Uvažujem nad neverou
S manzelom som 2 a pol roka mame normalny vstah nic extra ako kazdy iny obcas sa pohadame ale nic vazne manzela Lubim a nevedela by som si predstavit zivot bez neho
Pred 9 tyzdnami sme prisli o nase vytuzene babo bola som na tom psychicky zle nemyslela som na nic ine len ako zase otehotniet no dostala som sa z toho zacala som cvicit zdravo jest snazim sa zmenit samu seba hlavne moje myslienky a tak som si povedala ze zacnem zase zit !!!
No a tak to vsetko zacalo
Pred tyzdnom sme pili u kamosky na byte popili sme toho dost
Tancovali sme celu noc Zabavali sa konecne som nemyslela na nic a uzivala si jeden chalan ( chlap ) popri tancovani ma zacal obchytkavat
Samozrejme to nikto nevidel ... ale nic odvazne sa nestalo len za zadok 😁
ja som sa nebranila nie koli tomu ze by som nieco mala na plane manzela som nikdy nepodviedla ani by som to neurobila ale pacil sa mi ten pocit ze sa niekomu pacim citila som sa neatraktivna neverila som si a potom toto !!!
Proste sa mi pacilo to ze sa niekomu pacim a ze ma omna niekto zaujem poznam ho uz Velmi dlho
A viem ze on ma popri manzelke aj ine tak som si z toho nerobila nic ved bol opity a tak som to nechala tak
samozrejme nic sa medzi namy nestalo
ale aj to ze ma chytil za zadok je premna velka vec mozno to vyznie blbo to vsetko uz len ked to citam tak mi to pride ako keby to pisal pubertiak 😁😁
Najhorsie na tom je ze aj na druhy den ... som na neho myslela a mala/ mam myslienky take ze by som aj chcela aby mi napisal laka ma to velmi zazit nieco nove zakazane zazit ten pocit ze este stale ma omna niekto zaujem
Moje myslienky ma desia chcem nieco co v podstate nechcem 🤦♀️🤦♀️
Napriek tomu ze manzela Lubim a on ma nikdy nepodviedol je mi 100% verny a kazdy den mi dokazuje ako Velmi ma Lubi
Nikdy predtym som take myslienky nemala ani v sne by ma nenapadlo na take nieco pomysliet !!
A ja neviem ci sa vyrovnavam s tym potratom tak “ svojsky “ ze ak nieje babo tak si budem uzivat 🤦♀️ Alebo su to hormony no neviem ale teda jedno viem a to je ze nemam v plane urobit nieco zle co by som neskor lutovala
...
Dufam ze ma tu neukrizujete nezabijete 😁😁
Len by som potrebovala vediet nazor inych zien aby som si uvedomila ze asi mi uz vsetko vazne bije na mozog !! 🤦♀️😁
@vyvka
Po 2,5 roku manzelstva a 9 tyzdnoch od potratu uz taketo myslienky?
A obchytkavanie...no neviem.
Ja som potratila vela krat a mala som opacny problem-nemala som ani pomyslenia na intimnosti,potrebovala som dost casu kym som to prehryzla a zila normal e.
Ale ok.ved kazda zena je ina.
Dobre porozmyslaj ci by ti takyto ulet stal za znicenie tvojho vztahu-strata dovery ktoru uz nikdy celkom neziskas a v neposlednom rade-strata vlastnej dostojnosti.
Ja by som sa na seba nevedela pozerat do zrkadla.
Nieto este do oci svojho muza.
Stratu dietata a aj one problemy mas riesit v naruci svojho muza!
Ved vravis ze ho lubis.
Ked niekoho milujem,ako mozem mysliet na ineho.
Ked niekoho milujem,chcem pre neho to najlepsie-preto mu neublizujem.
Rozmyslaj nadtym.
A posledna rada-ked to nedokazes mat pod kontrolou,radsej nepi.
Alkohol nie je dobry radca.mnohym znicil zivot.
Drzim ti palce aby si sa rozhodla spravne.
