icon

Vadí mi manželov najlepší kamarát

miuska88
11. júl 2018

Ahojte baby. Nemozem si pomoct ale velmi mi prekaza manzelov najlepsi kamarat. Vsade sa objavi dokonca chodi za manzelom do prace. Nemam problemy s ludmi ale voci nemu mam neskutocnu averziu. Mate niektora nieco podobne? Hadame sa kvoli nemu casto.

adula12
11. júl 2018

@miuska88 aku chceš radu? Lebo obhajujes ho statocne. Nie, nie je normalne mat takého "kamosa" a urcite nie povalaca. Davaj pozor aby mu ten tvoj priatel neplatil ucty, nedaval peniaze a pod. Lebo mne to pride mozno uz aj ako vydieranie. Alebo su obaja bisexualy. O tom ani nemusíš vedieť. Moja kolegyna chodila s chalanom 7rokov a tiez mal presne takehoto kamosa co s nimi do kina chodil a pod. Neskor po rozchode sa dozvedela, ze spolu s tym chalanom fungovali. Mal ju, aj jeho. Hnus.
Rada na zaver: rozid sa s takym chlapom co nevie povedat nie lebo velmi zle dopadnes v zivote.

matazirafa
11. júl 2018

@miuska88 jasne samo sa manžel prepise na priateľ a naopak. A ako to je teda?

ivuska027
11. júl 2018

@adula12 to som presne isla pisat aj ja, ci reku nahodou kamarat nema s nimi spolocny aj bankovy ucet a vezie sa na ich peniazoch. 😨🤐🙄

skatulienka_sk
11. júl 2018

nečítala som diskusiu, z osobnej skúsenosti: sestrin manžel mal tiež takého "lepivého" kamaráta a to už mali 40-tku na krku, tiež boli podozrenia, že je 4%-ný, ale potom sa oženil, narodili sa mu dvojčatá, žena mu skrátila reťaz a teraz nemá čas na nič 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miuska88
autor
11. júl 2018

No ja si myslim ze od nanzela taha peniaze na marihuanu

takaakoty
11. júl 2018

Kamarat je ocividne obycajna prehulena socka...takemu bezny dohovor nepomoze. Nedivila by som, keby ma aj znizene iq. A tvojmu muzovi je jedno, ze za nim chodi, asi mu vyplna cas a mozno mu je ho aj luto...ze nema nikoho ineho. Najhorsie je, ak mali niekedy davnejsie silny kamaratsky vztah, z toho dovodu moze mat tvoj muz vycitky svedomia ak by ho odfajcil. Citi sa istym sposobom zodpovedny za neho. Rada tu nie je, je to na rozhodnuti tvojho muza, ci to chce riesit alebo mu situacia vyhovuje

nikaroxy
11. júl 2018

pri byvalom partnerovi som mala podobne pocity.Mal proste kamarata,ktory ma neskutocne iritoval. Stale vsade s nami bol,staral sa do mnohych veci a ja som taka povaha ze mudrlantov velmi nemusim takze hadky medzi nami boli dost caste...dnes uz s tym partnerom niesom a ked ai to teraz spatne vezmem..musela som aj ja dozriet aby som pochopila co som v mladosti az tak nechapala...ked on ho ma za kamarata to neznamena ze bude aj moj super kamos.nemusime s kazdym suhlasit...partnerovi treba nechat nech si sami urobia nazor na urcitych ludi...bola to mozno aj taka ziarlivost...a to je vlastne u ludi ktori si velmi neveria,maju zlu skusenost..takze mna to posunulo uplne niekam inam...pokial vyslovene nieje protivny (co by som si hned vybavila),tak necha toho tvojho nech sa s nim stretava..nemusis tam byt...ty tiez mozno mas kamosku ktora jemu tiez az tak nesedi...

ivuska027
11. júl 2018

@miuska88 myslíš alebo vieš? Snáď máte nejaký rozpočet, že si to vieš overiť, či? Alebo najlepšie, rovno sa ho spýtaj prečo to robí, čo tým sleduje.

moonlight1210
11. júl 2018

no ja zial poznam pribeh takeho lepiveho kamosa. dokonca aj partnerky mal, len mu to nikdy nevyslo, vraj vzdy trafil na zlu zenu. este ho aj lutovali.
tiez sa snazil manzelku z toho vztahu odpalkovat, aby mal kamosa iba pre seba.
nakoniec sa zena raz po hadke nastvala, zbalila a sla od muza prec s tym, ze ak chce zit takto v trojici, tak s nou nech nepocita. vratila sa este neskoro vecer pre veci pre deti, lebo odisla dost v amoku a narychlo, a nasla manzela opiteho aj s kamosom, ako po sebe opiti a nahati liezli (ale vraj nic ine ako muckanie sa nestihli). urobila taku scenu, az sa to ozyvalo cez poschodie po panelaku a usla. na dalsi den jej chlap, ked vytriezvel, tak bol zdeseny zo seba, zhnuseny, dokonca jej plakal, ze sa citi zneuzity. strasne ju prosil, aby s nim ostala, ze to bol skrat, ze len velmi pil, ze toho kamosa uz nikdy nechce vidiet, atd. nemohla sa uz na neho ani pozriet. rozviedli sa a on ma slusnu hanbu, lebo pribeh sa zial neutajil a sluzi dost casto jeho znamym a kolegom ako vtipny pribeh za jeho chrbtom. ale on to isto vie.
a ten jeho lepivy kamos ma teraz uz verejne iny pekny vztah. ten z toho nakoniec profitoval, lebo ked uz sa to takto odtajnilo, tak uz si verejne nasiel dalsiu lasku. on ma inak z toho pribehu tiez humor, ze aka klukata cesta bola k jeho skutocnej laske (jeho terajsiemu partnerovi).

