icon

Už ma to prestáva baviť

lastqueen
26. aug 2023

Čaute baby no kde začať som mamička a ako každý rodič si potrebuje oddýchnuť od toho stereotypu tak to doľahlo aj na mňa muž chodí do práce ráno večer sa vracia takže všetko čo sa týka domácnosti a starania sa o deti je na mňa milujem svojho muža deti sú môj život ale nebaví ma to proste každý deň to isté nikde nechodím s kamarátkami sa nestretávam a aj keď chcem tak muž robí žiarlivostne scény a potom to aj tak dopadne že nejdem nikde 😏 čo by ste robili na mojom mieste ?

Strana
z2
nwnw
28. aug 2023

@lastqueen no ziarlivec. A čepiec nemáš nosiť a zásteru? Čo teraz sa zakopeš doma mladá?

lastqueen
autor
28. aug 2023

@stanulienkat v tom sa mýliš ten môj by ženu nikdy neudrel alebo nejak fyzický napadol pre neho chlap nie je ten ktorý bije ženy a nie je to psychopat je len extrémne ziarlivi dnes som bola s kamoškou v meste bola som preč cca 4 hodki porozprávala som sa s ním normálne že keď chce normálne fungovať musíme začať s kompromismi celí rozhovor prebehol hladko tak som rada dal mi nakoniec návrh že dva krát do mesiaca si môžem zrobit svoj celo denný plán že ma nechce stratiť atď... Takže baby ďakujem inšpirovali ste má každá jedna ste super 😀😀

Strana
z2