Vadilo by vám prerušenie kontaktu s rodinou?
Možno má tú zhejtujete, ale tento problém má hlavne moja mama.
Brat sa rozviedol a pracuje v zahraničí domov chodí mála. Ex švagriná s dcérou sa odsťahovala domov k rodičom a teraz moju mamu a vnučku delí 250km. Až kým si exšvagriná niekoho nenašla chodili pravidelne k našim, zostala aj cez prázdniny. Potom sa vydal a odštahovali sa ešte ďalej, potom aj otehotnela a prestala chodiť. Prešlo šesť rokov a situácia sa nezlepšila. Naši už majú dosť zdravotných problém oni už cestovať nemožu, ja chodím domov tak 5x za rok. Neter má už 15 podľa mňa už ani o tieto návštevy nemá záujem,len mama to nepochopí. Posledné obdobie už ani fotky nemá. Ex švagriná dáva 30 fotiek syna a ani jedno dcérky
Neviem ako priblížiť ich názory k sebe
.
@anonym_autor Hlavne by to mal riesit tvoj brat. Ale v tom vekovom obdobi zvacsa deti redukuju navstevy starych rodicov vseobecne a tak trochu ich to otravuje - nie vsetkych, ale .. Babka sa s vnuckou nevie spojit?

@huxy ale tuto nevieme aký bol vzťah svokra/nevesta ... iba že aj otec aj matka sú odsťahovaní, jeden ďalej a druhý menej ďalej ... 😒
@biba_18 no ved nevieme, ale na druhej strane, ak tak dlho nevideli svoji vnučku, otec vlastnú dcéru, tak tie vzťahy asi neboli nič moc.