V našom dome straší
Začalo to pred dvomi rokmi keď moja dcéra mala do rána na čele červenou fixou napísané šťastné a veselé. A čo je bolo to napísané zrkadlovo. O pár dní sa udiali zase čudné veci. Ako búchanie a chodenie po schodoch. Odvtedy bol potom pokoj až do ďalších Vianoc. Od tejto zimy sa to opakuje v našom dome sa dejú čudné veci.Buchot, počuť kroky, dokonca pústanie vody, či zapínanie a vypínanie svetlá, a teraz do rána sme mali na okne z vnútra roku a z nej urobené akoby kruh,ovál vo forme vajca. Dom sme dali vysvetIt, ale nepomohlo to. Už mám strach. Nenamyslame si už tomu verí aj mm keď sa videl pustiť vodu a nákres na okne. Prosím stretli ste sa s tým? Ja viem pre niekoho niečo neskutocne ale ja už mám strach 😒
@natalo super duch usetri vam za elektrinu ked vam rozsvecuje 🙂 aj my takého mame pozerali sme v priatelom film cez notebook na telke a obidvaja sme pri tom zaspali..zobudim sa telka vypnuta notebook zaklapnuty len lampicka pri postely svietila tak som rano vynadala frajerovi ze ked vidi ze spim ze ci nevie aj tu lampu zhasnut..a on ze ja som nic nevypinal ja som zaspal pri filme....cize telku a notas nam vypol. "neviemkto".
@natalo nemoze na to miesto svietit nieco z opacnej strany izby?
Alebo dajte na cas komodu inde a k tej stene nic nedavajte. Ci sa to tam zjavi zas.
Alebo sa to zas zjavi iba nad tou komodou, hoci bude stat inde.
Bud Zistite, ci to suvisi s nou, alebo odkial je zdroj toho svetla.
Máte doma ducha ? Tak čo sakra strácaš čas tu ? Zober kameru a natoč ho ! Vojdi s ním v kontakt ! Zbohatni ako prvý človek, ktorý dokázal existenciu nadprirodzena !
:D Si tu zas niekto robí zo ženičiek srandu.
Wake up, zjavne vám tam presvitá pouličná lampa.
No toto uz je na mna trochu silna kava ALE mam skusenost..
Kupili sme byt..zhoreny..bolo nam zatajene ze v nom zhorel chlap..v podstate 2-3 roky sa nic nedialo .nic comu by som venovala pozornost..az raz v noci sa syn zobudil s hroznym placom..naraz zacal plakat ale akoby ho bili..pribehla som k postielke a on krical.."maminka tam horelo,krical ujo ze ho pali..plakal..tam lezi..
Krvy by ste sa mi nedorezali..po tej skusenosti som zistovala a ten chlap sa naozaj nasiel na miests kde ukazoval Samko..potom som bola opatrnejsia a viac si vsimala takze je mozne ze vela aj vsugerovala ale casto sa mi stalo ze veci boli inde ako som ich dala..hladala som ovladac,na stole nebol a ked som sa tam 2x vratila lezal tam..ale to uz mozno len moja hlava vystrasena😂😂
A skusenost kolegyni..jej muz bol silne veriaci a doma mali na stene svatenu vodu..ked muz zomrel vodu dala prec..odvtedy vzdy ked sa blizi nejake jeho vyrocie tak stena zvlhne a vidno syekajuce kvapky..ale uz akoby zaschnute..o par dni pokoj
Urcite neverte na vysvatenie. V Biblii (ja som neveriaca) nie je nikde pisane ze duse tu ostanu alebo si sem chodia na navstevu. A to farari ktori vysvacuju dobre vedia ale peniaze sa zidu vsak.
Urcite je to len zhoda nahod. Mozog si dokonale predstavuje. Staci pokrceny paplon a zbadate v nom tvar alebo prehodene veci na stolicke zrazu vyzeraju ako postava. V prvom rade si skuste logicky objasnit co mozu byt zvuky ktore pocujete. Drzim palce a neverte hlupostiam o duchoch.
@monikamama my nepočujeme práveže žiadne zvuky ani kroky, len to svetlo na stene sa rozsvecuje v noci, kedy sa mu zachce.....
@natalo tak skúste komodu presťahovať....
Mozno mali najomnici nejake fosforujuce nalepky (hviezdicky) na stene..a nejak sa tam nalepila farba...
Vstaňte do reality. Kamera to nenatočí ? Tak tam nič nie je. Maximálne tak vo vašich hlavách.
