icon

Vadilo by vám, ak by váš manžel mával nočné s kolegyňami?

10. dec 2022

Ahojte,
Prosím o radu. Manžel je skvelý muž, ktorý ma nikdy nesklamal (sme spolu 9 rokov, 6 manzelia). Sex máme vynikajúci a pravidelný, veľmi často ho chce. Vieme sa rozprávať celé hodiny, proste nevidím vo vzťahu väčší problém. "Poblém" je, že pracuje na záchranke a často je v noci (aj cez deň) na stanici sám s kolegyňou. (Raz jednou, potom druhou, potom inou..) Samozrejme ak spia, majú 2 oddelené izby.
No a do toho moja mama, vždy do mňa rýpe, že "Príležitosť robí zlodeja". Ja jej na to poviem, že ak by mám muža, ktorý pri príležitosti ma podvedie, to radšej chcem takého muža nemať. Že to už lepšie (hypotetick nech tú príležitosť ma, využije, nech na to prídem a rozidem sa s ním ako žiť v sladkej nevedomosti s neverníkom. Mama mi vždy povie, že som hrozne naivná, ze ma môže na tej zachranke podvádzať aj roky a neprídem na to.
Úprimne som sa porozprávala s mužom o tom, ako matka do mňa rype a on mi povedal, že našu lásku by nikdy neohrozil. Že ak by sa stalo ( co sa samozrejme moze stať) že by prišla na záchranku nejaká kolegyňa co by ho príliš priťahovala, mal by pocit ze k nej začína niečo cítiť a podobne, tak by dal výpoveď pretože nič mu nestojí za stratu nášho vzťahu.

Musím priznať, že mama ma trocha zneistila. Ono manžel by hypoteticky mohol aj zmeniť prácu, pripadne si zariadiť trocha menej služieb s kolegyňami. No žiadali by ste to toho svojho, keby ste boli na mojom mieste? Vadilo by vám to?

kaca222
11. dec 2022

@27ivana absolútne súhlasím. Kým nám niečo nezasahuje do vzťahu, tak to neriešim

pimpulienka
11. dec 2022

Bože tieto analýzy čo kto kde s kym. Ži tu a teraz. Máte všetko v poriadku? Neničte si manželstvo.

gabesz1
11. dec 2022

No, tak tvoja mama je jedna veľká p .....a. Nehnevaj sa, že tak= niečo píšem, ale je to pravda!!!! Normálna žena by také niečo nepovedala!

filipka250
11. dec 2022

Necitala som komentare, ale ako prve mi okrem....nemam problem, tak si ho vyrobim....napadlo, ze za rozchodom stoja vzdy obe strany: aj manzelka aj svokra.
Mna by hanba fackala, keby som si toto mala mysliet o muzovi, ked je v praci.

sapa20
11. dec 2022

Tvoj otec podvádzal tvoju mamu, že má takú mienku aj o tvojom mužovi? 🙈
Alebo neznáša tvojho muža?
Normálna mama by sa do vzťahu deti nestarala. Tak ako moja.

irusa
11. dec 2022

To neznamená,že tvoj muž musí byť príťažlivý aj pre jeho kolegyne. Pracujem čisté v mužskom kolektíve a to neznamená,že musím s niekým niečo mať. Môj muž,ak by zamýšľal ako ty,tak sme 12 rokov rozvedení...a tvoja mater nech sa stará o seba a o svoj milostný život

ouwecka
11. dec 2022

Mama nech si hladi svoje,ver mužovi,aj kamoskin dal výpoveď,ked ho stále zvádzali kolegyne

jaga61
11. dec 2022

Prepáč, keď som to čítala musela som sa zasmiať. Tak to by lekári nemohli robiť so sestričkami alebo aj iné povolania( na pumpách, záchranka atď) Robila som 12hod. služby s mužmi ale toto nás nenapadlo. Tvoja mama je z ktorého storočia? Nechcem ju uraziť. Ty neveríš svojmu mužovi?

ayfer
11. dec 2022

Bože to co sú za myšlienkové pochody.Keby chcel ťa podviesť hocikde a hocikedy , nie len v nočnej.Ja tiež chodím do nočnej, som tam sama s kolegom u nás toto nie je žiadna téma, jednoducho idem do prace a hotovo. A k matke asi len toľko ,ako sa hovorí "podľa seba súdim teba"

erika607
11. dec 2022

Tak v tvojom prípade by som sa skôr porozprávala s matkou, nepríde mi v poriadku že akurát v tomto rýpe, možno raz ale opakovane? Môjho manžela som stretla v práci a teraz keď som na materskej mám vyvádzať že si tam môže nájsť inú? Môže, ale to si môže aj v obchode, na pumpe, v stavebninach a na milión iných miestach…..a ak máte taký vzťah ako hovoríš, keby ta aj podvedie verim, ze by ti to hneď povedal už len z rešpektu k tebe…

rozalie60
11. dec 2022

@syslik81 🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍

sapa20
11. dec 2022

Tiež som robievala nočné s chlapmi aj ma vozili do a späť z práce.
Ľudia si šuškali a my s mužom sme vedeli svoje.

sapa20
11. dec 2022

@majulino 😂
Tak, tak, kto orie moje pole šetrí môj pluh.

majulino
11. dec 2022

@sapa20 veď hej, ale už mám pokoj. Už mi odvtedy nikdy nič nepovedali

mon777
11. dec 2022

Ja sa ťa opýtam takto. Vadilo by ti, keby nechodí do práce?
Panebože, žena 🙄🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Chodí do práce zarábať peniaze, nie trtkať spotené kolegyne 😂 ak ťa nikdy nesklamal a je úžasný, tak ty si potom riadne strelená, nehnevaj sa na mňa. Alebo mu veríš, alebo nie.

