Vadilo by vám, ak by váš manžel mával nočné s kolegyňami?
Ahojte,
Prosím o radu. Manžel je skvelý muž, ktorý ma nikdy nesklamal (sme spolu 9 rokov, 6 manzelia). Sex máme vynikajúci a pravidelný, veľmi často ho chce. Vieme sa rozprávať celé hodiny, proste nevidím vo vzťahu väčší problém. "Poblém" je, že pracuje na záchranke a často je v noci (aj cez deň) na stanici sám s kolegyňou. (Raz jednou, potom druhou, potom inou..) Samozrejme ak spia, majú 2 oddelené izby.
No a do toho moja mama, vždy do mňa rýpe, že "Príležitosť robí zlodeja". Ja jej na to poviem, že ak by mám muža, ktorý pri príležitosti ma podvedie, to radšej chcem takého muža nemať. Že to už lepšie (hypotetick nech tú príležitosť ma, využije, nech na to prídem a rozidem sa s ním ako žiť v sladkej nevedomosti s neverníkom. Mama mi vždy povie, že som hrozne naivná, ze ma môže na tej zachranke podvádzať aj roky a neprídem na to.
Úprimne som sa porozprávala s mužom o tom, ako matka do mňa rype a on mi povedal, že našu lásku by nikdy neohrozil. Že ak by sa stalo ( co sa samozrejme moze stať) že by prišla na záchranku nejaká kolegyňa co by ho príliš priťahovala, mal by pocit ze k nej začína niečo cítiť a podobne, tak by dal výpoveď pretože nič mu nestojí za stratu nášho vzťahu.
Musím priznať, že mama ma trocha zneistila. Ono manžel by hypoteticky mohol aj zmeniť prácu, pripadne si zariadiť trocha menej služieb s kolegyňami. No žiadali by ste to toho svojho, keby ste boli na mojom mieste? Vadilo by vám to?
Moj muz sluzil 24ky 220km od domu aj s kolegynami, kebyze mam na toto mysliet tak sa za tych 17 rokov zblaznim. Za prve je to jeho svedomie, za druhe sa to moze stat aj mimo prace ak bude chciet, za tretie netreba kazit to co funguje. Aj moja mama to riesila a povedala som jej nech sa do nas nestara.
Nenechaj si pokaziť vzťah. O tvojej máme radšej nič nenapíšem...asi zavidí
Hlavne nepočúvaj tie reči tvojej mami... Myslím si, že tie pochybnosti o vlastnom mužovi máš len vďaka nej. Stopni ju!
Ale ty si tu už písala však...
Podľa mňa máš mega problém so sebou, keď ti to vkuse ide hlavou..
@dennissa16 urcite pisala, tiez si to pamatam.
Takže teraz si to otočme... Ako dlho by si vydržala, keby tvoja svokra hustila do tvojho muža, že ho určite podvádzaš , keď ideš vonku, do obchodu, do roboty, do..... HM?
Asi moc pozera serialy v TV.😎
Poznám chlapíka, fešák,ženatý zo záväzkami, nočné a vyjel po ňom kolega😃
Aj záchranár je len človek... Jeden sa buchol do studacky-sestricky, ona 16 on 32, 2 deti...
Riesili rodiča, ze ju poblaznil, boli za jeho ženou, mladá spapala tbl...
Inak denne ti nevadia? Ja neviem preco len tie nocne. Ved podvadzat sa da aj cez den. V tomto nejako chyba logika. Ovela.viac nevier je cez den. Vtedy si clovek dokaze vymysliet vyhovorku kde.bol. na noc je to uz horsie
Pozri ak bude chcieť tak ta podvedie aj ked bude sedieť pri tebe doma...nezabránis tomu ani keby si sa na hlavu postavila ...
