icon

Vadí mi partner

iloveyoumygirl
18. mar 2018

Babyy,pomooc..Potrebujem to zo seba dostať!!!
Otehotnela som mladá,mala som 19rokov,s priateľom sme boli spolu vtedy 2 roky,ja som akurát dokončila strednú školu a hneď sa mi ako čerstvej 20tke narodila dcéra,ktorá má teraz 4,5 roka..
Nikdy nebol náš vzťah ideálny,len ja som si to tak celé skatulkovala,aká som šťastná,ako to takto má celé byť..Ale som nešťastná,tak strašne,že už to v sebe ani nedokážem dusiť..Priateľ,ktorý je odo mna o 11 rokov starší nás má úplne na saláme..On má proste svoj život,svoje záujmy,svoju partiu,kde my nepatríme..Žije si svoje,nevenuje sa,keď nerobí,ráno mu spravím desiatu do igelitky a nieje ho..Ako napríklad dnes..Je 23:30 a ešte nieje doma..Nevolam mu,nezaujíma ma,kde je,čo robí,len ma sere,doslova sere,že mne,24ročnej babe uteká život medzi prsty zatiaľ,čo on,starý chren,si svoj život užíva plnými duskami všade,len nie doma..Nesmutim,neplacem kvôli nemu do perín,ale tak strašne ma sere,že už neviem,čo so sebou.Keď je doma,z mojej strany totálna ignoracia,ale otvárajú sa mi všetky nože vo vacku..Neviem,či on je tak mimo,že si myslí,že je všetko ok,alebo je skrátka iba dobrý herec a takto mu to vyhovuje..Vsak co by nie,ked ma doma navarene,upratane ,oprate,ze?Ja som taká nešťastná,nahnevaná,a najhoršie je,že na celý svet,nie iba naňho.moju frustraciu si odnášajú úplne nevinní ľudia,len on nie!!nechcem vybuchnúť,kvoli malej,lebo ja by som ho v tom návale zlosti hádam už aj zabila..Malá nechodí do škôlky,takže ani nepracujem..Vlastne ani neviem pracovať,nikdy som nič nerobila..Neviem,ako sa zaclenim do spoločnosti,neviem,kam ísť pracovať,ak raz malá pôjde do škôlky..Skrátka som úplne vyhorela...Preňho sú všetko peniaze,keď aj vykricim,že s nami nieje,čo je to vlastne on za otca,povie,že v trezore sú prachy a mám si ísť niečo pekné kúpiť..Mňa už ide z toho poraziť!!!Viem,že mám odísť,ale nemám kam..Nemám nikoho,nemám ani materskú,som totálne závislá na ňom a on to hajzel dobre vie,že sa nemám kam posunúť a preto je taký ľahostajný k celej situácii..Baby neradte mi,že mám ísť do krízového centra,tam by som nešla ani keby ma mucili za ziva..Ja vlastne ani neviem,čo chcem počuť,možno niekto je v podobnej situácii,alebo bol a poradí mi,podporí ma,že už to má za sebou a na konci tunela je svetlo..
P.s. inak som úplne normálna,sebavedoma baba,za ktorou sa aj chlapi otočia,ale táto moja situácia zo mňa robí úplnú trosku.....A už neviem ako ďalej..Nedokážem si ho ani nevsimat,nejde to..Strašne mi vadí,musí cítiť,ako ho bodam pohľadom..už mi asi úplne preplo...och bože,pomôž mi

Strana
z2
katarinamarkova
19. mar 2018

@iloveyoumygirl to ma mrzí. Nájdi si koníčka, kurz, školu, prácu......jednoducho musíš ,,vstúpiť,, do reálneho sveta. Pookreješ, zmeníš pohľad na mnohé veci. Začni žiť trošku ako ,,človek,, nie len ako ,,mamička odkázaná na manžela,,.

didileo
19. mar 2018

nebožekaj, máš prístup k peniazom, tak si oddeľuj na horšie časy, samozrejme bez jeho vedomia. Nemáš nikoho, raz Ti veľmi prídu vhod. A hlavu hore, čo má povedať ženská, ktorá nemá ani peniaze ani rodinu, len tyrana muža. Držím Ti prsty a snaž sa naňho aj usmiať, hoci srdiečno zrejme bude plakať.

