Urobili by ste prvý krok pri zoznamovaní s mužom?
Urobili by ste prvý krok pri zoznámení s mužom? Stretávame sa vo verejnom priestore v priemere 3x týždenne, začal ma zdraviť (nikoho iného z priestoru nezdravi)a usmievať sa, pohľady sú na mne vždy, bližšie však zatiaľ neprišiel. Neviem či mám ešte na niečo čakať ale to nejak risknúť alebo kašlať na to. Ďakujem za rady
@anonym_autor A si si ista,ze je to na teba a nie na tu vedla teba/za tebou? Ja by som prvy krok nespravila, ved take prihovorenie jednou vetou po pozdrave by mohol zvladnut si myslim, keby chcel.
@anonym_autor Moje skusenosti hovoria, ze ak muz neurobi prvy krok tak vie preco a netreba ho robit za neho ... Ale to su moje skusenosti 🤷♀️
V akom verejnom.priestore sa stretavate? Foodcourt? MHD? Podla toho by som postupovala.
@anonym_autor veruže kašľať na to, keď má odvahu sa usmievať a zdraviť cudziu ženu, bude mať odvahu sa prihovoriť a ďalšie konať, ak nie, asi mu za tú námahu nestojíš.
@anonym_autor ze sa ozves nevinnou otazkou aby si zacala konverzaciu ti predsa z ruky neodpadne 🤷🏻♀️
@anonym_autor
Nie.
Muž ktorý má záujem, spraví ten prvý krok.
Správanie toho muža ničím nenaznačuje že chce niečo viac. Je len úctivý. Ku mne sa takto muži bežné správajú. Je to štandard muža.
Možno to je nejaké fitko napr.. možno sa usmieva len preto že sa tam pravidelne vidate. Takže ja by som prvý krok nerobila a ak, tak nadviazať rozhovor maximálne ale nenútene a nie v štýle "čo robíš v piatok večer?"
@anonym_autor Moje skusenosti hovoria, ze ak muz neurobi prvy krok tak vie preco a netreba ho robit za neho ... Ale to su moje skusenosti 🤷♀️
@anonym_a70c8b podpisujem sa pod to, ja som raz urobila, lebo som mala pocit, že sa možno ,,hanbi''. Nehanbil sa, nemal záujem 😅
@anonym_a70c8b podpisujem sa pod to, ja som raz urobila, lebo som mala pocit, že sa možno ,,hanbi''. Nehanbil sa, nemal záujem 😅
@prosimopomoc ja som napríklad prvá oslovila muža a teraz sme spolu už manželia takže výnimka potvrdzuje pravidlo 😅
Nechaj ho postupovat jeho tempom.
Nepredbiehaj. Neurychluj. Nebud netrpezliva.
Zaroven davaj sancu inym muzom, ak maju zaujem a zaujmu ta. Vsimaj si ich. Nebud slepa.
Necakaj verne kym sa tento vyjadri, alebo ci sa vobec vyjadrit chce.
Nerob zo seba vernu pomyslenej znamosti.
Je sanca, ze az uvidi ineho priatelskeho muza v tvojom okoli, tak sa rozhodne. Bud sa neozvat vobec a stiahne sa. Alebo zabojovat.
Mozes ho ale skusit povzbudit. Usmevom len pre neho. Tak isto pozdravom len pre neho. Pohladom len pre neho.
Nechaj ho postupovat jeho tempom.
Nepredbiehaj. Neurychluj. Nebud netrpezliva.
Zaroven davaj sancu inym muzom, ak maju zaujem a zaujmu ta. Vsimaj si ich. Nebud slepa.
Necakaj verne kym sa tento vyjadri, alebo ci sa vobec vyjadrit chce.
Nerob zo seba vernu pomyslenej znamosti.
Je sanca, ze az uvidi ineho priatelskeho muza v tvojom okoli, tak sa rozhodne. Bud sa neozvat vobec a stiahne sa. Alebo zabojovat.
Mozes ho ale skusit povzbudit. Usmevom len pre neho. Tak isto pozdravom len pre neho. Pohladom len pre neho.
@moonlight1210 môžem sa ti ozvať súkromne?
@anonym_autor oslov ho prva, nic nestratiš, iba ziskas. Mozno oceni tvoj prvy krok... nedaj na rady inych. Prilezitost sa uz nemusi opakovat... prijmi to ako vyzvu. Urcite si pekna, ked sa na teba usmieva...
Nemas na cele napisane, som volna. Ani ti nevidi do hlavy. Preto sa na teba moze usmiat a nikdy sa ti neprihovori, lebo bude predpokladat, ze niekoho mas. Je to na tebe ...
Dakujem za rôzne odpovede. Ja som ho zo začiatku moc nevnímala, pretože som si riešila svoje myšlienky a život vo svojej bubline. Až po nejakom čase sa začal usmievať, neskôr začal zdravit, čokoľvek čo robil bol usmev a pohľad na mne. Niekedy sa vyskytla náhodná situacia kde sme na seba narazili a začali sme sa smiať. Lenže žiaden ďalší krok proste neprišiel. Tak teraz teda neviem čo ďalej. Či čaká, nečaká, hra sa… ja túto skúsenosť nemám s takýmto správaním.
PS: toto nie je zdravenie zo slušnosti, s nikým iným sa nezdravi, ani s inou ženou, a neverím že ani úctivi muži zdravia všetkých bez rozdielu na verejnosti.
Ak pociťuješ mu niečo navyše povedať, tak mu to proste povedz. Všeobecnou poznámkou nič nepokazíš. Aj tu už boli diskusie, kde sa chlapi priznali, že keby tá ich neurobí krok, tak nie sú spolu. Toto analyzovanie, kto by čo mal, nikam nevedie. Už som zažila aj také, že jedno bolo v dobrom poradené. Ale keď sa ten radiaci ocitol v podobnej situácií, urobil presný opak svojej rady. Nepremyslene, len tak... lebo to tak v daný okamih považoval za správne.
Takže pokoj. Veď o nič nejde. Vešať sa naňho ani pozývať hneď z úvodu do postele, ho predsa nemusíš. Stále je možnosť, že síce si mu sympatická, ale má už rozpracované iné záväzky.
Nie. Muž má urobiť prvý krok. Možno nemá záujem.
On je podla mna v tom ze uz to zdravenie bol prvy krok a teraz sa mas ozvat ty ak mas zaujem 😵💫
@moonlight1210 môžem sa ti ozvať súkromne?
@anonym_autor mozes, ak este stale potrebujes.
Nie neurobila by som prvý krok.Niektori muži sú proste priateľskí , družni zdravia každého, usmievajú sa, zeny-mužov, aj v mojom okoli sú takí, bezne to zazivam.Niektore ženy si zvyknú namýšľat, že len k nej je taký .Ak by mal záujem, už dávno sa ti prihovorí
@prosimopomoc ja som napríklad prvá oslovila muža a teraz sme spolu už manželia takže výnimka potvrdzuje pravidlo 😅
@eva102 tak aspoň jedna z nás dvoch vyšla z toho úspešne :D
Nie neurobila by som prvý krok.Niektori muži sú proste priateľskí , družni zdravia každého, usmievajú sa, zeny-mužov, aj v mojom okoli sú takí, bezne to zazivam.Niektore ženy si zvyknú namýšľat, že len k nej je taký .Ak by mal záujem, už dávno sa ti prihovorí
@anonym_57b55b stačilo napísať že nie, nemá záujem. Ale presviedčať ma, že určite je priateľsky, všetkých zdraví a ešte ako si namyšľam… ten muž je očividne introvertnejši, nezdravi nikoho v okoli kde sme a ani sa na nikoho iného neusmieva…netreba znevažovať ľudí silou mocou

nechaj sa dobíjať.