Vadilo by vám keby vášho manžela rodina spomína jeho ex?
Môjho manžela sestra ma volala po mene jeho ex .
Potom mi jeho mamina ukazovala ich fotky .
Jeho ujo vravel,že aj ona bola pekná a nevie prečo ho nechala.
Jeho mala neter spomínala čo s ňou zažila a ja som sa jej spýtala či si pamätá na nás zážitok nebudem konkretizovať a povedala že nie mi sme spolu každý deň ony 3 krát do týždňa ja sa starám a dám aj posledné ona nič mi máme spoločné koníčky ony vôbec nemali z jeho rodinou nebola vôbec často vôbec nemali vážny vzťah a aj tak počúvam o nej do teraz a môj manžel mi tiez o nej povedal všetko aj o jej mame .Teraz ked sa pytam nechápe prečo ju rozoberám asi preto ze viem o nej aj to aky dom majú aka je jej mama pes práca s kým sa stretavala
@aga2011 asi tak nejak. mozno sa im proste pacila a tak nejak nechapu, preco sa rozsili, no to s terajsou partnerkou proste nemusi mat nic spolocneho. len potrebuju cas na zmenu
Pamätám si prvú návštevu u mojej svokry, keď som sa prišla ukázať. Predtým chodil s jednou horkou 11 rokov. A svokra sa ma spytala: ty poznáš našu Pavlinku? 😁
No mne by to vadilo a dosť.. priamo by som sa svokry/švagrinej/uja/tety všetkých opýtala prečo majú potrebu to somnou rozoberať či majú somnou nejaký problém alebo čo tým sleduju.. milo, asertivne bez urazania, jednoducho by som to chcela vedieť ako fakt..
Ja mám teraz partnera, sme spolu 3 roky a teraz cez leto som sa zoznámila s jeho mamou. A tiež spomínala jeho bývalú ženu, ale nepovedala nič, čo by som už nevedela buď od neho samého alebo od jeho detí. Priznám sa, že som to aj čakala. Mne to nevadilo.
Ak ti tie fotky ukazali raz a sem tam ju spomenu to by som zvladla. Ale aby ta jej sestra oslovovala jej menom tak to za mna urcite nie, a rovno by som ju nato upozornila. Ja tiez spomeniem niekedy byvaleho pred muzom, ked mi napadne suvislost, rozsili sme sa v dobrom a pozna sa aj s muzom. Ale to je fakt len sem tam. Aj s ex svokrou sme v kontakte. Mali sme krasny vztah, ktoreho sa nezvdam a jeden telefonat parkrat za rok, nevidim natom nic zle. Ale ziadny extrem. Kazdy mame svoju minulost, ktora sa sem tam objavi v pritomnosti. Ale treba si to korigovat ak ti to vadi, povedz to. Im to mozno pride v pohode
@dominikamacakova uvedomuju si co robia velmi dobre...toto je doslova ponizovanie autorky...pokial sa neohradi a nestopne,tak raz skonci pri spolocnom rodinnom obede aj s exkou za vrchstolom...
@mamamoni usudzujem, že si od manžela podstatne mladšia, mýlim sa?
@simi9 ta rodina nie je v poriadku, meno si mozu pomylit ale nie ta tak pravidelne oslovovat. To je vyslovene pluvanec do ksichtu, no a tie fotky, to vnimam ze ta chcu doslova vystvat....ci zostanes a zabojujes je na tebe. Zalezi ako sa k tomu stavia partner, ak ta nevie/ nechce ochranit, kasli na neho
Haha, a este mi napadlo. Zacni ich ty volat inymi menami (vsetkych) a ukazuj im fotky tvojich ex frajerov, tvijich ex svojrovcov, ze aki uzasni ludia to boli a co maju nove...a uvidis ako sa zatvaria, ci im to trkne
@panelacikova áno bola som... o 17rokov....on už je minulosťou
Sú to burani. Nechápem takýchto ľudí, čo im nedochádza, že Teba tým vlastne urážajú ? No ďakujem pekne, toto by som netrpela ani náhodou.
@mamamoni tam boli tie o 28 rokov staršie švagriné? lebo ak áno, tak jasné, že si sa na tom len smiala.... inak by si to brala, ak by jeho ex bola mladučká, nádherná a ešte by o nej všetci hovorili 🙂
@panelacikova jeho ex je tak približne o 10-15 rokov staršia odo mňa.Pekná,kultivovaná, udrziavaná žena s veľmi dobrým vkusom....My sme sa skôr zabávali na tých troch xantipách,na tom čo dokazovali len aby má ponížili
@mamamoni 15 rokov staršia baba má oproti mladej pre chlapa obrovský deficit... Je proste stará 😉
mňa by zaujímalo ako dlho to už trvá? ako na začiatku sa dá možno pomýliť ale ked to trvá roky....tak ako a dosť! keby mňa niekto vo vzťahu s niektorým mojim ex nazval menom jeho ex (napadá ma Nikola, lebo som ju ozaj neznášala) tak ako asi mi z úst vyšlahnú plamene ...

Mne sa už stalo, že sa predo mnou bavili o jeho bývalej a penila som teda riadne 😀 Ale oni si to možno neuvedomujú tak to treba povedať