Takže muzovi ver a nechaj ho pracovať. Mamu nepočúvaj
Ahoj,prosím ťa, ak je medzi vami s manželom dôvera, nenechaj si do vzťahu kecať nikým tretím, hoci aj vlastnou matkou. Aj ja môjmu manželovi verím,pracovne obaja cestujeme, niekedy spolu,niekedy každý zvlášť, ale takéto myšlienky si ani nevpustím do mysle. Môj svokor tiež kedysi pracovne veľa cestoval a svokra dodnes spomína,ako si ju doberali "kamarátky", že či jej muž toľko bez ženy vydrží. Pamätá si, ako sa jej to vždy dotklo. Ale verila mu. Mali krásne manželstvo, ktoré trvalo 35 rokov,lebo svokor náhle zomrel. Keby žil, dodnes by si tí dvaja holúbkovia spolu v láske nažívali.
My ľudia sme zvláštni, keď nemáme problém, vyrobíme si ho, napr. si vymyslíme, čo by bolo keby... Ak nastane to keby,potom rieš. Ak nie,užívaj si krásny život 🍀
Bývame vedľa stanice záchrannej služby a vždy v každej jednej službe je záchranár + záchranárka. Sú dni, kedy majú minimum výjazdov, takže príležitosť by bola, ale väčšina z nich majú popri tomto jobe aj vedľajší príjem, takže nemajú čas na nejaké techtle mechtle s kolegom/kolegyňou v službe 😉 treba veriť manželovi a k mame sa nejdem ani vyjadrovať 🤦🏻♀️
Zakladayelka, tvoja mama ma bud negativnu zivotnu skusenost, alebo chce rozbit tvoje manzelstvo.
Vieš čo mi pripomenula táto téma? Našu susedku, keď mala dcéru vo veku asi 17 rokov a odchádzala z bytu, zamkla manželskú spálňu. Raz na ňu dcéra z okna kričí že si v spálni zabudla ožehlené nohavice, nech jej nechá kľúč. Ona povedala že určite nie, lebo si tam zavolá frajera... No do roka si suseda vozila vnúča pretože nezbednosti sa dajú robiť aj inde ako v spálni... A inde ako len na nočnej, keď niekto chce, dá sa aj cez deň 😅.... Ak ťa bude chcieť podviesť tak ťa podvedie, aj bez nočnej. Máš zlatú maminu.
Ale ja len dúfam, že si opäť niekto robí zábavu takto na večer.
Lebo ak nie, tak na vtipe, že za rozvod môžu vždy obe strany, aj manželka aj svokra, bude niečo pravdy 😁
Ty chod pekne zit ku mamicke a nechaj manzela nech si najde neaku normalnu zenu, nie taku ziarlicu hysterku Lebo mamicka povedala... Boze asi si este pupocnik s maminkou neprestrihla...nechaj prosim ta zit svojho manzela nie prezivam a ty tahaj k mamicke...
Mamina si uz teraz nadbieha chvilu, ked bude moct slavnostne vytiahnut: Ja som ti to hovorila.?
Chce mat istotu, ze nikto nebude moct povedat, ze ju oklamal? Tak podozrieva radsej vopred?
Mne pride, ze tvoja mama ma nizku sebadoveru a prave ju by viac zasiahlo a urazilo, keby niekto povedal, ze ste mu na to neprisli. Ze sa dala oklamat.
Chapem, ze ked niekto do cloveka 5 rokov ryje s takymito pochybnostami a predklada mu scenare, co vsetko moze muz urobit za tvojim chrbtom a nepridete mu na to (a budete za kravy - mam dojem, ze toto ju najviac znervoznuje), tak dovera zneistie.
S muzom si sa porozpravala. A dobre vies, ze neostava nic ine ako verit. Lebo presne on ta moze podozrievat, ze pocas jeho nocnych si vypisujes, volas, alebo aj tajne vybehnes za milencom. A on ti na to nepride. Tiez ti musi len verit.
Ked nabuduce mama zas toto vytiahne, tak jej povedz, ze mu veris a je to od nej nepekne, ze o nom takto hovori. Bez dokazov. Len preto, ze si vymyslela, ze by to mohol urobit. Ze si to uz nezelas pocuvat.
Lebo presne ani jemu by si nedovolila hovorit nepekne o nej a obvinivat ju z kadecoho bezdovodne, keby to skusil robit.
