Vadilo by vám, ak by váš manžel mával nočné s kolegyňami?
Ahojte,
Prosím o radu. Manžel je skvelý muž, ktorý ma nikdy nesklamal (sme spolu 9 rokov, 6 manzelia). Sex máme vynikajúci a pravidelný, veľmi často ho chce. Vieme sa rozprávať celé hodiny, proste nevidím vo vzťahu väčší problém. "Poblém" je, že pracuje na záchranke a často je v noci (aj cez deň) na stanici sám s kolegyňou. (Raz jednou, potom druhou, potom inou..) Samozrejme ak spia, majú 2 oddelené izby.
No a do toho moja mama, vždy do mňa rýpe, že "Príležitosť robí zlodeja". Ja jej na to poviem, že ak by mám muža, ktorý pri príležitosti ma podvedie, to radšej chcem takého muža nemať. Že to už lepšie (hypotetick nech tú príležitosť ma, využije, nech na to prídem a rozidem sa s ním ako žiť v sladkej nevedomosti s neverníkom. Mama mi vždy povie, že som hrozne naivná, ze ma môže na tej zachranke podvádzať aj roky a neprídem na to.
Úprimne som sa porozprávala s mužom o tom, ako matka do mňa rype a on mi povedal, že našu lásku by nikdy neohrozil. Že ak by sa stalo ( co sa samozrejme moze stať) že by prišla na záchranku nejaká kolegyňa co by ho príliš priťahovala, mal by pocit ze k nej začína niečo cítiť a podobne, tak by dal výpoveď pretože nič mu nestojí za stratu nášho vzťahu.
Musím priznať, že mama ma trocha zneistila. Ono manžel by hypoteticky mohol aj zmeniť prácu, pripadne si zariadiť trocha menej služieb s kolegyňami. No žiadali by ste to toho svojho, keby ste boli na mojom mieste? Vadilo by vám to?
Ak ta bude chciet podviest na to nemusi mat nocne ;)
No ja som robila len s chlapom cez deň, pretiahol by všetko no nikdy ma za 5 rokov nezlomil 😅, rozvazali sme tovar ľuďom po dedinách 4x za týždeň, a na firme 2 chlapi a ešte kolegyňa,, manžel mi to ani raz nevytkol lebo mi verí a pozná ma dobre, ani robotu mi nekazal meniť a to vedel všetko lebo som sa doma smiala ako aa chlapec snaží
@janai1 choré od tvojej mamy,,,a keď veríš mužovi, je to dôležité..a aby ťa začal podvádzať, nemusí robiť s kolegyňami na nočné smeny..stači aj počas dňa, keď si s kolegyňou "odskočí" na obed...
Ja som ti len napísala, že si predstav situáciu opačne... Že by tvojho muža jeho matka zneistovala takto dlhodobo, že určite keď on je napríklad v nočných, tak tam dakoho určite máš. Že koľko by si vydržala takúto nedôveru . To že si mu to len dnes povedala je jedna vec. Že ťa to zneisťuje je druhá vec a potom človek môže aj dať najavo tu nedôveru, aj keď to nepovie nahlas. Veľakrát v tej situácii (hučanie svokry) muž postupne prestáva milovať ženu, lebo tam je nedôvera. A žena ani nemusí vedieť ten dôvod, muži nevedia vždy povedať nahlas čo ich štve.
Na toto si jednoducho musis zvyknut, moj muz maval nocne v nemocnici plnej mladych krasnych kolegyn a sestriciek, domov mu volavali vacsinou v noci, ked bol nejaky tazky stav a potrebovalikonzultovat, ja som zase chodila na veltrhy a kontrakty, kde boli zabavni a sarmantni muzi, keby sme si predstavovali, ze ten druhy podvadza, nic ine by sme nerobili, len mali ziarlive sceny-nehovorim, zeziadne neboli,ale boli to nase profesie a nemohli sme to menit, hlavne mu nerob vysluchy a prepadovky
Neverím že toto napíše dospelá žena....Možno autorka objaví Ameriku keď sa dozvie že v práci sa nesúloží, ale pracuje a je uplne jedno či má manžel službu so ženou alebo mužom....v žiadnom zamestnaní sa nevyberá či budem na nočnej s kolegyňou alebo kolegom.....
