krát v živote som sa neudržala,debatili sme,debatili.... a vrhla som sa na muža 😂🤦......sme spolu vyše 15 rokov....máme dve deti....takže to vyšlo....keď sa nad tým zamýšľam teraz,podľa mňa on by prvý krok nikdy nespravil,keďže som vtedy bola zadaná z jeho už ex najlepším kamarátom....no stáva sa...láske nerozkazes...asi to bolo jedno z tých mojich pár lepších rozhodnutí v živote 🤔😂...predtým by ma nikdy nenapadlo,,dvoriť",alebo vyznať sa z citov alebo proste urobiť hocijaky prvý krok...proste nikdy...toto bolo jediný krát 😉

pralinka25
•
14. mar 2023

ja nie. nikdy. mozno za to nikdy nikto nestal. neviem. ale ani mi to nechyba. nie som ten typ.

wig
•
14. mar 2023

Nevidím v tom vôbec problém, ak by žena vyjadrila city ako prvá. Aj mužom to príde milé. 😊

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
barborkabar
•
15. mar 2023

áno urobila som raz a neľutujem to, dnes nie je podľa mňa na tom nič divné, keď žena je tá, čo urobí ten prvý krok a osloví muža. Lebo v dnešnej dobe keby som mala čakať na nejakého chlapa kým ma osloví, tak by som sa nedočkala 😀

petedea
•
15. mar 2023

@kajusiiik Poviem ti to takto.
Ozajstny chlap nepotrebuje cakat na prvy krok od zeny.
Chlap necaka, proste si zoberie.

vroni
•
15. mar 2023

Ja som bola okolnostami donutena 🤣
Strašne sa mi pacil jeden host v hoteli a nakolko som ťažký introvert, stale som vydumavala rafinovany plan, ako ho oslovit. Na nic som neprisla, zato som chlapa uvidela v bare, ako sa tam cmuka s nejakou inou. Tak nic. Na druhy den ale prisiel za mnou na ranajkach, ze ci sa nepojdeme niekam prejst. A ja ze ci v trojke, aj s tou kockou z baru. Chlap zmenil farbu a zduchol. No, lenze ja som tam bola na sluzobke a ked som o hodinu podpisovala nejake podklady a mala konecne na nose okuliare, vplaval tam ten chlap z baru aj zo zenskou a ja som si zdesene uvedomila, ze to nie je ten "moj". Takze neostavalo ine ako sa prekonat a priznat sa, ze som bez okuliarov slepa ako krt a dvaja vysoki blondavi Nemci v jednom hoteli boli pre mna bez nich na nerozoznanie. Nastastie mal zmysel pre humor. Zostali sme spolu osem rokov.