Už mi praskli nervy - svokra neustále porovnáva vnúčatá.
Zeny dnes sme sli svokrovcom zavinsovat stastny novy rok miesto toho miesto toho som sa s manzelom pohadali so svokrou..Ide o to ze ja mam dvojrocnu dceru a svagrina (muzova sestra ) ma 3,5 rocneho syna..odkedy sa moja dcera narodila neustale svokre na nej nieco vadi..predovsetkym to ze je vraj pomalá..ze vsetko robi neskoro..- pretocila sa na brusko ked mala 4,5 mesiaca, sadla si ked mala 7 mesiacov, chodit zacala v 11 mesiacoch uz sa aj sama pekne napapa oblecie, len rozpravanie mame ešte take ze rozumie aj vie zopakovat slova ale vacsinou ešte rozprava svojou hatlaninkou..boli sme aj u lekara na prehliadke vyjadril sa ze je to v poriadku a ze to co vie zatial povedat staci..teraz sa ucime na nocnik nakolko doteraz ho nechcela ani vidiet..najskor pindala ze akoto ze v 6 mesacna ešte nesedela..hovorim ze kde je problem ze vas vnucik (svagrinin syn) si sadol sam az v 10 mesiacoch a nik to neriesil.: odpoved: To je ine on je chlapec..chlapci su lenivejsi..teraz zase riesi preco este plynuje nerozprava..hlavna vec ze svagrinin syn zacal rozpravat az teraz v troch rokoch ked nastupil do skolky..ale to je zas daco ine lebo to je chlapec..ked moja dcera koli niecomu zafnuka alebo sa rozplace tak je hned rozmaznana..ked place svagrinin syn..tak asi mu nieco je..preto place! Proste odmalicka je moja dcera pre svokru rozmaznana leniva a spomalena ale svagrinin syn je sikovnucky milačik..a ked uz aj dnes domna hustila ked som jej obliekala vetrovku a sli sme vonku ze preco sa taka velka kofa ešte neoblieka sama tak som to uz nevydrzala a vsetko jej vytmavila..lebo ked som zas poukazala na to ze ani vas vnucik sa neoblieka sam tak hned spustila ale to je chlapec od neho to nemozes chciet..tak som uz na nu nakricala ze mam z toho jej choreho porovnavania uz nervy a nech s tym laskavo prestane lebo vnucku videla naposledy..( ano aj manzel sa do nej pustil)..tiez uz ma na to nervy..

No keby mne to povedala s ustami tak by som jej veru s kludom anglicana povedala, ze hmm aj mne sa zda, take jak vy ich ma vykrivene.
Len aby si nezufala moja svokra stale rozprava o svagrininej dcerw aka je uzasna a ako toto a ako tamto... pricom moja dcera je ich rodinny libling. Ale svokra je taka povedzme ,ze jej jazyk rozum predbieha. Naposledy porovnavala,tak ma zastihla v nedobrej nalade (v dobrej ju ignorujem) tak nakupila. Ze ideme porovnavat? Super. Moja dcera premiantka, maluje,vyraba. Neter same doucovania, ziadna zaluba... a uz bolo ticho a myslim ze opat bude par rokov klud.