Ľudský mozog je schopný si vymyslieť množstvo blbostí o ktorých je následne schopný sám seba presvedčiť. Najmä v spánku. Máte pocit, že ste sa prebudili, vidíte pri posteli tmavú postavu, dostanete strach, oh môj Bože, duch starého Nováka odvedľa ma prišiel prekliať či vziať so sebou do pekla.... obleje vás pot a začnete sa modliť, postava zmizne. Juchú, vďaka ti Pane Bože...
Realita - postava bol prelud nie úplne prebudeného mozgu, ktorý zmizol potom, čo sa mozog upokojil (aj vďaka modlitbe) a najmä sa prebudil. Nebolo to nič iné, ako sen s otvorenými očami.
Je to jednoduché. Vidíte to obaja ? Možnosti - v podstate spíte, obaja si predstavujete čosi, o čoho reálnosti ste sa navzájom presvedčili. Druhá možnosť, doslova si vymýšľate. Jeden z vás má preludy a druhý si robí z neho srandu. Tretia možnosť - presvitá vám tam pouličná lampa alebo niečo podobné. Aj cez závesy a žalúzie.
Keď sa k tomu približujete, hýbe sa to ? Keď zmeníš pozíciu závesu, zmení sa to svetlo ? Nájdi zdroj svetla.
Nenatočíte to ? Blbosť, no ale fajn, tak zavolajte dôveryhodných svedkov. Niekoho racionálne a kriticky rozmýšľajúceho. Tzn. nie vešticu Teodoru ani Silviu Šuvadovú.
Nam tiez strasi v dome , moj 3 rocny syn sa zobudil s placom a ukazoval na dvere v spalni ze je tam velky ujo a ze sa ho boji ....a aj ja som videla postavu muza v noci , ked som zistovala co sa stalo tak vo vedlajsom dome si sused podrezal zili , ked jeho brat doniesol jeho fotku syn sa zacal triast a plakal ze to je ten ujo co bol v noci u nas
@natalo najskor naozaj vylucte akykolvek zdroj toho svetla, naozaj aj malicke svetielko z mobilu dokaze rozziarit stenu, pripadne odraz niecoho (napriklad aj sklo v policke oproti dokaze odrazit nejaky luc z ulice alebo niecoho v byte) Skuste okna zatemnit baliacim papierom
Ono ak by to bol nejaky duch tak by ste asi citili niekoho pritomnost, ochladenie v miestnosti atd.. Velakrat na taketo zbludile duse pomaha poslat ich prec, normalne nahlas im prikazat nech odidu, nesvietia atd...
@mike_bassett ano velakrat ide o preludy, unaveny mozog, opticke klamy atd ale stava sa aj ze ludia su svedkami nejakych paranormalnych javov.. Najhorsie to nesu prave taky neveriaci Tomasovia ako vy, to im potom stret s duchom uplne prevrati ten ich na VsetkoExistujeVysvetlenie svet a maju z toho docela misung v hlave..
Je zdokumentovanych velmi vela pripadov na ktore jednoducho neexistuje vedecke vysvetlenie, pripadov ktore maju mnohych svetkov, pripady ktore skumali skepticky ludia ako vy a nenasli ziadne logicke vysvetlenie daneho javu.
Na celom svete su miliony ludi ktory maju nejaku skusenost s duchom, su pristroje ktore dokazu zmerat odchylky od normalu, su videa a fotografie ktore niesu podvrh...
Ono si mozno myslite ze ste strasne mudry s tym posmesnym komentom, ale pre ludi co vedia ste len a len smiesny
@monikamama len tak pre zaujímavosť, Bibliu máš celú prečítanú pozorne, keď to tvrdíš? Či to len tak tvrdíš?
@natalo vysvätenie isto pomôže a dať na sv.omšu za túto dušu. Minimum čo môžeš urobiť je zapáliť za ňu sviečku (oheň očisťuje, za duše sa naozaj odporúča nechávať horieť sviečku) a pomodliť sa. Ak duša ostáva na nejakom mieste, je tam viazaná niečím a nemôže odísť. Neodpustením, nevysporiadaním niečoho. Skús si pozisťovať kto tam predtým žil. Len ono to niekedy siaha roky dozadu, aj ak tam boli v minulosti iné domy napríklad. Ale modlitba, hlavne na úmysel oslobodenia duše od zviazanosti, spútania, neodpustenia a tá sviečka.
Pre zaujímavosť, aké veľké je to svetlo? Rozmerovo - akú plochu asi pokrýva? Je to inak zaujímavé.
@narsila pri uctoch a pripadnych nedoplatkoch za elektrinu v nasom dome mam tiez pocit ze su u nas duchovia. Chodia a nechavaju zasvietene. 😀

ak mate pocit ze vas straši doma niečo tak ma kontaktujte na br.rafa3el@gmail.com