Moj ťahá 12ky a čuduj sa svete, pracuje so ženou. 12h nonstop sú jeden vedľa druhého smenu od smeny. Mám mu nabehnúť do firmy a urobiť tam bordel, aby vsetky ženy zo smeny dostali padáka? Kriste 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

nerko
11. dec 2022

Mam kamaratku lekarku, ktora pracovala nocne smeny. A bavili sme sa na tuto temu. Ona je kocka, ponuk na sex od zenacov mala viacero. Jeden z dovodov uviedla, ze vela casu travia v nemocnici, na ukor osobneho zivota. Zalezi od charakteru. Nie kazdy ma zaludok na to riskovat svoje manzelstvo kvoli chvilke rozkose…

sandria
11. dec 2022

Ak takto rype 5 rokov do teba tvoja mama, tak by si mala riesit ju a to aka je toxicka, plus seba ze nechas takto zneistit.

jan8ka
12. dec 2022

A mama by radšej chcela manžela, ktorý ju nepodvedie iba kvôli tomu, že ho drží na krátko? Potom má také manželstvo aký význam? Skúste sa jej spýtať. Samozrejme, môže sa Vám stať hocičo, ale tomu žiadno nezabránite. Vaše manželstvo aj tak vyzerá byť skvelé.

zuzankkaa1
12. dec 2022

Môj manžel pracoval s takou "sexicou", urobene prsia, nos, pery, dokonca aj zadok, na kúpalisku bola furt v tangacoch....Zo začiatku mi to prišlo neprijemme, ale už podľa reči, rozhovoru, podľa toho ako sa správal aj doma že bolo všetko ôk, pohoda, nekontaktovali sa keď mali dovolenku a pod., som usúdila že asi ho až tak nepritahuje ako si ja myslím. Takže napokoju..Ja som tiež mala v práci kolegov a ani by ma nenapadlo s nimi niečo skúšať. Nie každý musí niekoho pretiahnuť 🙈

mon777
12. dec 2022

@zuzankkaa1 vieš ako sa hovorí. Podľa seba súdim teba. Čiže autorka by sa mala zamyslieť nad sebou, či je jej postoj adekvátny tomu, čo si jej manžel zaslúži, keďže ho opísala ako dobrého chlapa.
A hkavne by som mamu poslala doprdele. Nech sa stará o svoje manželstvo.

mrva
12. dec 2022

myslim, ze manzela mas porieseneho dobre. Ale s mamou si sprav poriadky. Šibe jej? Toto robi mama. dcére? Vie, ako v tebe nahlodava nedôveru a ako vám týmto spôsobom naštrbuje vzťah. Takúto mamu nazývam toxickú. A aj keď je to mama, sekni to, nech si už takéto reči nechá pre svoje rozvedené zatrpknuté kamošky. Ideálne jej daj túto diskusiu prečítat, nech mama vie aj z iných strán, že je trúba. A srdečne ju pozdravujem a odkazujem, aby si aspoň párkrát sama sebe treskla silno hlavu o stenu, nech sa preberie a nerobí mladým zlo vo zťahu. Koza.

katkazocele
12. dec 2022

@anjelicek26 dobre, teraz nám povedz čo všetko si zažila na služobkách, myslím tým čo robili zadaní kolegovia, stačí všeobecne :D

katkazocele
12. dec 2022

@pribinak a nikdy nič neskúšali? 😉

katkazocele
12. dec 2022

@cimage to že mu veríš doteraz, ale neznamená že ťa s tými polonahými študentkami nikdy nepodviedol správne? 😉

anickabasnicka
12. dec 2022

@katkazocele a proc by to tady mela rozepisovat? co asi tak chlapi muzou delat,kdyz jsou z domu.pokud jim to pracovni povinnosti dovoli, tak zajdou na bar a daji par piv nebo panaku. zdrbnou vsechny a vsechno a jdou spat. a i kdyby si to tam rozdavali mezi sebou,tak nam a hlavne tobe je do toho houvno. @anjelicek26 zadne zazitky taky nepis.nikdy nevis,kdo co pak pouzije proti tobe😀

katkazocele
12. dec 2022

@anickabasnicka veď ona nič nerobila, aspoň tak sa prezentuje, len chcem aby povedala pravdu koľko tých zadaných kolegov mali aférky na služobkách, Nech otvorí oči autorke článku, aký je v skutočnosti život😉

anickabasnicka
12. dec 2022

@katkazocele proc? aby jste tady pak mohli nektere do ni rypat jako jeji matka? co je ti do toho,sakra. vis jak se rika,co se doma upece,ma se i doma sezrat.a co se deje kde na sluzebkach,tak to ma i tam zustat. jestli mas problem s usnutim,pust si pohadku na netu.

cimage
12. dec 2022

@katkazocele to veru clovek nikdy nevie, ale zatial sa mi nic nedonieslo 😉

anickabasnicka
12. dec 2022

@cimage neni ona nahodou skryta pribuzna te skvele maticky?,vsimni si,jak se pta,aby te taky nahlodala,jestli mas verit nebo ne manzelovi....

cimage
13. dec 2022

@anickabasnicka mne to hovorila kolegyna.