katussska24
19. mar 2018

no ja ti poradim jednu vec - pises, ze financne ste an tom viac ako ok. tak zacni na sebe pracovat -rekvalifikacne kurzy, centrum alsieho vzedalavania -jazyky... Skratka uz akokolvek to dopadne s vami ako mazelmi - zacni na sebe pracovat kym nastupi dcera do skoly... Porozmyslaj co by bolo pre teba realne ako praca a sprav si rekvalifikaciu, alebo ntup ako externy student .. zaplat si clvoeka na opatrovanie kym budes na kurze, rovanko zacni pracovat na jazykoch - dnes uz si mozes zaplatit aj individualnu hodinu u teba doma, nemusis tak riesit strazenie.
Myslim, ze si zacnes viac verit a vazit samu seba...ale myslim, ze muz zaregistruje zmenu a zmeni k Tebe postoj, minimalne zacne mat otazky...ak nie, tak to bude jeho chyba, ty budes mat v rukach moznosti a inu cestu ....

a odporucala by som si zriadit ucet a robit si financnu rezervu .

ono za peniaze si stastie nekupis, ale vedia ulahcit cestu zivotom rapidne.... drzim palce

nerko
19. mar 2018

Ak mas moznost, tak si zacni robit financnu rezervu o ktorej samozrejme nebude vediet, tazko mozes teraz niekam odist, ked Ti nema kto pomoct. A ked nastupi mala do skolky, tak chod do prace, urob si kurzy, skolu. Uvidis sama ktorym smerom sa to bude uberat. Nieje dobre, aby si bola uplne financne zavisla na nom. A aj pre Teba to bude super, ked zmenis prostredie a spoznas novych ludi.

lalota
20. mar 2018

Tak to vyzerá , že ste sa dostali do začarovaného kruhu.. on sa snaží čo najmenej byť doma....prečo? Kvôli svojmu prežívaniu, stavu....tvoja reakcia? Je to ešte
E horšie....jeho reakcia ? Opat byť čo najmenej doma. Niekde ste obaja spravili chybu. Choďte do poradne. Až keď vyčerpať všetko, normálne ako dospelí ľudia ukončiť vzťah, máte spolu dieťa. Očividne to tyran nie je. No súhlasila si viac menej s jeho spôsobom života pred dieťaťom, už vtedy ste si mali uzrejmit, akú zmenu do vzťahu donesie dieťa. Aj to že sj takmer stále doma, nerobí dobrotu, treba vypadnúť, medzi ľudí, inak to lezie na mozog. Žite tak aktívne dla možnosti všetci spolu, veď mala ešte nechodí do školy. Povedz mu, čo robí zle, čo cítiš. Bez kriku.

maty112
21. mar 2018

@lalota tyran asi bude. V jednej teme spomina ze ma ziarliveho psychopata a ze ju doslova vlastni a funguje uz len na jeho prikazoch a poziadavkach..

derdia
21. mar 2018

@iloveyoumygirl vies co sprav?najdi malej skolku v prvom rade....aby si ju mala kam dat....a potom najdi sebe pracu...hoc aj v tescu....a potom najdi babu,kt.je na tom tak ako ty a skus si s nou vziat byt do podnajmu...pobiem tito narovinu....ked to chces zmenit MUSIS sa postavit na vlastne nohy...alebo este vydrzat kym bude mat nala aspon 10 a uz sa ti bude lahsie zit...ale cudujem sa preco nechodi do skolky? Mala by chodit...ochudobnujetw ju o zivot a o zazitky....

arasidka11
21. mar 2018

za prve, ukladaj si bokom peniaze, ak nemáš prácu, zaeviduj sa na UP, urob si zadarmo cez UP kurz, niečo čo by si chcela robiť. Alebo určite sa zamestnaj aspon na 4 hodiny, takto ti preskočí, musíš byť samostatná, nie úplne od neho závislá

Strana
z2