icon

Úžasného manžela vnímam viac ako kamaráta

marka38
16. jan 2015

Ahojte. Založila som si nový nick, lebo o tejto mojej situácii známi nevedia a ani to nechcem. Najbližšia kamarátka o tom vie a skôr by ma zaujímal váš názor. Som vydatá, mám dve deti a úžasného manžela. Je milý, pozorný, je perfektný ocko, dcérky ho zbožňujú. Mňa v starostlivosti o ne zastúpi na 100%. Náš vzťah je tiež pekný, rozumieme si, vládne u nás pohoda, sme na jednej vlnovej dĺžke, fakt sa nemám na čo sťažovať a ani nechcem. Len je tam jeden háčik. Manžela vnímam skôr ako perfektného kamaráta než ako partnera ☹ . Jednoducho povedané, nepriťahuje ma, aj keď ho ľúbim a som s ním spokojná. Ja som jeho veľká láska, aj mi to patrične dáva najavo, aj to z jeho správania cítim. Mne je veľmi ľúto, že mu to nedokážem "oplatiť". Iba keď samu seba akoby prehovorím... Myslíte, že sa dá na také niečo zvyknúť a existovať tak? Mať fakt skvelého manžela a otca detičiek, ľúbiť ho, milovať sa s ním, ale bez vášne (z mojej strany). On je spokojný, lebo sexu sa nevyhýbam, lebo ho fakt mám veľmi rada, ale nie je to to pravé orechové...

Strana
z3
janickacrazy
17. jan 2015

@marka38 Možno ta sklamem, ale podla mna vášen sa nedá naučit. Záleží na tebe, nakolko je to pre teba doležité. Napr. u mna je to velmi doležité vo vztahu a ja som so svojím manželom už viac ako 6 rokov a u nás je tá vášen stále ako na začiatku vztahu, milujeme sa a pritahujeme sa vzájomne. Ked sa nemilujeme pár dní, už sme z toho obaja chorí. Ja by som v takom vztahu ako máš ty žit nedokázala. Inak tiež by som asi skúsila odíst sama na dovolenku na tvojom mieste a uvidíš ako sa budeš cítit, či ti manžel bude ozaj chýbat a aké to bude, ked sa vrátiš, možno sa v tebe niečo prebudí....

alaguema
18. jan 2015

@miadi samozejme, že to neviem. Písala som o svojich pocitoch v podobnom vzťahu, ktorý som kedysi mala. Ešte by som podotkla, že žiarlivosť nie je prejavom lásky ani náhodou 😉 Takže to by som za nejaké merítko určite nebrala.

alaguema
18. jan 2015

@marka38 držím palce 🙂

mrmister
31. okt 2023

@marka38 Ahoj, ako to dopadlo, pomaly po 9 rokoch..?

Strana
z3