icon

Vadí mi manželov najlepší kamarát

miuska88
11. júl 2018

Ahojte baby. Nemozem si pomoct ale velmi mi prekaza manzelov najlepsi kamarat. Vsade sa objavi dokonca chodi za manzelom do prace. Nemam problemy s ludmi ale voci nemu mam neskutocnu averziu. Mate niektora nieco podobne? Hadame sa kvoli nemu casto.

nadazdi
11. júl 2018

@miuska88 vôbec nepočúvaj tu tie názory že je teplý.. vidno, že v rodine nikoho inak orientovaného nemali 🙂 skôr je problém niekde v kamošovi, je proste prisavka a tvoj muž zjavne nevie povedať nie.. ak by bol teplý, určite by sa nesprával tak okato, nebehali by spolu každý deň, kamarát by mal celkom dosť priateliek a nechcel by vás rozdeliť 🙂 muži ktorí zahybaju ženám s mužmi sú často úplne normálni, nevynikajú a za tie služby si často aj platia 🙂

miuska88
autor
11. júl 2018

@libawet
@libawet Nemmam vedomost o tom zeby spolu nieco mali inak by som s nim nespala ja keby som vedela ze je inak orientovany

sasa1310
11. júl 2018

@miuska88 ako ja neviem ako ti to tu máme už napísať. Jeden nemá priateľku, chodí za tvojím aj v noci. Hádam jasnejšie to už ani byť nemôže. Jednoducho máš doma buď bisexuála alebo homosexuála, ktorý sa to snaží zakryť tebou. Takých je niekoľko v manželstvách.

miuska88
autor
11. júl 2018

@nadazdi Je to prisavka to je pravda a moj muz mu nevie povedat nie.

libawet
11. júl 2018

@miuska88 no neviem, prísavka aj v noci, aj v práci, aj u lekára? Divné....

nadazdi
11. júl 2018

@miuska88 mala by si to prediskutovať s mužom.. nie je normálne že behá s kamošom všade ako keby mal 15 rokov.. od toho si tu pre neho ty 🙂 keď je natoľko vyspelý že ma vzťah a spravil aj dieťa, tak by vás mal predsa uprednostniť 🙂 muži mávajú takéto priateľstva.. až kým si obaja nenájdu ženy, je to úplne normálne, nič choré na tom nevidím

libawet
11. júl 2018

@nadazdi ja som tam na začiatku dala autorke otázky a veľmi konkrétne, neodpovedala ani na jednu, možno nestihla, OK. Otázka teda je - prečo manžel nechce toto všetko riešiť s ňou a nahradzuje si priateľom z detstva? Neverí jej ? Funguje teda ich vzťah a ako ? Akože - niekde chyba byť musí, prečo toto jej manžel robí, nie je to normálne.

fokuska
11. júl 2018

@miuska88 Tak ked to bolo uz predtym kym ste spolu chodili, chodi k nemu po nichac, vyvolava mu, chodi za nim do prace, vsade s vamim - ku svokre na navstevu, k lekarovi?? A manzelovi sa to nezda ani trosku zvlastne? To je uz prehnane.

Urcite to chce uprimny rozhovor - nie hadku, ale pokojne povedat, ako to vidis ty, co sa ti uz zda vela, kde by boli pre teba prijatelne hranice. Potom nech povie manzel ako to vnima, preco mu to nevadi, ake ma predstavy o fungovani vasho vztahu.