tykat
11. júl 2018

@miuska88 povedz muzovi ze ta bali...a mas po probleme :D ...pripadne sa na neho zacni vypytovat, hovorit ze je super, dobre vyzera, nieco ta na nom pritahuje, flirtuj s nim, kludne aj u lekara, pekne sa na neho usmievaj....uvidis, ani nebudes vediet ako a zmizne z vasho zivota...🙂

nikaroxy
12. júl 2018

@skatulienka_sk to nebude ten isty?😂😂😂😂

kvetinka75
12. júl 2018

včera prepínam TV a na jednom programe dávali-neviem ako sa to presne volalo, nejaké vzťahy - rozoberali taký istý problém. Muž mal kamaráta, ktorý sa knim hocikedy nasáčkoval, lebo nemal nikoho. Volával ho na opijíše, potom sa len ľutoval a tento muž a jeho žena to museli znášať. Žene sa to nepáčilo a už to liezlo na nervy aj jej mužovi. Neviem ako to skončilo, pozerala som iba chvíľu. Ale tuto to liezlo na nervy už aj tomu mužovi, ale nemal na to, aby to tomu kamarátovi povedal. Ale on chodil k nim iba domov, hocikedy. Nechodili spolu k lekárovi, na nákupy ani inak netrávili čas, iba sa on každý deň k nim dovalil a keďže ten muž nemal nikoho iného, tak tohto využíval aby mal s kým byť.

libawet
12. júl 2018

@miuska88 no vieš čo, lezie to z Teba "ako z chlpatej deky". Ja byť na Tvojom mieste, urobím krátky proces. Ak by bol zasa parazitná prísavka u vás, nabehla by som tam, a na tvrdo dala mužovi ultimátum - buď ty a dieťa alebo zhúlený kamarát. Ak si vyberie kamaráta, zbalila by som jedny "posrané trenky" a padaj aj s kamarátom! Mám z Teba dojem, že si v tomto veľmi slabá a benevolentná, preto si muž a aj jeho parazit robia s Tebou, čo chcú. A toto z teba asi cíti aj Tvoj muž, že sa nemôže o Teba " oprieť ", že nie si asi až taký partner pre neho v živote ako jeho kamoš, ten mu asi dáva viac ako Ty.

olive777
12. júl 2018

Ja len toľko, že viem, že sú ľudia, ktorí vyslovene si nevedia nájsť partnera/-ku, ak sa to dlhoročne takto točí dokola a samozrejme majú svoje potreby, už začínajú uvažovať aj nad tým, čo keby to začali skúšať s rovnakým pohlavím...takže ak kamaráti sú dlhoroční opustenci, už je tu potenciál, že budú chcieť skúsiť aj iné cestičky...viem, stretla som takých ľudí, nerozprávam do bludu, ďalej takíto ľudia si svoju samotu kompenzujú tým, že si nájdu nejakého obetavca a na toho sa prisajú a je im mile jedno, či tým narúšajú jeho súkromný život, proste čistá sebeckosť, chcú ho mať len pre seba...otázka je koľko dokáže človek tolerovať, ale myslím si, že v takýchto prípadoch prichádza do úvahy len jedna vec..ultimátum..buď ja alebo kamarát/-ka, len potom zas odpoveď môže byť prekvapivá a zdrvujúca...kto ho zná..človek nevie kým neskúsi...

mala_katie
12. júl 2018

@miuska88 nevie mu povedat nie, alebo nechce?

miuska88
autor
12. júl 2018

@libawet Asi mas pravdu velakrat som mu nieco slubila a nesplnila uvedomujem si ze asi najlepsie bude zmenit "taktiku" a vsetko co poviem aj urobim nech vidi ze naozaj aj to ze bud my alebo kamarat budem mysliet vazne.

miuska88
autor
12. júl 2018

@mala_katie Ten jeho kamarat je taky parazit ze donho huci kym neurobi co chce on

andyka321
12. júl 2018

Nejak sa mi nepozdavaju tie najnovsie temy, dost pritiahnute za vlasy. Zeby to bolo tym, ze zacali prazdniny?

