icon

Už ste sa pohádali?

tilly
Včera o 20:17

Minulý rok tu bola diskusia s týmto názvom.
Tak si dajme repete.
Plus k tomu pridajme nepodarené darčeky 🙏.
Možno aj od svokry.

Strana
z2
anonym_787b68
Včera o 22:07

Ziadna hadka, ale posledne dni som sa zasobovala potravinami, aby som spravila dobru veceru daleko na kopci…uplna motivacia, lebo buduci rok s babatkom to nebude lahsie. Ako som chcela zacat varit ma chytila z nicoho nic taka bolest brucha, asi som nieco zle zjedla, ze som iba poslala deti otvorit si darceky pred vecerou, ja som lezala a oni pozerali telku. Nakoniec som sa zmohla iba na prihriatie nejakeho jedla z restauracie o 21:00 a potom orechy a nejake sladkosti, ok napoje boli fajn. Deti boli ale velmi spokojne tento rok z tohto pristupu, ani neviem, co si mam o tom mysliet

anonym_ee3460
Včera o 22:08

Môj švagor sa tento rok rozišiel a priateľkou s ktorou mal dieťa. Boli sme pri svokre a celý večer som počúvala ako veri, že som iná a nepôjdem v jej šľapajach a ako som zaujala jej miesto pri stole 🎄👌🏻boli sme u nich na Vianoce prvýkrát...a na dlho asi aj posledný 🤣

enmery
Včera o 22:09

Nie.

zuzanita1609
Včera o 22:30

Niee,nik sa nehádal,najedli sme sa,pospomínali na tých, ktorí už s nami nie sú, potešili sa z darčekov, maminy som poslala spať (už staršie panie),chlapi si ešte pokecali pri koňaku (či čo to mali otvorené),ja sa ešte motám v kuchyni,upratujem, umývam, (ráno som bola ako cililing,teraz som už ako bim-bam-bom) 😁. Aj keď mi bolo povedané,aby som to už nechala tak,no mne to nedá,aj keď mi bola ponúknutá pomoc ,tiež som ho poslala ísť si ľahnúť,unavený tiež,obehal dnes polku Slovenska krížom krážom. Mám rada tieto rodinné stretávačky,ale musím priznať,že tak maximálne raz do mesiaca úplne postačí 🤭.

anonym_e799f6
Dnes o 00:49

jasne aj slzy aj krik, ideal na 24.12

anonym_73b38e
Dnes o 01:48
@anonym_722f5c

@tilly ze cely mesiac sa nahanas,nakupujes,objednavas a prejde 1 vecera,rozbalia sa darceky a je po Vianociach,a mozme sa tesit na tie dalsie a odpocitavat opet 365dni a za 2 a pol hodky mozme zacat.

@anonym_722f5c Vianoce sú 25.-26….bol iba štedrý deň.

Nepohádali sme sa, nebolo kedy. K štedremu stolu som prišla “na hotové”, po rozbalení darčekov opäť zdrhla do pracovne. Všetko menezoval muž s deťmi. Ja som sa pripravovala do skoly a prace. Aj taký je život. Teraz vstávam, pokračujem v prázdninovom maratóne.

anonym_93f49d
Dnes o 03:25

tak my sme mali od rána fofry, mám troch synov , som s nimi sama, ešte manžel trávil Vianoce s milenkou a ich týždňovým novorodencom .Najmladší syn je predškoláčik a strašne chcel vidieť plávať kapra, tak najstarší syn 20 ročný kupil živého kapra a dal do vane a že ho potom zabije. Nachystal si koňak , napil sa a tresol z celej sily kaprovi po hlave, ale tak debilne že sa mozog alebo čo to má v hlave rozletelo na kachličky a on normálne mi tam omdlel sa zviezol k zemi , ani koňak mu nepomohol . Tak kapra dorážal 15 ročný syn , ktorý duchaprítomne zobral nôž a odrezal mu hlavu . NIKDY viac zabíjať doma kapra. Syna som vzkriesila by ste si povedali čo to za tintítko , hora svalov čo cvičí , ale zistil že toto nie je pre neho . Inak to už prebehlo štandardne, do vankúša som plakala až teraz čo to za život žijem .

pr85
Dnes o 03:30
@slavomira236

@tilly nepohadala som sa zatial.. Darceky si nedavame dospeli a svokru nemam. Takze pohoda

@slavomira236 takto je to presne u nás. Moja mama už nežije, žena tým pádom svokru nemá a ja mám pohodovú svokru. Vôbec sa nehľadáme.

lenka_matko
Dnes o 07:28
@anonym_93f49d

tak my sme mali od rána fofry, mám troch synov , som s nimi sama, ešte manžel trávil Vianoce s milenkou a ich týždňovým novorodencom .Najmladší syn je predškoláčik a strašne chcel vidieť plávať kapra, tak najstarší syn 20 ročný kupil živého kapra a dal do vane a že ho potom zabije. Nachystal si koňak , napil sa a tresol z celej sily kaprovi po hlave, ale tak debilne že sa mozog alebo čo to má v hlave rozletelo na kachličky a on normálne mi tam omdlel sa zviezol k zemi , ani koňak mu nepomohol . Tak kapra dorážal 15 ročný syn , ktorý duchaprítomne zobral nôž a odrezal mu hlavu . NIKDY viac zabíjať doma kapra. Syna som vzkriesila by ste si povedali čo to za tintítko , hora svalov čo cvičí , ale zistil že toto nie je pre neho . Inak to už prebehlo štandardne, do vankúša som plakala až teraz čo to za život žijem .

