icon

Vadilo by vám, ak by váš manžel mával nočné s kolegyňami?

10. dec 2022

Ahojte,
Prosím o radu. Manžel je skvelý muž, ktorý ma nikdy nesklamal (sme spolu 9 rokov, 6 manzelia). Sex máme vynikajúci a pravidelný, veľmi často ho chce. Vieme sa rozprávať celé hodiny, proste nevidím vo vzťahu väčší problém. "Poblém" je, že pracuje na záchranke a často je v noci (aj cez deň) na stanici sám s kolegyňou. (Raz jednou, potom druhou, potom inou..) Samozrejme ak spia, majú 2 oddelené izby.
No a do toho moja mama, vždy do mňa rýpe, že "Príležitosť robí zlodeja". Ja jej na to poviem, že ak by mám muža, ktorý pri príležitosti ma podvedie, to radšej chcem takého muža nemať. Že to už lepšie (hypotetick nech tú príležitosť ma, využije, nech na to prídem a rozidem sa s ním ako žiť v sladkej nevedomosti s neverníkom. Mama mi vždy povie, že som hrozne naivná, ze ma môže na tej zachranke podvádzať aj roky a neprídem na to.
Úprimne som sa porozprávala s mužom o tom, ako matka do mňa rype a on mi povedal, že našu lásku by nikdy neohrozil. Že ak by sa stalo ( co sa samozrejme moze stať) že by prišla na záchranku nejaká kolegyňa co by ho príliš priťahovala, mal by pocit ze k nej začína niečo cítiť a podobne, tak by dal výpoveď pretože nič mu nestojí za stratu nášho vzťahu.

Musím priznať, že mama ma trocha zneistila. Ono manžel by hypoteticky mohol aj zmeniť prácu, pripadne si zariadiť trocha menej služieb s kolegyňami. No žiadali by ste to toho svojho, keby ste boli na mojom mieste? Vadilo by vám to?

Strana
z6
katkazocele
13. dec 2022

@anickabasnicka co se deje kde na sluzebkach,tak to ma i tam zustat- tuto vetu snád nemyšlíš važne! to akože na služkách sa môže podvadzat, ale hlavne o tom potom nehovoriť? waw ty mas teda svedomie :( hovoríš ako keby si ty podvádzala kde sa dá,

cicuca
13. dec 2022

Mamu treba poslať kade ľahšie a veľmi jasne jej v tomto nastaviť hranice. S mužom sa ľúbite a nie je dôvod mu nedôverovať.

anickabasnicka
13. dec 2022

@cimage
@pribinak
a už je to tady. přesně jak jsem @katkazocele předvídala. vizvídá tady s usmívajícími se smajlíkami, jak to chodí na služebkách, aby pak vytáhla do boje a začala křičet o nevěře
@katkazocele ty nerozumíš psanému textu nebo ráda vytrháváš věty z kontextu? právě pro takové k.r.á.v.y ,jako jsi ty, co tady vyzvídají, co se kde děje a pak to otočí a zneužijí, se má mlčet,. hraješ si tady na kdovíjakou zvědavou, co se jen tak zajímá o drby ze zákulisí, aby jsi to s radostí šplechla druhým do obličeje. přesne jsi udělala to, na co jsem upozornovala děvčata.....tobě bych nesvěřila ani to, že už v obchodě nemají chleba

anickabasnicka
13. dec 2022

@katkazocele s prominutím, tobě může být u zádele, co se na těch služebkách ve skutečnosti děje. a jo, rozhodně ne tady na konovi a především ne s tebou, se o tom bavit.
tvoji reakci si tady zkopíruji, at ji náhodou nesmažeš, at všechny vidí, jak zákeřná dokážeš být. vyzvídat, a pak pomlouvat

katkazocele
Dnes o 14:28
@anickabasnicka co se deje kde na sluzebkach,tak to ma i tam zustat- tuto vetu snád nemyšlíš važne! to akože na služkách sa môže podvadzat, ale hlavne o tom potom nehovoriť? waw ty mas teda svedomie :( hovoríš ako keby si ty podvádzala kde sa dá,

dajda_01
13. dec 2022

🤣🤣🤣🤣 okej....pozdravujem✌️ robím na záchranke, pracovala som na stanici...teraz sa podrz ja(25), moja šéfka (50) a ešte raz sa podrž 13 mužov (25-50r.)!...denne nočné,sviatky,piatky vzdy len ja a iny muz v posadke..mala som s niekym niečo?nie...chcela som mať s niekým niečo?nie...každý bol rad keď mal v praci kúsok kľudu a chcel si oddýchnuť nie sa tam páriť 🤣 povedal mi niekedy na to niečo partner?nie

katkazocele
14. dec 2022

@anickabasnicka dievča moje zlaté, prečo ospravedlňuješ neveru na služobkách, aha, takže keď o niečom nechceš hovoriť tak sa sa nestalo? si ty normálna? tvoja reakcia jasne dokazuje, že aj ty si si dobre vedomá že tam sa podvádza jedna radosť na hoteloch 🙂 Máš doma vôbec zrkadlo?

katkazocele
14. dec 2022

@anickabasnicka Vážne , prosím povedz nám prečo my ženy nemôžeme vedieť pravdu, čo sa deje na služobkách? prečo chceš aby sme pred tým zatvárali oči

Strana
z6