Vadilo by to aj vám?
Neviem ci som vadna alebo.....v praci som spoznala jednu babu....ma 20 rokov....ja mam za chvilu 27.....priatel bol rad ze m kamaratku, no len akurat ze casom s nou zacal chodit na cajiky po veceroch....orvy krat som ho cakala ako debil doma s malym, a on mi niekedy vecer na sms kde je odpisal ze isli na caj aj s jej bratom...potom bol dalsi caj prichod niekedy v noci....o deviatej sa zobral a isiel...sak tam bol aj jej brat s frajerkou tak na tom neni nic zle....pri otazke o deviatej vecer ci by mi vadilo keby isli na caj mam taky nerv ze.,..nedavmo sme zistili ze cakame babo...mame este chlapeka a mne to dost vadi, ze priatel ma rodinu skoro 30 rokov a taha sa s 20 rocnou standou po baroch....
Dalsia kamaratka na zaciatku volala mne, pytala sa mna, teraz zavola len priatelovi, i 3 x o dna pre hluposri doslovam pod. I zaparkova, odparkovat, pod so mnou do lidlu.....hovori mu ze si bola uz dva krat urobit dobre s vybratorom....obtazuje to aj jeho uz.... je vydata ma decko ale to ako sa sprava.....vsetko riesi s priatelom, jeho sa pyta ci jej syna vyberieme zo skolky a vobec aby sa opytala ci mi to nebude vadit, leno jej syn je jedna katastrofa, bila by som ho od rana do vecera....vychova skoro ziadna..... prekaza mi to ze mu hori zlato, a moj druhy muz, ked ma muza v zahranici je hrozna ale ked pride domov a je doma dva tyzdne dokaze sa za tie dva tyzdne neozvat ani raz.... ale akonahle odide zvoni priatelovi telefon stokrat....rozmyslala som ze jej povie nech sa zamysli nad svojim spravanim .....
@kikundela prepac budem ti oponovat nie je to kus papiera a prsten na ruke je to nieco ovela viac je to verejne vyznanie lasky dvoch ludi ktory si pre zrakmi svojich najblizsich slubia lasku vernost a tuzbu byt spolu pomahat a chranit jeden druheho a v skratke to znamena ze zena sa stava manzelkou hodnou nosit meno muza nie len byt jeho matracom
@sabina1975 a ked ju v tom manzelstve podvadza? tak si to odpustia? vsak v dobrom aj v zlom? preco je tolko rozvodov?
Prepac, ale nepostrehla som kolko mas rokov? Lebo v tomto ma jasno aj moja 21rocna dcera. Prepac, ale taketo zeny nechapem
@nasta55 nepochopila si co som pisala reagovala som na to ze ona napisala ze manzelstvo je kus papiera a prsten na ruke a ked chce jeden podvadzat je to v cloveku nie o tom ci je manzel alebo priatel a popravde tie rozvody nuz casto je to aj tym ze sa zacina sexom a sup tehotenstvo a rychlo svadba nepoznaju sa nevedia reagovat v stresovych situaciach a pod
@sabina1975 len takych manzelstiev je kopu a vzdy bude a cloveka niekedy nespoznas ani za 20 rokov.
@nasta55 to máš pravdu, ale vždy je väčšia pravdepodobnosť, že manželstvo vyjde, ak sa dvaja navzájom spoznajú, obaja dospejú k rozhodnutiu, že chcú ísť životom ďalej spolu, že chcú mať spolu deti, ako keď mladá žena po pár mesiacoch vzťahu otehotnie, či už náhodou, alebo preto, že si chce muža dieťaťom "poistiť", muža, ktorý je šokovaný tým, že bude otcom, lebo to v najbližšej dobe absolútne neplánoval a nemieni sa viazať, do manželstva dokope. Stačí keď sa rozhliadneš okolo seba, tých druhých prípadov v poslednej dobe rapídne pribúda. Veľa mužov nie je ochotných sa nejakým spôsobom viazať, prebrať zodpovednosť za rodinu, no ženy sa chcú vydávať, najlepšie čo najskôr, tak potom čo iné ostáva, ako "zabudnúť" na tabletku a dúfať, že to možno vyjde, že ho dieťa zmení?........
nemyslim, si, ze je taketo spravanie ok. Osobne by mi vadilo, keby mi partner behal s mojou kamaratkou po cajikoch a brala ho ako nahradnu spolocnosti za svojho chlapa. Obcasna vypomoc ok, ale samozrejme s tvojim suhlasom. mam kopec kamaratok ale chlapov do toho netahame. Mala by si povedat svomu chlapovi, ze ti to vadi....ak nepochopi ostava ti nechat drobca s nim a vybehnut s kamaratom o 21.00 na cajik a iny den na nakup do Lidla..... 🙂 uvidis tu zmenu.
