Už 4 roky s priateľom tajíme náš vzťah.
Ahojte,
myslela som, že to vydržím ale neviem. Chodim s frajerom uz viac ako 4 roky ale je to vztah na tajno. Jeho mama ma nemusi kvoli povodu a pretoze nestudujem na VŠ ako frajer a tak to tajime, lebo keby sa to prevalilo by bolo z jej strany zle. Obaja mame okolo 23 a tak ma to trapi niekedy ze sa musime skryvat, ale zasa tie spoločné chvilu su super. Co si myslite ako by ste sa zachovali?
4 roky? to sa vobec da? to ako casto sa potom stretavate? predpokladam, ze velmi zriedka. by som sa necudovala, keby tam, kde studuje, uz mal nejaku dalsiu.
hm tiez si to neviem predstavit ako sa da 4 roky skryvat. to ani nikam nechodite aby vas nik nevidel? dost narocne nie. jeho mamaje krava, vzdy sa hanbim za takychto ludi. je v podstate obdivuhodne, ze sa dokazes nad to povzniest a si s nim aj navzdory vsetkemu. zaujimave. mne by sa to nechcelo. drzim palce

@ja26005 je mi luto, ze ta tvoj priatel takto taji. no na druhej strane, preco ta nepredstavi? ved keby to myslel s tebou vazne, tak by rodicov pripravoval na to, ze budes jeho zena a oni by si postupne na teba zvykli. nechapem, preco toto robi, robi to este horsim.