Tak ako ta moze podvádzať on, mozes ho podvádzať aj ty... inak mas "perfektnú" matku ti poviem👎👎👎 nema ho ho rada alebo preco ti dava chrobáka do hlavy???
@riyadh rozumiem, že je veľmi "in" na modrom koniku byť za hrdinku tým, že človek rýpe, ale myslím, že máš dosť malo informácií na takéto tvrdenia z jedného príspevku 😉 ja som nepísala, že to tak vnímam. Písala som, že 5 rokov sa ma matka snaží zneistiť a po 5 rokoch som sa na chvíľu (malu chvilu) nechala zneistiť. Nevieš situáciu, prečo matku v tom neviem zastaviť, nevieš okolnosti 🙂 mimochodom, matka býva 7km od nás a nevidela som ju trištvrte roka. Myslíš, že to znamená nepretrrhnutá pupocna šnúra?
Mame regulérne šibe a rýchlo by som ju upratala. Fakt svokra na pohľadanie, tvoj muž musí byť šťastný zaťko 🙈
Dlhé roky som robila nočné a je XY povolaní, kde sú nočné v zmiešanom kolektíve bežné. Keby sa mali všetci pelešiť len preto, že robia nočné, tak by to bolo veľmi zaujímavé 😂 mame povedz, že kurvia sa úplne v pohode aj tí, čo ležia každú noc vedľa svojej manželky a nech už neotravuje s tými debilnými rečami.
toto je take vyryvanie zo strany tvojej matky...a co je ako jej zelanie? aby dal vypoved, lebo nebude robit nocne s koleginami? ty mas nejake hranice voci rodicom? ci kam az môže zasahovať?
Nevadilo by mi to. Sama mám také povolanie, nočné 99% sama len s kolegom a môj muž nežiarli.
Nie nežiadala. Tvoja mama nežije s tvojím mužom, takže nemôže vedieť čoho je a nie je schopný, nepozná ho tak dokonale ako ty. Ak je taký ako píšeš a nemáš ani žiadne podozrenie okrem matky, ktorá ťa zneisťuje, tak mu prosím dôveruj. Matke treba veľmi rázne povedať nech prestane s týmito rečami, pretože s ňou prestaneš komunikovať. Narúša dôveru v TVOJOM manželstve. Ja by som sa jej spýtala, či jej to robí dobre..
Ďalšia vec, myslím si, že na záchranke je posledná vec, na ktorú myslia chrápať tam s niekým
Prepáč, ale tvoja mama je sliepka....Aj ja som stará, ale taká hovadina by ma v živote nenapadla...Spýtala si sa jej vôbec, prečo ti "rozbíja" manželstvo? Tieto predpotopné domnienky ma normálne zabíjajú....Kto chce, podvádzať bude, aj keby si mu na faluse držala ruku....Kto nechce a miluje,tak podvádzať nebude...Zamysli sa, prečo to mama robí...
@dennissa16 raz som už písala na modrykonik ale téma sa týkala nášho dieťaťa a bola pod mojim nickom
@ljzozv môjmu mužovi som to dnes povedala prvýkrát a aj to v reakcii na otázku : "vidím, že si nejaká smutná, stalo sa niečo?" Celý rozhovor trval max 4 minúty. Teda môj muž nemá čo "ako dlho vydržať"
Mnoo ano mam dost malo info, vychadzam z toho Co napises a ze mas okrem A aj B si z prsta necycucame... Vsak napis vsetki relevantne info a nebudes za debilnu...
@riyadh no ja som napísala všetko, čo ma k tej situácii vtedy napadlo. Však keď tu raz niekto napísal niečo dlhé, písali mu zas ľudia, že je to moc dlhé, snažila som sa to okresať. To ze ty si si okrem A a B vycucala C, sice nesprávne ale čo už

V čom je problém? Môj muž bol na sluzobke s kolegyňami, jedným autom,v jednom hoteli (samostatné izby pre menej chapavyh😃).
Normálne ženy ako ja, ale sak veríme si 🙂