A ked hovoris ze to na cas prestalo, tak kedy to zacalo zasa? Bol na to nejaky impulz?

nadazdi
11. júl 2018

@libawet veď jasne že je niekde problém ale určite nie v jeho orientácii.. moj muž ma tiež kamaráta ktorý mu vola každý boha deň.. nonstop.. ked sme spolu neboli, tak tiež spolu chodili všade.. stále :D ale tak moj muž už ma iné priority, už to ma potriedene..

daakotaa
11. júl 2018

@miuska88 aj moj muz ma kamarata..volam ho teply brat...ale to co čitam je uz moc. Fak tvoj muz neni bisexual? A ako sa sprava ten jeho kamarat k Tebe?

bonovka
11. júl 2018

Vobec nemusi byt buzik ani jeden..moj ex mal takto kamosa,ten tiez nemal nikdy priatelku (to ale neznamena,ze nikoho dole nedaval...),chodili spolu hadam aj na wecko,travili spolu vsetok volny cas,ked som zavolala exa,aby prisiel pre mna k mojej rodine,prisiel aj s nim...tiez mi to extremne liezlo na nervy,orientacia na oboch stranach bola ok,problem bol medzi mnou a exom,absolutne tam uz nebola potreba brat na mna v niecom ohlad (uznavam,ze to bolo vzajomne),travit so mnou cas,byt sami,proste a polopatisticky povedane,bol to uz totalny rozpad manzelstva a v tom stadiu vztahu mu bolo dobre,ked boli vkuse spolu (hulili spolu,hrali hry na PC,hladali auta na nete a podobne,tiez mi inak nie raz napadlo,ci nie su tepli,lebo to uz bolo vazne vela a ktovie.. 😀) ale myslim,ze orientovany bol kazdy z nich na opacne pohlavie,len ex sa vtedy vratil do cias,ked bol slobodny a lietal vsade s kamosmi,lebo doma to bolo uz uplne onicom..taky utek,povedala by som..
uprimne si vsak myslim,ze takto to riesia len velmi nezreli chlapi..
Ale nevylucujem,ze vo Vasom pripade moze ist o nieco uplne ine. 🙂

ivuska027
11. júl 2018

@miuska88 mna by skor zaujimalo, co robi tvoj muz, ze si moze dovolit mat cely den vedla seba v praci cudzieho cloveka? Ten kamarat nema pracu? Z coho zije? Nema konicky? Kde byva? U rodicov? Sam? Aky vztah ma s tebou? Vytiahni muza na romaticky vikend vo dvojici, ak sa nasackuje aj tam, tak je bukvica ako svet, alebo nesvojpravny, ked sa nevie ohradit pred kamaratom.

tinaa64
11. júl 2018

Len aby z kamarata sa nestal priatel..nie je normalne ze by sa takto sraval..toto kamarati nerobia

klodyka76
11. júl 2018

a aký máte vzťah so svokrou? ....tej to nepríde divné, že jej syn si na návštevu okrem manželky dotrepe aj kamaráta? .....skús hodiť reč s ňou, možno by sa mohla ona so synom porozprávať....

zooeynka
11. júl 2018

@miuska88 tiez ta nepotesim...nie je to normalne. Lubi ho, inak by kazdopadne uprednostnoval teba ako manzelku a snazil by sa tebe vychadzat v ustrety, nie travit cas s kamaratom...zdravy zenaty muz taketo veci manzelke nerobi.

gir
11. júl 2018

Určite má manžel aj iných kamarátov, Skúsila by som "podpichnúť" že nech sa spamätá, kamaráti sa mu smejú že chodia spolu ako buzeranti.

mirro
11. júl 2018

Manželov kamarát na Teba žiarli, chce ho mať celého pre seba. Otázka je, prečo? Odpoveď on jeho miluje 😀 a ty mu (im?) zavadziaš.

linddi
11. júl 2018

A ty si tomu "kamarátovi" neskúsila normálne do očí povedať, že sa ti nepáči takéto správanie?
Normálne by som mu povedala, že si neželám aby s Vami chodil ako prívesok. Veď to je fakt choré aby s Vami šiel k lekárovi 😨 . Možno to manželovi aj vadí, no je ako medzi dvoma mlynskými kolami.... ja si osobne nemyslím, že je teplý, to by si snáď za tie roky zistila... Každopádne ti želám pevné nervy 😉

asia83
11. júl 2018

@miuska88 Možno jednoducho závidí, žiarli, že má váš manžel takú skvelú ženu a on "prt", s prepáčením. Nechce, aby ste spolu boli a šťastní, tak sa medzi vás "pchá". Manžel by sa mal uvedomiť, len mu nedávajte ultimátum. Dohovárajte mu kľudne, dajte tomu čas. Veci sa vždy vyriešia, aj samé. Uvidíte.