sasena21
13. júl 2018

Tak bud je kamarat gay ako pisu viaceri alebo mi napadlo, ci tvoj manzel nieco tomu kamosovi nedlhuje ateraz skace ako on piska aby neboli problemy (asi pozeram vela akcnych filmov 😂 ale dnes sa hocico deje 😊)

kredog
13. júl 2018

Myslim ze kamos nevie co s volnym casom. Pozri sa na to z jeho strany. Si mrcha, co ho oberas o cas s kamosom. Dokonca ta toleruje,berie ta k lekarovi😁. To su jednoducho ludia,ktori nevedia co znamena nie. Ak to neukonci tvoj muz, ty s tym nespravis nic. Poznam jedneho takeho, ludom dal pokoj az ked si nasiel babu a ta ho zmoresovala riadne. Skus odklonit jeho pozornost na niekoho ineho.

montemotherone
14. júl 2018

@miuska88 mne tiež skôr príde divné správanie tvojho muža. Či už mu to vyhovuje, alebo nie, nie je to normálne a mal by ho usmerniť. A keby zistím bze má ešte ohovára? To už by bolo buď- alebo 😒

miuska88
autor
16. júl 2018

@montemotherone To uz je bud alebo a odppved ze nie som normalna. Uz dokonca twn jeho kamarat robi donaskara ked moj manzel pracuje

zooeynka
16. júl 2018

@miuska88 ludia si k tebe dovolia len tolko kolko im dovolis. Tvoj muz vidi ze drzkujes, protestujes ale tym to hasne. Z tvojej strany to chce nejake radikalne riesenie nech sa tvoj muz uvedomi ze takto dalej nie. Odist, alebo pobalit jeho...to uz co je za vztah ked chlap vie ze jeho chovanie ti bytostne prekaza a ajtak v tom pokracuje a este ti povie ze nie si normalna?!? Uplne ta ma v pazi, prepac...

akynka
17. júl 2018

Ahoj. Prepac ale neda mi.. ak ti tu zeny radia odist alebo pobalit jeho je to uz uplne najkrajnejsia moznost..neskor budete riesit konflikty neustalym balenim? Ste dvaja dospeli ludia. Musite sa hlavne rozpravat. Hovor mu ako ti kamarat vadi, ze ma na neho zly vplyv...on sa s nim neprestane stretavat zo dna na den ale urcite to pojde k lepsiemu. To uz by si musela mat aj manzela blbeho aby to nezmenil. Odchod je krajna moznost.. konecne by si niektore zeny mali uvedomit, ze konflikty v manzelstve sa neriesia odchodom, rozvodom ani vrazdou 😬
Potom vidis zeny v skupine "snazilky" a rok na to v "rozvadzam sa"

zooeynka
17. júl 2018

@akynka ty si necitala autorkine komentare? Samozrejme ze sa s nim rozprava, ale manzel ju ma evidentne uplne u riti a povie jej ze nie je normalna. On asi o dialog velmi nestoji, ono problemy akehokolvek charakteru sa daju riesit iba ak maju zaujem na vyrieseni obaja zucastneni, co v tomto pripade nie je. Manzel si robi podla seba a manzelkine protesty ma u riti. Treba nechapavym ukazat v realite trosku radikalnejsie riesenie ako milionty zufaly pokus o rozhovor...

blevka
17. júl 2018

Koľko máte rokov, a aký životný štýl tvoj manžel vedie? Lebo toto ich správanie mi silne pripomína také tie "huliace bratstvá". Videla som okolo pár takýchto nerozlučných kamarátstiev, ale tam ich spájalo každodenné hulenie.

luxikate
17. júl 2018

@miuska88 nie su nahodou tvoj manzel a jeho kamos tepli?No mne to pride ako keby boli obaja tepli,nielen jeho kamarat.Tak nevad sa s muzom pre kamarata a mozno ten kamos jeho,teda ak nie je bukvica si najde inu zabavku ako teba rozculovat.

marina24
21. júl 2018

To ako toto vazne?Mam pocit,ze taketo temy su uz vazne cez caru,ze to dakto vymysla aby sa bavil.Boze,vsak nemozes byt taka naivka a mysliet si,ze su iba kamosi.Ked tak citam vsetky prispevky, ja sa nestacim divit.Manzel je gay,jeho priatel tiez.Neviem aky jasny znak by ti este mali dat a ty si len zasterka na oklamanie okolia a oni si uzivaju spolu...no smutne,ale je to realita
..a tto co pises mi ani nepride realne,ze chodi za muzom po doktoroch,k vam domov,prosim ta,a to pred manzelstvom bolo inak?ked si si takeho vzala chlapa?sak si musela vidiet,ze cosi tu nehra,ved to je nehorazne,co pises,az ma napina..hnus.

marina24
21. júl 2018

@andyka321 preeesne som si to aj ja pomyslela po precitani,ze su tak odveci tu tir temy,jedna ma gaya muza a druha hlada po taskach kondomy muzovi, dufajme,ze nepouzite,hh