Hm, pred svadbou matrac a po svadbe uz manzelka hodna nosit jeho meno. 10 minut na urade/kostole, par podpisov teda dokazu aj z matracu urobit pocestnu manzelku. Aku zmenu to urobi na chlapovi?
Zeny ci sa Vam to paci alebo nie, emancipacia a feminizmus a bla-bla-bla...v spolocnosti bude mat vzdy vacsiu hodnotu a postavenie "manzelka". Aj pravne...a to ze, sa zije na divoko atd...no si pozrite "celebritky". Tolko na nich kydame, ale keby to bol len papier, tak Svajda a Puskarova sa neberu s takym dinom-danomom. A predsa sa zobrali...tiez tolko reci okolo toho a kde skoncili???, pred oltarom, ako aj iny ludia. To len my akoze moderne sproste zeny si myslime, ze kolko dobra robime, ze doprajeme muzom slobodu a bla-ba...doprajeme im len to, ze ked sa staneme nepohodlne, vychodene modely tak nas lahsie kopnu do vrtule. A niektore hlupucke ani otcovstvo neporiesia "vsak ma luuuubi a dieta tiez"...a potom pred susom vyplakavaju alimenty atd....maju nase mamky pravdu aj ked s nevolou pripustame: "co nie je v poriadku s kostolynm poradkom, nikdy nebude koser!" Fuuuuurt sa to s prepacenim posere nejako... 😖
@kikundela Ja nechápem,najprv píšeš o jednej kamarátke,po tom o dalšej,tak ako to je ?
V každom prípade je to zlé a neviem či sa niekto nájde komu by toto nevadilo .O tom že nemusia byť len "kamaráti" ani nevravím,asi by bolo naivné si myslieť ze áno.Prečo by s nou trávil tolko času...vraj caj v prítomnosťi aj jeho brata,mimochodom ten má toho tvojho začo ,za švagra ? A táto kamarátka nazýva tv .priatela druhým mužom?
prepáč nemyslím to nejak zle,len prosím ta nebud naivná..Chod aj ty s nimi na ten čaj ,sama uvidíš ako sa budú tváriť...Hrozné fakt...
Jaby som mu dala take cajiky,ze by videl.To je co za sistem?Vobec ta neberie vazne.
@kikundela vsak si to vybav aj so svojou "kamaratkou"... mne keby nejaka akakolvek znama vkuse otravovala chlapa. O tom ze by som to drahemu hned zatrhla ani nehovorim ;) A to nie som ziadna stihacka, existujeme normalne, nevadi mi ked ide s kamosom na kavu a pod. a nevadi mi ak mu niekto zavola ze daco treba, ale keby som toto riesila tak to zatrhnem a drahy by sa doma staral o dieta a nie chodil po kavickach. A cim skor tym lepsie.. neviem na co cakas... ;) ak chlap nepochopi, vysvetli to zenskej ze si nezelas aby mu vyvolavala... hadam pochopi ;) ked nie, jej manzel isto :D
@kikundela ci by mi to vadilo??? Ja by som ho zabila.Ani mi nie sme este stale manzelia, ale moj partner, priatel sa sprava ako otec nasho dietata, a tesi sa na druhe.Ale ten tvoj to asi nepochopil, ze je otcom.Vazne by som sa s nim porozpravala, a pockala chvilu ako zmeni reakciu a asi aj z tou babou aj ked to riesim nerada cez akoze kamaratky.Najprv s chlapom.