@anonym_93f49d neboj, dobre bude. Máš 3 zdravých synov , oni sú tu pre teba a ty pre nich. A muž ? No smutne veru, ale taký je niekedy život. Verim, že aj ty ešte nájdeš spriaznenú dušu ❤️Drž sa

anonym_bca845
Dnes o 07:29
@anonym_93f49d

@anonym_93f49d Máš ťažký osud a asi si myslíš, že horšie to byť už nemôže. Ale kým má človek strechu nad hlavou a netrpí smrteĺnou chorobou,ani nikto z jeho najbližších, máš stále štastie.Nech sú ti vždy tvoji traja chlapci oporou a ty dobrou maminou. Ak ti je zle vedz,že nič netrvá večne.Možno tvoj ex škaredo časom padne na papulu, možno teba ešte niekto v budúcnosti čaká a bude ťa ĺúbiť viac ako seba. Ty si tá, ktorá drží svoju rodinu pokope,ktorá sa nevykašlala na vaše deti, ktoré tiež prišli o veĺa, ale majú teba a za nič ťa nedajú.Veĺmi ti to prajem, aby si svoj pokoj a šťaste čoskoro našla, si taká statočná a silná žena !❤️

anonym_2de95a
Dnes o 07:36

@tilly tradične môj muž s mamou. A to boli spolu sekundu. Mali sme s nimi byt na večeru no syn je chorý tak pre istotu sme to zrušili že by ich nenakazil. Tak nám cez plot doniesli ovocie, na tom by však nebolo nič zle ale ovocia mame doma ako nás…..teho. A toto bolo so zámienkou že deťom určite chyba ovocie preto je chorý.

amonet
Dnes o 07:37
@anonym_2de95a

@tilly tradične môj muž s mamou. A to boli spolu sekundu. Mali sme s nimi byt na večeru no syn je chorý tak pre istotu sme to zrušili že by ich nenakazil. Tak nám cez plot doniesli ovocie, na tom by však nebolo nič zle ale ovocia mame doma ako nás…..teho. A toto bolo so zámienkou že deťom určite chyba ovocie preto je chorý.

@anonym_2de95a to by som sa povadila tiez🤣

anonym_0c750b
Dnes o 08:00

@tilly nie, my sa nehádame, máme za sebou Vianoce, kedy sme boli na štedrý deň v nemocnici a pustili nás tesne pred 18,00, máme za sebou Vianoce, pred ktorými sme sa netušili, či tu ešte počas nich budeme obidvaja, tak si veľmi vážime spoločné chvíle a nekazíme si ich hádkami pre hlúposti. Drvivá väčšina hádok totiž pre hlúposti je

letfenixa
Dnes o 08:01

Tiež sa s mužom nehadame ani bežne a už vôbec nie na Vianoce. Na hádky mám moju mamu.

anonym_0c750b
Dnes o 08:02
@biba_18

moja mama s bratom. ale oni sa hádajú už z princípu 😂

@biba_18 aj moja teta s ujom, oni by bez hádok neprežili a sú spolu viac ako 50 rokov, ale je to vyšerpávajúce počúvať, keď sme u nich, no je nám jasné, že iní nebudú

4stanka4
Dnes o 08:04

My sa doma nehadame, na to je život príliš krátky. Ja som sa naopak pomerila so svokrou, boli tam nejaké nezhody (ani vlastne neviem koli čomu, ťažká povaha) tak som rada ze sme si to vyrozprávali a je to v poriadku.

anonym_0c750b
Dnes o 08:06
@anonym_5bf4bf

Nie som náročná a mám aj celkom zmysel pre humor, ale dnes ma fakt dostal darcek od partnera: kniha Žena v ohni - všetko, co ste doteraz nevedeli o menopauze. Tak sa k tomu skuste vyjadrit, či je normálne, že sa ma to trochu dotklo. Sme spolu necelé dva roky, nežijeme spolu, vídame sa tak 3-4 dni behom 2 tyzdnov. A áno, som už "žena v ohni" 🤦🏻‍♀️.

