Vadí mi manželova kamarátka
Ahojte, možno vám budem pripadať ako jedna z mnohých zúfalych žien no vec sa má takto. V prvom rade sa ani nemám komu vyrozprávať. Mám partnera, sme spolu 2 roky. Náš vzťah by som mohla opísať v mnoho prípadoch,že je celkom v poriadku. Riešime spolu radosti aj starosti ako asi každý iný pár. Manželia zatiaľ niesme. Ja mám 26 a priateľ 29. Máme aj jeden veľký problém ( bojujeme s neplodnosťou na partnerovej strane -teratozoospermia) no myslím,že už toto vôbec dá zabrať na psychiku, kedže plánujeme do budúcna rodinu. O tom som však nechcela písať. Mám problém, ktorý ma dosť "hryzie". Priateľ ma kamarátku ( ak ju tak môžem nazvať), s ktorou kedysi ešte pred rokmi, kedy ešte nepoznal mňa zopár krát spal. Nikdy však vzťah ako taký nemali. V minulosti mu raz napísala na fb, kde spomínala na minulosť s nim (hoci on na to moc nereagoval a ona vedela,že už má mňa- bolo to v čase našich začiatkoch), vtedy z toho bolo halo pretože som nato dosť blbo reagovala. Na moju žiadosť si ju vymazal z priateľov a prerušil s ňou kontakt. Medzitým sme mali po čase určité nezhody a na mesiac sme sa rozišli no vrátili sme sa k sebe. V tom čase si však od nej priateľ požičal peniaze (obnovil s ňou kontakt), hoci tvrdí,že nič s ňou nemal. Peniažky jej vrátil no vadí mi,že ju ma stále v priateľoch, hoci tvrdí,že odkedy sme opať spolu tak si s ňou nepíše. Nevidim však nejake zmeny na našom vzťahu (v negat.zmysle) nijak ma nezanedbáva ani nič podobné. Vadí mi to však, no on si ju vymazať z priateľov nechce, argumentuje,že však si s ňou nepíše.Baby.. som čudná,že mi to skrátka aj tak vadi? Prepáčte,za ten dlhý príspevok,ale nemám sa komu posťažovať :(
@delisa111 aj jeden z rodiny tak dopadol. Zavesil si na krk tri cudzie deti s dost starsou zenou, nevinna tvaricka ale sekera riadna a musel prerusit uplne vsetky kontakty s kymkolvek. Ziarliva harpya...keby vedela ako nostalgicky on spomina na stare casy ked mal svoj normalny zivot. Zakazovanie nic dobre neprinesie. Je to ubohe.

@moonlight1210 Ja vobec nedumam preco si pozical od tej zeny , bola to len recnicka otazka. Je mi uplne Jasne preco . Ale nejde mi do hlavy ze si 29r chlap musel pozicat $ . Nema hrdost ani financie? Predpokladam ze riesenie neplodnosti bude nakladne. Co urobi zas pobezi za “ kamoskou.”? Este par rokov sa bude trapit s jeho neplodnostou aby nakoniec zistila ze to je najmensi dovod pre rozchod . No bude rada ze ju snim nic nedrzi. Rozisli sa raz rozidu sa zas.