icon

Vadí mu moja nadváha

petra372016
19. mar 2023

Ahojte.
Dnes má naozaj šokovala jedná vec. Potrebujem názor iného lebo už mám pocit,že mi šibe a som len citlivá. Išli sme z znamim v aute. Veľa krát žartujeme. Ja som mu povedala,že keď budem chcieť pôjdem na net a nájdem si tam chlapa. A on mi na to odpovedal si myslíš že vôbec by prišiel? Možno aj hej ale keby videl ako vyzeráš tak by ušiel. Áno by sa ťa nedotkol. Stále má narážky na mňa ako vyzerám. Aj minule povedal, že spodok auta chytil za to že aká váha je v aute. A keď mu poviem, že nech sa trošku uvedomí že sa ma to môže dotknúť hneď na to mi povie veď to bol žart. Bože ani zisťovať nemôžem. No podľa vás je normálne aby sa kamarát ktorý tvrdí že vás má rád takto vyjadroval? Áno mám nadváhu. Ale tu som mala aj keď sme sa spoznali. A nevadilo mu to. A teraz zrazu aký veľký problém s tím má. A vie veľmi dobre že som pribrala pri tehotenstve a teraz čakám tretie. A on niečo také povie? Podľa mňa to normálne nie je.

Strana
z2
petra372016
autor
19. mar 2023

@h2 povedal to manžel ako prví. Tak som mu to zo žartu vrátila. Len som povedala naschvál kamarátové meno. A ja neriešim manžela. On ma pozná aj ja jeho. Ja riešim to že ten kamarát stále má takéto reči. A keď ma to urazí tak mi ešte povie bože veď ja nič povedať ani nemôžem. Áno mám rada srandu. Ale aby niekto kamarátke povedal že teba by sa zľakli to je podľa mňa príliš. A potom sa ešte čudovať čo má na tom urazilo.

janetinka27
19. mar 2023

@petra372016 tak tazko povedat, ja som jeho humor pochopila naozaj ako humor medzi dobrymi kamaratmi. Ja si viem urobit srandu aj sama zo seba. A ze by usiel chlap, kebyze ma zbada, to by som brala naozaj ako zart. Ale ak to tebe vadi, tak sa ozvi, pripadne, nech sa ta tvoj chlap zastane. Ono to asi bol celkovo nie vhodny rozhovor, co ste v tom aute mali z viacerych uhlov.
Ak sa necitis dobre, treba sa ozvat.ak je kamarat,pochopi.

petra372016
autor
19. mar 2023

@janetinka27 tak neviem čo je na tom zábavné. Ale každý sme iný. Aj keby vám povedal že spodok auta chytil za to aká váha je v aute aj to by ste brali ako žart?

h2
19. mar 2023

@petra372016 Ak ti to povedal manžel ako prvý, tak to by ma mrzelo viac, ako názor nejakého iba kamaráta. A keď píšeš, že od manžela to nevadí, lebo ho už poznáš, tak hádam poznáš aj kamaráta a vieš, že to hovorí zo srandy. Keď tak mu to nejako trefne vráť, zober si na mušku nejaký jeho fyzický nedostatok, ja neviem, ako vyzerá, ale každý má niečo: veľký nos, plešinu, vyrážky, tenké nohy, krivé zuby... niečo si nájdi a šplechni mu to do ksichtu.

petra372016
autor
19. mar 2023

@mikadooo práve o to ide. Že povedal. Jemu je jedno či tam niekto je alebo nie. On ma stále také narážky.

ivangeline
19. mar 2023

@petra372016 Tak bud sa zamyslel a uz s tym prestane alebo neprestane. Co akoze s tym spravis? Nic. Svoje spravanie vie zmenit len on.

oira
19. mar 2023

Nie je to priatel, ani clovek o ktoreho by si mala v zivote stat, mat ho vo svojom okruhu. Jeho humor Ta boli v 💗 , to sa niekedy moze stat. Ale ked mu to povies, a aj tak neberie ohlad, resp berie tvoje pocity na lahku vahu - to nie je priatelstvo....

lesana25
19. mar 2023

Divní ste všetci traja.

nikolka1986
19. mar 2023

No, možno sa chcel zastať muža, keď tvrdíš že ideš na net si hľadať chlapa. Neviem koľko máš rokov, ale chlapi majú naozaj svoje nároky a ak to tvrdí žena, ktorá je tretíkrát tehotná, tak je to skôr smiešne.

janetinka27
19. mar 2023

@petra372016 tak vravim,ze ja si viem urobit zo seba srandu. Ale ze ak to tebe vadi, tak sa ozvi.

rachel36a
19. mar 2023

@petra372016 my sa takto o vahe dotahujeme s kamosom stale..nic zle na tom nevidim...

scorpionflower1
19. mar 2023

@petra372016 a ty si pred manzelom v aute povedala, ze by si si mohla najst na internete chlapa?

joesvk
20. mar 2023

Jeho štýl humoru. Myslí si asi,že ste na rovnakej vlne, tak si to môže dovoliť. Chlapi medzi sebou tak bežne žartujú.Jemu podľa mňa vôbec nedochádza, že ťa to fakt zraňuje.

moonlight1210
20. mar 2023

Nuz, prekarali ste sa a v jednom bode to uz pre teba prestal byt zart (najcastejsie vtedy, ked clovek zacne v takychto prekarackach “prehravat”).

Tiez rozumiem, ze co moze manzel voci tebe, nemoze uz kamarat. To je logicke.

Nabuduce jednoducho, ked uz toho bude moc a neuposluchne tvoje varovanie, aby uz prestal, tak mu povedz: Pozri, moj mily, ja mozno schudnem, ak sa zatnem a budem sa snazit. Lebo to sa vzdy da. Ale tazko povedat, ci ty zmudries. Aj ked sa zatnes a budes sa snazit.

A ked povie, ze to bol len zart a ty tomu nerozumies, tak mu povedz, ze ty si rada urobis zarty i zo seba, nemas s tym problem, ale zart to prestal byt o vetu dozadu. Nech sa nauci skoncit o vetu skor, ak chce ostat vtipny a mily.

0kristina0
20. mar 2023

To ze nie ste na rovnakej vlnovej dlzke ok ale vyhovarat sa, ze mas nadvahu kvoli tehotenstvam? Nie nepribrali sme kazda pocas tehotenstva. A ked ta to tak strasne hneva tak schudni a nebude si z teba utahovat alebo sa s nim prestat vozit v aute a mas po probleme. Ta tvoja poznamka, ze si najdes chlapa tiez nebola vtipna a este o to viac ze pri tebe sedel manzel. Mala si zadret radsej nieco typu, ze dolezite, ze sa pacim mojmu muzovi, tebe sa nemusim.

lady_hurts
20. mar 2023

@petra372016 čakáš od neho komunikáciu na úrovni, ale ty sama máš trápne poznámky, ešte aj v prítomnosti manžela. Nič si nie ste dlžní.

kacena1991
20. mar 2023

Aj v mojej starej partii sa toto robilo, vela a dlho...nemam problem si spravit prdel aj sama zo seba ale obcas to uz bolo naozaj neunosne takze s tou partiou som skoncila a bol pokoj

danica2711
20. mar 2023

divní traja ľudia...

Strana
z2