@micusa2222 moja mama je v pohode 😀 nemám muža ktorý robí nočné
Nečítam všetky komenty. Keby ta chce pod viesť tak ta podvedie ak keď robí len denne smeny a 8 hodín.
Nabudúce sa mami spýtaj prečo ti chce tak strašne rozbiť manželstvo.
Úprimne si myslím že by si mala konečne odstrihnúť pupočnú šnúru od maminky a obmedziť s ňou stretávanie a akúkoľvek komunikáciu na minimum. Je pre vás vzťah toxická zrejme tvojho muzika moc nemusí. Aby si to raz neľutovala. Ak by tá chcel muž podviesť tak tá podvedie či je v práci alebo hoc kde.
Robievala som nočné a bolo tam veľa mužov, neuveríš ani s jedným som nemala mechceche. Zbytočne sa zaťažuješ s hluposťami, nájdi si iný koníček
Vadilo by mi, keby ma podvádza. A či to už bude v nočnej alebo inde je na jeho rozhodnutí.
Ak robia pohotovosť neviem si predstaviť že budú riskovať užívanie si a hocikedy im môže prísť nejaký prípad. Jedine ak by robili nočné traja a jeden by strážil 🤣🤣🤣
Ahoj, nerozmyslaj nad tym, ak mate dobry vztah tak ta nema co ohrozit. Pretoze vacsina ludi, vyhlava vztah, az ked ten ich neprinasa naplnenie...netrap sa zbytocne niecim co sa nikfy nemusi stat.
Mamu pošli kade ľahšie, ak si nedá pokoj preruš s ňou načas kontakt. Neboj sa, ak jej na tebe záleží rozmyslí si ako sa bude následne k tebe správať..
Ahoj, tiež robím na záchranke... Vieš ako by to vyzeralo, keby všetci manželia a manželky zamestnancov záchraniek rozmýšľali ako vy dve s mamou 😁? Minimálne každý deň bitka pred záchrankou😁... Buď dáma a nerieš takéto nezmysly, mame odporúčam nesledovať seriály z nemocničného prostredia-sú mimo realitu. Ak manžel bude žiadať, aby neslúžil s kolegyňami, bude v práci pred ostatnými, poviem rovno-za debila🤷♀️ a bude sa tak aj cítiť. Je to práca fyzicky aj psychicky náročná, neznepríjemňuj ju manželovi.
Ano, naozaj su taki manzelia, co nepodvedu manzelku, ani ked maju prilezitost.ked si ho konfrontovala, tak ti odpovedal podla mna uprimne a ferovo..keby ta mal v plane podviest, reagoval by inak..takze tymto by som si to v hlave zrovnala, ze je vsetko, ako ma byt a uz to s nim nikdy neriesila.
Pokial je spolahlivy a doverujes mu, tak nie. Nevyrabaj si problemy, kde nie su, mamu nepocuvaj a bud rada, ze mate pekny vztah. V dnesnej dobe vzacnost. Skor nerozumiem preco to mama robi? Nuda?
Mama sa riadi heslom : podľa seba súdim teba.
Chorá hlava. Ak vám zničí manželstvo nezabudni sa jej poďakovať.
Ak chce niekto podviesť, urobí to i pri vynašaní odpadkov.
