icon

Vadilo by vám prerušenie kontaktu s rodinou?

Včera o 21:03

Možno má tú zhejtujete, ale tento problém má hlavne moja mama.
Brat sa rozviedol a pracuje v zahraničí domov chodí mála. Ex švagriná s dcérou sa odsťahovala domov k rodičom a teraz moju mamu a vnučku delí 250km. Až kým si exšvagriná niekoho nenašla chodili pravidelne k našim, zostala aj cez prázdniny. Potom sa vydal a odštahovali sa ešte ďalej, potom aj otehotnela a prestala chodiť. Prešlo šesť rokov a situácia sa nezlepšila. Naši už majú dosť zdravotných problém oni už cestovať nemožu, ja chodím domov tak 5x za rok. Neter má už 15 podľa mňa už ani o tieto návštevy nemá záujem,len mama to nepochopí. Posledné obdobie už ani fotky nemá. Ex švagriná dáva 30 fotiek syna a ani jedno dcérky
Neviem ako priblížiť ich názory k sebe

.

Strana
z3
huxy
Dnes o 10:24
@biba_18

@huxy ale tuto nevieme aký bol vzťah svokra/nevesta ... iba že aj otec aj matka sú odsťahovaní, jeden ďalej a druhý menej ďalej ... 😒

@biba_18 no ved nevieme, ale na druhej strane, ak tak dlho nevideli svoji vnučku, otec vlastnú dcéru, tak tie vzťahy asi neboli nič moc.

anonym_290928
Dnes o 11:56

@anonym_autor Hlavne by to mal riesit tvoj brat. Ale v tom vekovom obdobi zvacsa deti redukuju navstevy starych rodicov vseobecne a tak trochu ich to otravuje - nie vsetkych, ale .. Babka sa s vnuckou nevie spojit?

anonym_0875d5
Dnes o 12:56
@anonym_autor

@viestta ja zas píšem že meter nechce. Predsa je s ňou najviac matka, má väčšiu šancu dohovoriť jej

@anonym_autor co chces dohovárať ked nechce ist? Nemôžete ju nútiť. Mozno je to pubertou mozno nie najlepšími vzťahmi. Cela tato diskusia je podla mna zbytočná. Tvoj brat ma na všetkom 50% podiel. Nema zmysel udržiavať vztahy nasilu, este aj za druhých. Staraj sa o svoj život a svoju rodinu

Strana
z3