Zakazane ovocie najviac chuti ale nechci zakazane ovocie vaz si take co mas doma ale neodsudzujem ta v zivote pridu aj taketo chvile treba to spravne stravit a nepokracovat v tom ze ta to laka aj to sa da vysvetlit zakazane ovocie najvic chuti pekny den ti prajem
Tym potratom si stratila pocit ze si normalna fungujuca zena, a kd si sa konecne uvolnila a iny chlap sa ta dotkol ten pocit sa naplno vratil spat. Nic viac v tom nehladaj. Mne ss tiez stalo ze som bola na hokej a o dve rady nizsie sa otocil velmi atraktivny muz, zacal sa usmievat a potom si vypyt cislo na mobil naznacenim ruky, ja som sa ako blba obzerala dookola ze koho myslel. Ale ked som zistila ze myselel mna,moje nulove sebavedomie stupalo zavratne a jasne ze nie nasledujuci den, ale este mesiac som nanho myslela a co vsetko by sme spolu mohli robit. Ale bola to iba myslienka.
To prejde a potom sa len pousmejes nad tym...😉
Nikdy nechci vidiet svojho partnera zniceneho tvojou potencialnou neverou v buducnosti, zniceny vztah nestoji za jednu noc s nejakym muzom za to, ze ta chytil za zadok a dal ti kusok pozornosti..nebuduj si takymito vecami sebavedomie. Drz sa 🍀
@vyvka si zena, asi je to trochu prirodzene, ze ak ti niekto navrati pocit stratenej atraktivity, tak nanho myslis..ale zas, uz si vydata, takze by si si mala trocha upratat v hlave, bo tieto myslienky by ta casom mohli mozno doviest do naruce niekoho, pre koho by so bola len nevyznamna dalsia z mnohych, zatial co ty by si prisla o manzela a skutocny vztah.. Ak ti tvoj zaletny znami dodal nieco, co ti chyba, skus to hladat pri manzelovi.. Chodievaj na podobne akcie s nim, povedz mu, co by sa ti pacilo, a pod. ☺
Nebudem rozoberat Tvoje pocoty, potrat som nezazila, tak nemam pravo sa vyjadrovat. Ale... myslim si, ze ten muz ta chytil za zadok a uz o tom ani nevie a pravdepodobne sa vobec nezmyslal nad niecim dalsim. Keby mal realne zaujem nieco riesit, tak by to asi riesil rovno tam- snazil by sa o viac ale urcite nemal v umysle Ti volat a riesit nieco. V tom momente sa pobavi a bodka. No a Ty o tom este tyzden rozmyslas....
Akože sorry, ale zrovna z hentakého, o ktorom vieš čo je to za vtáka, by som taká napichaná nebola. Oblápal najbližšiu, ktorú mal na rane a možno si aj nevedomky, alebo vedomky vysielala nejaké signály, lebo si neviem predstaviť, že by ma cudzí chlap len tak obchytkával po zadku. Myslím si, že ty svojho muža raz aj tak podvedieš, aj ked si to teraz nepripúšťaš.
podla mna potrat je iba zasterka ...to nieje dovod na to byt neverna ,nie je to ani dovod na to aby si sa necitila ako plnohodnotna zena...asi ta omrzel stereotyp....
Bohužiaľ dostala si sa situácie, kedy si zažila po veľmi ťažkej dobe, do príjemnej situácie a alkohol tomu veľmi pomohol.. Len nezabudni, že myšlienky na neveru je jedna vec, ale urobiť to, hmm.. ak tak naozaj ľúbiš manžela a podvedieš ho, tak si zničíš jeho dôveru, Vaše manželstvo a ty to budeš ľutovať celý život.. Stojí to za to? žiadne romániky nestoja za to.. Je to len chvíľkové pobláznenie, ktoré ťa za chvíľku prejde.. ale to už je na tebe, ako sa k danej veci postavíš
Treba sa zabávať s manželom. Aby si sním zažívala tieto pocity, aby ste mali spoločné zážitky.