miuska88
autor
11. júl 2018

@libawet Ja sama neviem preco je to tak akakolvek snaha o rozhovor na tuto temu konci hadkou.

miuska88
autor
11. júl 2018

@fokuska Su veci ktore prestali ale su veci ktore pokracuju dalej

tinaa64
11. júl 2018

Ja by som mu normalne pivedala ze si myslim ze je gay a ze maju nieco medzi sebou a cakala by som na jego reakciu

miuska88
autor
11. júl 2018

@ivuska027 Zije u rodicov a nechava sa nimi zivit ten jeho kamarat a tiez huli proste povalac. Moj priatel robi pizziara a jeho sef je jeho kamarat preto mu to dovoli.

alex49
11. júl 2018

keby sa stretávali po robote na pivo, sobotu išli spolu na rybačku, na výlet, na motorky, nejakú zálubu mali spoločnú, tak fajn, nech si užívajú. Ale aby spolu chodili k doktorovi a do práce? Pre tvojho manžela má byť prvoradá rodina, teda ty a deti a nie nejaký kamarát.

matazirafa
11. júl 2018

@miuska88 v úvodnom príspevku je to manžel a teraz zrazu priateľ, hm?

miuska88
autor
11. júl 2018

@matazirafa Neukazuje mi ked pisem preto mi tam niekedy vyskoci niecobine.

miuska88
autor
11. júl 2018

@alex49 Ma ale ten jeho kamarat je horsi ako vred na zadku

ivuska027
11. júl 2018

@miuska88 a ty sama čo vlastne od tohto očakavas? Co chces aby sme ti poradili? Lebo je to take protichodne, na jednej strane ti to vadi, na druhej je vsetko v poriadku.
Ja by som kamarata v prvom rade nepustila do bytu, vobec. V druhom, muza von, lebo ked boli cely den spolu, je absurdne, aby s nim siel zase von a travil 24 hodin namiesto rodiny. Toto by som usekla hned a potom uvidis, co sa bude diat. Kamaratov moze mat, ale co je vela, je vela. A hlavne by som sa ho spytala, ci sa v nom-takom povalacovi- vidi, ci preco s nim travi tolko casu?
No a za dalsie by som mu po prichode domov z roboty hned dala do narucia dieta a nech sa stara. Ked ma energiu chodit von, ma energiu starat sa o vase dieta. Ty vybehni s kamoskou na kavu alebo ku kadernicke.

cacianka
11. júl 2018

dohodni sa s nejakou kamoškou aby toto začala robiť aj ona vám(teda okrem práce),
keby bola taká huba nevymáchaná by bolo najlepšie, mohla by ho buzerovať že je ako 3. vajce tvojho muža, či nemá kožu na hube a furt sa na vás lepí a nenechá vás v súkromí, alebo by ho rovno zbalila a odviedla od vás
asi má tvoj muž málo práce, či v robote alebo , ked mu takýto obsmŕdač pri riti nevadí. kamaráti buďme, ale čo je veľa to je moc. k nám domov max 1x do týždňa, aj to v rozumnej dobe, nie do polnoci, šup dieťa nech sa starajú a ja by som šla niekde indi vindi
to má veľmi zvláštnu potrebu tráviť s takým povaľačom celé hodiny a dni , neexistuje že je to v norme...

kvetinka75
11. júl 2018

@daakotaa aj môj muž má takého, s jeho ženou sa už na nich smejeme, všade spolu. Ako Pat a Mat . Ale odtiaľ - potiaľ. Zase nie sú spolu každý deň a ani si nevolajú každý deň. Len keď niečo potrebujú alebo si len tak pokecať ,,chlapsky,,.