icon

Vadilo by vám, keby váš muž lajkoval a srdiečkoval fotky inej žene?

18. aug 2020

Ahojte, takže vadilo by vám keby váš muž/priateľ lajkoval srdiečkoval fotky inej žene? Alebo sú to blbosti? Mám namysli keď lajkne všetky fotky tej istej žene povedzme už 15 zasebou. Poprípade reaguje srdiečkom.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
mondolina
18. aug 2020

@cinda555
Kde píšem, že som dokonalá? Čo mám nadávať na jej frajera? Že si dovolil reagovať na cudziu ženu?
Píšem svoj pohľad na vec... nie o to v diskusiách ide?
Si myslíš, že čím viac vyrehotaných smilov dáš tým si vtipnejšia?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
mmoonna
Autor odpoveď zmazal
cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
lucyluv
18. aug 2020

Vadilo, keby je to priateľ, slušne by som sa o tom porozprávala a ak má nejaký chochmes, už by to nikdy nespravil znova 🙂

rachel36a
18. aug 2020

Preco by mi taka banalita maka vadit? Odhliadnuc od toho, ze ani nesledujem co lajkuje. Tak ako on nespehuje co lajkujem ja.

sendricka
18. aug 2020

Ano samozrejme ze vadilo prislo by mi ze dava pozornost inej zene

marseillefan
18. aug 2020

@perdulka7 dúfam, žez toho doma nebudem mať problém, ale lajkol som ti príspevok :D

autor
18. aug 2020

@perdulka7 Ty sa robíš nejak moc premudrela nezdá sa ti? A zjavne nie vždy si si tým co napíšeš ÚPLNE istá.. Pýtala som sa žien ci by žiarlili,nie nato co by popri tom robili. Takže čítať knihu si chod ty keď chceš a nevyskakuj zbytočne.

lucyluv
18. aug 2020
marca12
18. aug 2020

Na fb srdiecko znamena super a ja ho davam aj zenam

autor
18. aug 2020

Mne nevadi keď lajkuje tej žene príspevky ale konkrétne fotky jej iba lebo jej lajkuje každú. Nieje to žiadna stránka ani modelka. Proste žena ktorú nepoznám.

autor
18. aug 2020

@sendricka jj aj ja mam taky pocit. Už sme sa o tom porozprávali takze by to malo byt ok. Ďakujem za odpovede.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
autor
18. aug 2020

@perdulka7 ok to ze by si neziarlila je v poriadku a tvoja vec. Mne to vadí a zato musíš vyskakovať teraz a písať mi co by som mala a nemala robiť? Ty si zbytočne zlostna podľa mňa a urážaš iné ženy ten obklad by pomol tebe 😀 tak vidíš ty si urobila to isté dala si tu tému inej osoby ktorá bola vymazana adminom...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená