Uvažujem nad neverou
S manzelom som 2 a pol roka mame normalny vstah nic extra ako kazdy iny obcas sa pohadame ale nic vazne manzela Lubim a nevedela by som si predstavit zivot bez neho
Pred 9 tyzdnami sme prisli o nase vytuzene babo bola som na tom psychicky zle nemyslela som na nic ine len ako zase otehotniet no dostala som sa z toho zacala som cvicit zdravo jest snazim sa zmenit samu seba hlavne moje myslienky a tak som si povedala ze zacnem zase zit !!!
No a tak to vsetko zacalo
Pred tyzdnom sme pili u kamosky na byte popili sme toho dost
Tancovali sme celu noc Zabavali sa konecne som nemyslela na nic a uzivala si jeden chalan ( chlap ) popri tancovani ma zacal obchytkavat
Samozrejme to nikto nevidel ... ale nic odvazne sa nestalo len za zadok 😁
ja som sa nebranila nie koli tomu ze by som nieco mala na plane manzela som nikdy nepodviedla ani by som to neurobila ale pacil sa mi ten pocit ze sa niekomu pacim citila som sa neatraktivna neverila som si a potom toto !!!
Proste sa mi pacilo to ze sa niekomu pacim a ze ma omna niekto zaujem poznam ho uz Velmi dlho
A viem ze on ma popri manzelke aj ine tak som si z toho nerobila nic ved bol opity a tak som to nechala tak
samozrejme nic sa medzi namy nestalo
ale aj to ze ma chytil za zadok je premna velka vec mozno to vyznie blbo to vsetko uz len ked to citam tak mi to pride ako keby to pisal pubertiak 😁😁
Najhorsie na tom je ze aj na druhy den ... som na neho myslela a mala/ mam myslienky take ze by som aj chcela aby mi napisal laka ma to velmi zazit nieco nove zakazane zazit ten pocit ze este stale ma omna niekto zaujem
Moje myslienky ma desia chcem nieco co v podstate nechcem 🤦♀️🤦♀️
Napriek tomu ze manzela Lubim a on ma nikdy nepodviedol je mi 100% verny a kazdy den mi dokazuje ako Velmi ma Lubi
Nikdy predtym som take myslienky nemala ani v sne by ma nenapadlo na take nieco pomysliet !!
A ja neviem ci sa vyrovnavam s tym potratom tak “ svojsky “ ze ak nieje babo tak si budem uzivat 🤦♀️ Alebo su to hormony no neviem ale teda jedno viem a to je ze nemam v plane urobit nieco zle co by som neskor lutovala
...
Dufam ze ma tu neukrizujete nezabijete 😁😁
Len by som potrebovala vediet nazor inych zien aby som si uvedomila ze asi mi uz vsetko vazne bije na mozog !! 🤦♀️😁
@ vyvka to nie sú hormóny. to je alkohol. ako píšu vyššie....nepos.. si čo máš. zvyšovať si sebavedomie tým, že sa necháš ohmatkávať ožratým volom? ts ts ts...
no co ti poviem, podla mna mas ty nejaky problem, s muzom moze byt vsetko ok, mozte mat super vztah, ale ty mas niekde v sebe nieco co ta trapi. Mozno to bude to,z e by si zu chcela byt matka, mozno to bude to, ze by si chcela zazit zalubenie a nove pocity s niekym inym. V zivote pridu este taky muzi, ktori v tebe taketo nieco prebudia a moze to byt aj vzajomne a to bude len na tebe ako sa k tomu postavis. Kolko mas rokov? Kolkych partnerov si mala? S muzom ste velmi kratko na to aby ste mali stereotyp alebo podobne problemy. Musis si sama odpovedat na to. Ale kazdopadne je divne, ze po potrate si sa nebezala vyzalovat muzovi, ale inde. Nieco tam nie je v poriadku.
Odporucam precitat dielo Freuda. Myslienky su normalne. A je dobre to spracovat vedome. Kazdeho napadne tolko veci, netreba to potlacat. Myslienku zobrat, rozvinut, idealne prebrat s manzelom ak je pristupny debate. Netreba konkretizovat. Len rozpravat o tom, co citite. Len to zalezi od manzelovej urovne pochopenia.
Kazda zena ma v hlave rebricek samcov, ktory neustale prehodnocuje. Pre mna bolo tehotenstvo velmi silne obdobie spekulovania ci ten moj je naozaj ten najlepsi, lebo pre dieta chcem to najlepsie.
Vedomie je iba tenka skrupinka, vacsina procesov sa odohrava mimo vedomia.
Ak chces s niekym flirtovat aby si si trosku dvihla ego tak ok , ale davaj pozor na hranice
Hras sa s ohnom a uprimne ak sa ti to tsk paci doma ti nieco chyba
@vyvka jednoducho s tebou melie celá situácia. Snaž sa to ustáť, vezmi to ako prišlo, nech to odíde a uzavrieť skôr ako si dobabreš vzťah. Nech vám táto nepríjemná skúsenosť (potrat), radšej pomôže upevniť vzťah. Keď si veriaca, choď na spoveď, bude ti lepšie...

@janinka007 však ho pozná už dlho..nieje to cudzí človek sa tu zas nehrajme na netykavku..nešiel jú znásilniť..chytenie za zadok od kamoša by mi pripadalo skôr smiešne ako mu jednu vraziť cez hubu..