@kikundela tvoj drahy zije 2 zivoty..jeden s tebou a jeden s kamaratkou..a nechapem ked to aj jeho obťažuje ze je taky slaboch a nevie určit hranice. Moja toto si už mala riešiť davno pradavno, jemu povedat nech sa uvedomi a jej tiez povedať na rovinu ze čo ti vadi.
ze ci by mi to vadilo? ved mne to vadi uz len ked si citam, ze sa to niekde deje!! kriste, keby si toto dovolil moj muz, tak ho oplujem..
moj muz ma kamaratku mna a mame spolocnych kamaratov, s ktorymi chodime vzdy spolu - sme par a tak aj vystupujeme na verejnosti, nema potrebu chodit na cajicky sam s nejakymi dalsimi osobami..
taketo "kamaratky" sme si vyjasnili uz na zaciatku nasho vztahu.. totiz on mal kamaratku byvalu priatelku a to mi teda dost vadilo - ci ma niekto nazve semetrikou - nech sa paci, ale vtedy som mu dala navyber, ci chce mat kamaratku svoju ex, alebo byt somnou vo vztahu.. vybral si mna a tak to aj ostalo..
Ahoj no moja na tvojom mieste by som ju poslala do zatku to este slusne povedane . Obletuje ti muza ked bude volat zdvihni telefon a povedz jej co otravuje ci nema vlastny zivot a vvadi ti to alebo povedz jej muzovi ze otravuje tvojho stale a uvidis budes mat pokoj . Mne keby tak to muz niekam behal vykomnem ho aj s vecmi na ulicu a dala by som mu na vyber ja s detmi alebo ona . A ked si dovoli mu povedat hen to bohvie co skusa na neho ked su sami . Ja by som jej dala . Nebudz hlupa a davaj pozor aby sa on do nej nezamiloval lebo evidentne on je zalubena
@kikundela ano samozrejme, ze vadilo, lebo aj tolerancia zaujmov partnera ma svoje medze, podla mna je ocividne, ze medzi tou mladou a tvojim priatelom nie je vsetko s kostolnym poriadkom... pre mna by ste mali prehodnotit ci ste fakt rodina, lebo rodic by sa takto spravat nemal, a nechcem sa opakovat , ale je to aj osledok tych dnesnych volnych vztahov... on sa sprava cisto ako slobodny clovek , a ty mu to este tolerujes...podla mna si vadna jedine v tom, ze si si ho este pekne neposadila a nepovedala ma ci chce zit s rodinou alebo obhanat mlade babenky, lebo tak sa otec rodiny spravat nema...no ja by som s nim vyrazila dvere a tu onu, by som kamoskou, ze ani nenazvala...pre mna je taka zena cista rajda.....
@kikundela
Asi je všetko v poriadku. Nie ste zobraty a cakas druhe dieťa, tak je to asi normalne.
@kikundela podla mna sa sprava tak, akoze nema ziadne zavazky. Je slobodny, nema deti s tebou, to ze si mozno tehotna je zatial prenho dost vzdialene. Ak by ste boli manzelia a mali spolu deti, tak v ramci zachovania dekora by ti povedal ze je v praci a ma toho vela, kym by bol s milenkou. To pre tie ktore sa tu roztahuju ako to jeden zenaty chlap nemoze spravit, iba slobodny. Slobodni ktori sa nechcu viazat to robia takto, zenati ktori sa k.via to robia inym sposobom. Kazdy ma o fungovani v partnerstve nejaku predstavu. Jeho predstava je zhruba taka ze moze chodit von s mladymi fesandami ktore ho informuju kolko krat sa spravili vibratorom a je vsetko v poriadku. Tvoja predstava je ina. Mate nesulad. Z napisaneho vyplyva ze tato situacia vadi tebe, nie jemu. Ked ti otravene povie ze mu ona lezie na nervy (ked nanho tlacis) a vzapati ako psik uteka jej ten vibrator podat, porozmyslaj...Nebude to uuuuplnou nahodou tak ze jemu skor vadis ty ze mu do jeho avantur a slobody kecas a jemu sa paci byt psikom ktory pribehne a obhryzie nejake zvysky. Podla mna vydieranim ho nedostanes tam kam chces, aby bol tvoj musi prist z jeho rozhodnutia. On toho bud nie je schopny, alebo nechce s tebou. Obavam sa ze on sa takto bude spravat ci ako slobodny, ci ako