Píšeš, že manžel ti stále hovorí a dokazuje, že ťa miluje to pre teba nie je znak toho, že po tebe stále túži a chce ťa? Že sa mu páčiš? Musíš sa na to aj takto pozerať 🙂 Neoplatí sa ti zahadzovať ani len v myšlienkach s niekým o kom sama vieš, že podvádza svoju ženu a okrem teba by mal 30 ďalších.
@vyvka ale to je normálne, stáva sa to a stane sa to. Ak to zostane len v rovine akéhosi nezáväzného flirtíku jedného večera pod vplyvom alkoholu a nepokračuje aj ďalej, je to OK. To, že v Tebe niečo jeho dotyk prebudil, je tiež normálne. Si žena, chceš sa cítiť milovaná a chcená - a otázka je, prečo to necítiš od svojho manžela. Je možné, že ste sa dostali do štádia akéhosi stereotypu, nudy a azda aj potrat u Teba vzbudil túžbu po novom, nepoznanom, lebo darmo, hormóny sú sviňa 🙂. Možno aj Tvoje telo vysiela signály, že chceš mať dieťa znovu, teda si " k mání " a dáva to znať a niektorí jedinci opač. pohlavia sa na to chytia. A možno je to aj signál, že medzi vami s manželom to nie je až také všetko " košér" a vzťahu začína chýbať " šťava " a možno si aj nevedomky a podvedome chcela ( lebo si ho nezastavila, keď Ťa za tú zadnú časť chytil ), aby to videl manžel a patrične sa k tomu postavil a ukázal všetkým prítomným pánom tam, koho žena si a " komu patríš ".
Más dobreho manzela, neposer si zivot za par minut niecoho. Budes to lutovat do konca zivota ver mi.
ak si chceš užívať, tak si užívaj, ale neubližuj pri tom ľuďom, ktorí ťa majú radi 🙂 užívať si môžeš aj so svojim manželom 🙂 skús sa s ním porozprávať, že potrebuješ nejakú zmenu, choďte na predĺžený víkend alebo niekam spolu do prírody, alebo na nejakú zábavu.. ale hlavne rieš to s ním, je to predsa tvoj najbližší človek a tvoj potrat určite tiež prežíva vo svojom vnútri aj on predsa stratil bábänko, to mu chceš takto ublížiť? a nemysli na chalana, ktorý sa len zabával.. a popri manželke má aj iné.. to je fakt ako si aj sama napísala, trošku pubertálne a nevyzreté správanie.. veď predsa musíš vedieť, že on o teba záujem nemá.. má záujem sa akurát pohrajkať a poslať k vode.. držím palčeky 😉
Vymysleny pribeh toto...lebo aby zenska, ktora pred 9 tyzdnami prisla o vytuzene dieta, ale uz sa z toho 'dostala' a zacala zdravo zit, cvicit, a nasledne sa opija u kamosky na byte, kde sa necha ochmatavat za zadok od nejakeho obletovaca, a nasledne bude nanho este mysliet a rozvijat fantazie, ze co ak by sa jej ozval...tak to je fakt moc toto🐝🐝🐝
@vyvka naozaj si taka nadrzana na miestneho obecného byka? lebo ti pomagal pri sladaku zadok v dlani?
na tvojom mieste by som sa snazila ukludnit svoje myslienky, lebo velmi lahko mozes vsetko pokazit a prist o to co mas. ak je tvoj chlap taky, ako ho opisujes, tak si myslim, ze si nieco take nezasluzi
@vyvka, ked je koze dobre, isla tancovat na lad.V kazdom cloveku,okram tala je aj duch.Bud dobry,alebo zly, .Takze v tom samcovi,co ta obchytkaval, je total zly duch,a jednoducho ti chce znicit manzelstvo.vyhod si ho z hlavy.a ja by som uz do takých spolocenstiev nesla,Ak podlahnes takymto byvolom,budes velmi banovat.Nie je nad rodinu,v ktorej to funguje
A čo tak si užívať toho života s manželom a nie s inými mužmi? Hmmm? Isto polichotilo,ale tam to musí aj skončiť!
