icon

Vadí mi priezvisko

sealaris
25. mar 2016

Ahojte..viem ze teraz co napisem je vlastne..uplna hlupost oproti naozajstnym problemom..ale..rozisla som sa s otcom mojich deti..priezvisko mali po nom..a teraz..mi to priezvisko dost prekaza..uz som skor..nanho az alergicka..lutujem ze sme to vtedy dali takto..lutujem ze vtedy som na to pristupila a dali sme priezvisko po nom..malo ostat po mne..aj ked som u lekara alebo v minule v nemocnici,neviem..neviem ci mam vysvetlovat ked aj mna prezyvaju tym priezviskom a neviem ci mi rozumiete..a casom som na to ostala akasi..fakt alergicka..a vadi mi kedze sa on o nich nestara ako by mal vadi mi ze nosia ich priezvisko..najradsej by som ho zmenila..ale neviem ci by to bolo spravne..ten starsi syn ma uz tri roky..asi si pomyslite ze je to nezmysel co tu riesim..ale..nemozem si pomoct...neviem ci som sa spravne vyjadrila aby ste ma pochopili..ale vopred za vsetky nazory dakujem..

Strana
z10
indiankaindi
27. mar 2016

ok ja myslím, že táto téma už dávno nie je o tom, o čom mala byť a na čo ju zakladateľka založila. Myslím, že bude lepšie, ak to tu ukončíme alebo ak to admin uzavrie - nie tému, ale tieto príspevky mimo tému.

natalka13
27. mar 2016

@indiankaindi vobec mi nieje neprijemne kolko sprostosti vyvodis z toho co nielen ja ale aj ine napisu.
Je to skor smutnosmiesne.
Ty si slubovala v kostole ze dieta povedies k viere,tak to laskavo spln,ked uz si sa nato dala.
Ja co slubim to dodrzim.

marcelatje
27. mar 2016

Ženy veď už dosť. Kresťania nie sú dobrí, ateisti nie sú dobrí, sedliaci sú pod úroveň, hentá je taká, tá zasa onaká ... toto napádanie vedie len k nenávisti ktorej je už aj tak dosť a nikomu to nepomôže.
História nás snáď poučila o tom že nikdy nebudeme (ne)vyznávať jednu vieru alebo žiť podľa predstáv väčšiny, tak nám zostáva len tolerovať toho druhého. Merítkom hodnoty človeka je aj tak len jeho život. Činy, nie reči alebo príslušnosť k nejakej viere.

lubkavargova1
27. mar 2016

@marcelatje tak! a su sviatky tak si dajme kremes alebo iny kolacik...cukor je dobry na nervy....

indiankaindi
27. mar 2016

@natalka13 ja som nič neslubovala, pretože to pre mňa nič neznamenalo :D ja som povedala, čo sa odo mňa čakalo. A sprostosti do hlavy môjmu dieťaťu tlačiť nebude, prepáč 😅

mircalla
27. mar 2016

@marcelatje pekne si to napisala

natalka13
27. mar 2016

@indiankaindi neslubovala si ze budes dieta viest v krestanskej vychove?
Vidno ze si to zabsolvovala ako jednu pre teba povrchnu zalezitost. Vlastne si zahrala divadielko-sasa.

normalne sa rodicia a krstni rodicia k tomu zavazuju. Predpokladam,ze tu vetu pouzil farar aj pri krste tvojej dcery a ty si z toho mala ........fakt krasne vidno intelekt niektorych ludi.

indiankaindi
28. mar 2016

@natalka13 skoro som si myslela, že si to pochopila. Veď ti vravím, že to malo pre mňa asi takú váhu ako prechádzka po parku. A myslím, že s intelektom to nemá ani najmenej nič spoločné 😉 Ok končím túto debatu, nikam nevedie. Snažíš sa ma vohnať niekam, kde nie som a ak sa ti to nedarí, tak ma ideš urážať. Naozaj sa chceš baviť o inteligencii (to si asi myslela tým intelektom)? bez tohto môžem byť 😔

lenka_00
3. feb 2021

Nečítam vsetko, ale ja aj deti sme po rozvode prešli zmenou priezviska na moje dievčenské. A áno ex súhlasiť musí, ale dá sa to dat aj na súd a ten rozhodne... U nás by som to hnala aj na najvyšší súd. Ci sa ti to oplatní... To musíš vedieť sama.

Strana
z10