zenaty. Nespravne si si vybrala partnera. Zvaz ci chces s nim to dieta. Predstav si samu seba o pat rokov, 4rocne dieta s nim, a on chodi po praci s kamaratkami von, lebo je to normal. Ty doma s dvomi detmi... Nechcem ti davat nejake kazanie alebo co, viem ake je narocne najst si kvalitneho partnera a vela krat sa stane ze zena si vyberie, velmi uvazlivo a je nadsena a ak je okolie a rodina spkojna a ona tiez....vsetko fajn, ideal a zrazu pride moment kedy zostane v soku zo spravania milovaneho...a je pod obrovskym tlakom, ci odpustit, ci odist. Vela krat zeny toleruju debilov ktori naoko posobia dokonale spravnacky, len pre blbe reci rodiny a okolia, ze je chyba zeny ak si nevsimla zle spravanie skor (kym co, kym sa spolu vyspali, kym prisli prve problemy, kym sa rozhodla pre dieta s nim?) tak zena chuda radsej toleruje aby zas nebola za blbu...Jedno horsie ako druhe. Tu si niektore buchaju do prs ake uzasne je vsetko u nich. Moze byt. Ja mam tiez super muza a skvelu rodinu. Ale co ak mu jedneho dna zahrabe a dojde ze on ide na rok s mojou kamaratkou do indie alebo kam do prdele? Stat sa moze vselico. Za mojho hovoria spolocne roky, kedy som si uzatvarala take otazky odpovede, ze ci sa sprava spolahlivo, ci je zodpovedny, dobry laskavy...proste vlastnosti ktore su pre mna dolezite. Kedze mam ten okruh pomerne pevno vyrieseny, je mensia sanca ze ma prekvapi nejakym krivactvom, aj ked samozrejme vylucit sa to neda. Ale proste je pre zenu vyhodnejsie ak neotehotnie s niekym kto sa jej uz javi ako debil a to spolu este nic nezazili. Je dobre ukazat objav kamoskam, ani nie preto co ony nanho, ale ako sa sprava k nim, ci je galantny alebo sa z neho stava prasa. Tiez ake ma vztahy s rodicmi a surodencami, je to dost dolezite. Ako sa sprava na verejnosti, ci je slusny alebo je sprosty atd atd. Pozri, zabava je fajn, na sukanie nepotrebujes aby bol neviem aky borec v komunikacii a aby sa spraval slusne k svojim rodicom. Ale. Ak s nim otehotnies, tie sukacie kvality su odrazu uplne nepodstatne a zacina sa to uz naostro a pod tym myslim naozaj, vazne. Pri detoch uz ide o cosi ine. A preto si sadni s drahym, skus v klude, porozpravajte sa. Predtym si ale porozmyslaj ake su tie jeho kvality, ci bude dobrym otcom, predstav si ho ako ide detom na rodicovske zdruzenie, mas z toho dobry pocit alebo skor citis hanbu ze ako sa bude spravat? Porozmyslaj.
Len pre info. Tiez som tomu neverila, ale zazila som, tak pisem svoju skusenost: naozaj existuju muzi, ktori sa spravaju zodpovedne z vlastneho rozhodnutia. Ja viem ze to zrejme znie ako ze som videla ufo, ale.... naozaj su muzi ktori nepotrebuju nad sebou dohlad a kontrolu a vyberaju si spravne veci a nek.via sa pri kazdej lepsej prilezitosti. Spravaju sa normalne dospelo. Nie je ich vela, to nebudem zas klamat. Ale existuju. Je strasne namahave zit s partnerom ktory klame a vybera si to spravne ale tazsie vzdy len pod natlakom partnerky. To nezijes svoj zivot ale jeho, zmysel zivota v tlaceni, strkani, braneni, presviedcani, ovplyvnovani? To radsej vysivaj, bude to uzitocnejsie. Toto nechaj niekomu s masochistickymi sklonmi. Nehovorim ze je lahke zit zodpovedne svoj zivot a riadit seba, nie inych. Ale da sa to.
@sissmiss mal by som si pridať do profilu fotku, aby ste mohli tvrdiť, že ste videli ufo 😀
@worker_falcon ale zas no 😀 skromny zda sa nebudes, tak take idealne to nie je 😝

@timea7 a najhoršie je čo? že nedomrví život iba sebe, ale hlavne deťom. Hovorím o vzoroch, o tom, čo vidia, na čo sú zvyknuté. A to sa prenáša z generácie na generáciu.