@anonym_5bf4bf mňa by sa to vôbec nedotklo, ale dala by som ju prečítať aj jemu, lepšie by pochopil

dorizzz
Dnes o 08:07
@amonet

@anonym_2de95a to by som sa povadila tiez🤣

@amonet nebláznite, to treba brať s rezervou :D mne keď bol pred dvoma týždňami chorý 15ročný syn, tak babka mu nosila navarené jedlo, ako keby som mu ja nevedela navariť.. a čo? Ako dobre, zasmejem sa a idem ďalej.. s niektorými ľudmi sa proste nedá ani hádať, tak sa nehádam.. v septembri keď mal hnačku, doniesla hektolitre pomixovanej zeleninovej polievky bez chuti - áno taká je najlepšia na hnačku, ale do decka som to nedostala ani bohovi, tak išla celá do záchodu.. ja si ju vypočujem, poďakujem a ďalej si už robím po svojom, keď zavriem dvere. Ona je spokojná, ako sa postarala, a pre mňa je dôležitejšie mať pokoj ako pravdu. 😊

anonym_d80607
Dnes o 08:44

Ja som len na môjho muža naprskala nech mi dá pokoj že teraz nechcem tutu mutu keď varim chystám a tesne som načasovana. O dve hodinky bolo všetko hotové a políškala som sa trochu 😁

vivuska666
Dnes o 08:47
@anonym_d80607

Ja som len na môjho muža naprskala nech mi dá pokoj že teraz nechcem tutu mutu keď varim chystám a tesne som načasovana. O dve hodinky bolo všetko hotové a políškala som sa trochu 😁

@anonym_d80607 u nas chysta muz. Ja len ked cosi osupat a pokrajat treba. Ale tiez ma cas si aj 10x popri robote odskocit, pomagat a obchytat ma. Reku uz som ja ta hovadzina za pultom v kauflande. 🙂

karolinakr
Dnes o 08:58

ja si musim kupovat darčeky vždy sama, ja sa vždy trafim do vkusu

karolinakr
Dnes o 09:01
@anonym_722f5c

@zuzap33 no keby ste ho isli postavit z rana,mozno by ste este zohnali v kauflande,ci tescu.Tiez sme tak na poslednu chvilu zhanali umely,aj kupili posledny,veru.

@anonym_722f5c este aj v akcii

anonym_722f5c
Dnes o 09:02
@karolinakr

@anonym_722f5c este aj v akcii

@karolinakr presne tak,ved za chvilu budu aj po Vianocne akcie.

lucka_ke
Dnes o 09:22
@anonym_93f49d

@anonym_93f49d to je už ako scenár k filmu

petulda333
Dnes o 09:35
@biba_18

a nevydarený darček nebol, naopak, veľmi vydarený. dieťa ostáva dnes u nás spať a reku pozrieme spolu nejaký film. tak som vymyslela že budeme pozerať polárny expres - už dávno sme ho nevideli - a ten film je totálne nedostupný kade tade po platformách… tak moje dieťa navrhlo, že mi ho zaplatí na vianoce že ho pozrieme. no nie je zlatý? 🥰

@biba_18 na bombuj je,pozerali sme ho asi 5x

moonlight1210
Dnes o 10:19
@anonym_93f49d

@anonym_93f49d odhliadnuc od debilneho buduceho byvaleho, tak to vlastne bolo velmi vtipne. Az sa za tym raz ohliadnes a porozpravas Ako sme zabijali kapra, budu sa ludia valat smiechom.

Aj ked teraz to vyzera smutne, zelaj si do zivota dobre veci a ono sa zadari. Raz sme hore, raz dole. Potom pojdeme zas hore.

anonym_e09016
Dnes o 10:33

Hadat ani nie. Len som bola prekvapena z hlasky-lepsi politik ako fico nie je 🙈🙈🙈
Co sa tyka darceka tak uz ani neprekvapilo spodne pradlo. Ako kazdy rok aj tento o cislo mensie-asi motivacne 😂😂😂

sashabb
Dnes o 11:24
@anonym_e09016

Hadat ani nie. Len som bola prekvapena z hlasky-lepsi politik ako fico nie je 🙈🙈🙈
Co sa tyka darceka tak uz ani neprekvapilo spodne pradlo. Ako kazdy rok aj tento o cislo mensie-asi motivacne 😂😂😂

@anonym_e09016 no veď on v podstate najlepší aj je. Keď si vezmeš čo je to za človeka a čo sa okolo neho deje, a stále je pritom na výslní a toľko ľudí ho velebí, akože klobúk dole 🙈🙊

marca12
Dnes o 11:35
@anonym_5bf4bf

Nie som náročná a mám aj celkom zmysel pre humor, ale dnes ma fakt dostal darcek od partnera: kniha Žena v ohni - všetko, co ste doteraz nevedeli o menopauze. Tak sa k tomu skuste vyjadrit, či je normálne, že sa ma to trochu dotklo. Sme spolu necelé dva roky, nežijeme spolu, vídame sa tak 3-4 dni behom 2 tyzdnov. A áno, som už "žena v ohni" 🤦🏻‍♀️.

@anonym_5bf4bf Mna by to potesilo. Knihy mam rada. Vidno,ze je sa zaujima a nie si mu lahostajna. Tato tema je momentalne aktualna a konecne sa dostava do povedomia a nie je to tabu.

marca12
Dnes o 11:42

Nehadame sa ani pocas roka a na Vianoce uz vobec nie. Zazili sme posledne roky strasne Vianoce v nemocnici,v strachu o zivot,beznadej. Pre nas su tieto Vianoce vykupenim. Vsetci su zdravi doma a na nicom inom nezalezi.

Strana
z2