Tak ako tu radíme ženám, keď sa sťažujú ako im svokry kafru do manželstva a muž sa nevie odstrihnúť, tak aj tebe poradíme - uprac samu seba a tvoju matku.
na zachranke maju cas na taketo veci??,,a aj keby tak preco by to robil ak ma doma
A prečo svoju matku v tom “rýpaní” jednoducho nezastavíš? Ak vo vzťahu chyba dôvera musí to byt veľmi ťažké … nechcem si ani predstaviť konšpirácie v hlave keď tu čítam tvoje komentáre .. ale ako píšu ostatné zienky naco riešiš nieco čo riešiť netreba 🤔✌️
Nemám problém, tak si ho spravím…
@janai1 a svokra tiež 🙈😂😂
ja neviem, po prve si musis uvedomit ze Tvoja mama robi vo Vasom manzelstve zlu krv, a nato si daj pozor, manzelstvo je o dvoch osobach, mama o Vasom vztahu nevie nic, to viete len vy sami.. bud ma ona zlu skusenost a prenasa ju na Teba alebo ju len mrzi ze dcera ma prosperujuce manzelstvo 🤦🏼♀️ a po druhe snad nepojdes za manzelom bez dovodu aby si hladal inu pracu.. keby predtym mal romanik na tom pracovisku tak to chapem, ale urcite nie koli tomu ze Ty mu neveris… na jeho mieste by ma urazala Tvoja nedovera.. daj si pozor aby si tymito hypotetickymi hlupostami nepokazila svoj fungujuci vztah .. drzim prst
Mama vám chce zničiť manželstvo svojimi blbými rečami? Pravdepodobne má ona problém sama so sebou.
Ja som kedysi chcela ísť k polícii, zhodov okolnosti manželov najlepší kamarát robil na kriminálke a keď sa to dozvedel, vravel môjmu mužovi aby mi to nedovolil ak chce mať normálne manželstvo. Dôvodom boli práve nočné služby, no chcem naznačiť to že na takomto pracovisku vzniká veľa mimomanželský vzťahov...netvrdím že každý je neverný, nechcem uraziť podstivych a cestnych mužov ale aj ženy. Ja som tam nakoniec nešla, zamerala som sa na inú oblasť, ale môžem povedať ďalšiu skúsenosť, kolegyňa chodila roky s policajtom, mali sa brať..no nakoniec sa rozišli, lebo on si našiel pomer na pracovisku, samozrejme že šlo len o sex a dievčina mala doma manžela. Príležitosť robí zlodeja...to je niečo ako lekári a sestričky alebo politici a sekretárky, bez urážky.
No neviem si celkom predstaviť tuto situáciu na záchranke, v našom meste sú celkom vyťažení.
Manzel isiel sam na sluzoblu s kolegynou a vies co. Vobec som nepremyslala, co tam robia. Co oko nevidi, hlava neriesi -riad sa tym. Ja som mojmu povedala, ze ak by ma aj podviedol, nech ho NIKDY neprepadnu vycitky s tym, ze by mo to povedal preboha. Nech sa s tym potom trapi sam a mna tym nezatazuje. Hlavne nech o tom nikdy neviem.
Nikdy nezabranis nevere, nevies ovladat ineho cloveka, situacie, prilezitosti. NIC s tym neurobis = neries kraviny
zakladatelka, ako ta moze mama zneistovat, ked si ju 7 mesiacov nevidela? to po telefone ti dava taketo skvele rady do zivota? badas nejake signaly nevery, alebo jednoducho nemas iny problem a nemas na co mysliet? prekaza ti, ze si muz neplanuje sluzby? no ono to nie je take jednoduche povedat, ze nemozem, ked sluzi jana, dida a helena ..... myslim, ze moze par krat opresunut sluzbu, ale nie systematicky. nebuduj v sebe tento pocit, lebo ti moze znicit manzelstvo. zahnut moze aj pekar cez prestavku na wecku, aj robotnik púo skonceni nocnej, aj uradnik v kancelarii v normalnej pracovnej dobe. dokonca aj skladnik, ktokolvek. zachranar nema o nic vacsiu sancu a prilezitost.
Môj robí v nemocnici ako sestrička 😁 a nočné máva len so sestrami. Je tam sám chlap☺️.