Na tvojom mieste by som si dala facku, potom este dve, potom studenu sprchu a potom by som sa opila doma s muzom a poriadne sa vyplakala... 9tyzdnov po potrate som teda urcite neriesila nejakeho debila a jeho ruky na mojom zadku, myslim,ze s tym vobec nie si vysporiadana a toto je len na zalepenie ubolenej duse :(
Pozri, ak si nadržaná, kľudne na toho borca mysli pri sexe alebo keď budeš masturbovať. Aj chlapi pri masturbovaní myslia na iné a nie na ženy a nie na svoje partnerky... Aj keď myslieť na nejakého lokálneho zvodníka, ktorý už ho mal v kadejakej krabici... No nič moc..
Len sa neviem ubrániť dojmu, že vlastne teraz po potrate nemáš ako keby dôvod ostať v tom vzťahu a preto hľadáš takéto úlety. Lebo toto neni podla mňa normálne 9 týždňov po potrate.
@mrs_ed ehm... zhodou okolnosti je toto minimalne druhy pribeh pisany podobnym stylom (dlzka, odseky, nedavno zaregistrovany nick), na ktory mi padol zrak... mozno si len niekto cibri pisatelske zrucnosti 😀
(ale teda, nech mi je odpusteny tento komentar, ak ti autori maju naozaj problemy, o ktorych pisu 🙊 )
Tu vobec nejde o neveru nikdy som nebola neverna vo vstahu s niekym a uz vobec by som nepodviedla manzela niesom ten typ zeny ktory si vyhladava napadnikov a za kazdu cenu sa chce pacit inym muzom
Po pol roku po svadbe som Zistila ze mam PCO hned sme to zacali riesit zacali sa nekonecne vysetrenia operacia kontroly atd ... az do teraz pribudali dalsie a dalsie komplikacie koli ktorym sme nemohli mat babo nas zivot sa tocil len okolo mojich zdravotnych problemoch a nic ine sme neriesili aj ked sme sli vonku sa “ odreagovat “ nebolo to ako predtym
Po potrate to bolo este Horsie
Po velmi dlhom case som sa odreagovala a zabudla na vsetko co bolo chcela a chcem zacat od znova neriesit nic co ma prist
pride uz dlho som sa necitila tak dobre ako tam pacilo sa mi ze sa niekomu este pacim a nikdy by som neurobila nic
Bol to nevinny flirt a tak som to aj Brala
Skor tu ide o myslienky O nic ine len o myslienky ktore mam a viem ze niesu spravne a Citim sa kôli nim previnilo
Napriek tomu ze By som nic odvaznejsie neurobila
😞
@vyvka ahoj verím tomu, že keby to spravíš...keby manžela podvedieš...mrzelo by ťa neskutočne veľmi a dostala by si sa možno do ešte horších stavov ako si bola pred tým...nechcela by si už nič iné len vrátiť čas...ale to by sa nedalo....je normálne že každej žene lichotí...keď je chcená, keď sa páči...a zdvihne to sebavedomie...ale kvôli tomu neumlčuj SVEDOMIE..lebo to ťa skôr či neskôr dobehne...drž sa
treba si uvedomit, ze akoby to bolo v opacnom garde, keby to muz tak mal, bolo by ti prijemne keby on mal take myslienky? :/
@dominika6 to je take bezné? Lebo ja mam 48 rokov a za cely zivot si ku mne toto dovolil jediny chlap a taku som mu z otocky drbla po papuli. A to som teda celkom k svetu, napadnikov mrte.

Poviem ti to od srdca - neposer si, co mas. Nestoji to za to! a vrati sa ti to... tomu ver! urcito to nebude nejake terno, ked okrem manzelky ma aj ine... to by si chcela?! co by si s nim robila? ako dlho by ta to bavilo?
tot moj nazor na vec