icon

V akom veku ste sa odsťahovali od rodičov?

11leni11
28. júl 2020

Len pre zaujímavosť...v akom veku ste sa odsťahovali od rodičov? Ako to vzali ? Najmä ak ste mali priateľa a neboli ste zosobášení. Píšte vaše skúsenosti. Ďakujem 🙂

Strana
z4
terezia1477
31. júl 2020

20

h2
31. júl 2020

@princeznasevera Čo mu Vaši neodpustili? Že si sa od nich odsťahovala v 30-tke? Keby si mala 18, ešte pochopím, ale takto? 😲

zetorka
31. júl 2020

18 🙊

viikkki
31. júl 2020

@11leni11 si dospelá 😀môžeš si robiť čo chceš... Ci chceš rodičov poslúchať do smrti? 😉

11leni11
autor
1. aug 2020

@viikkki to nie, len niekedy som z toho uz hotova na prasky.

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
guiseppinka
1. aug 2020

@11leni11 ak ta to potesi, tak u nasich, dnes uz manzel, spal v obyvacke a ja v detskej. Ale zase mala som mladsie segry, takze mi to nejako nevadilo.

Inak som odisla na vysku na intrak a domov sa vlastne uz nevratila...

kikavadi
1. aug 2020

Od mojich rodičov (resp. oni odo mňa, keďže sa rozviedli a každý išiel svojou cestou), keď som mala 24 a od manzelovych rodičov do vlastného v 31 😃

elizita
1. aug 2020

@11leni11 ja som s mojim muzom od 18tky, po skole sme sli kazdy na VS, kazdy do ineho mesta... ked skoncil skolu a nadiel si pracu, nastahoval sa ku mne, na byt v meste, kde som ja este studovala... vela vikendov sme chodili domov, kazdy k rodicom.. po vyse 1,5roku spolocneho byvania sme sa vzali... a take, ze spat u neho alebo on u nasich nehrozilo do svadby... prvy krat u nas prespal asi tak tyzden pred svadbou.. nikdy som to nasim nezazlievala, nevidim na to dovod... pod vlastnou strechou nech si robim co chcem, ale pod ich strechou platia ich pravidla

luciapanakova
26. sep 2024

@11leni11 mám taký problém. Chcem sa odsťahovať teraz. Mám 18. V januári 19. Chcem íst bývať sama ale po čase by sa urcite nastahoval kamarát ktorý mi je blízky a vyzerá to tak že bude z toho niečo viac. Naši ma nechcú pustiť. Vydedukovala som s maminich rečí že mám byť doživotne doma a starať sa celý zivot o nu. Predsa mam ale tiez pravo na to mať vlastnu rodinu a nemali by mi zakazat sa postavit na vlastne nohy

Strana
z4