Vadilo by žene, ak muž nemá vodičský preukaz?
Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?
@blunka kde nezlomne presviedčam že netreba ? Čo zase si zle čítala 😀 už tretí raz 😀 ? Keby som dnes chcela mohla som ísť po deti do škôlky autom, stojí pred domom a funguje (12 + 12 km), prečo som len išla vlakom tam aj späť 😀 😀 😀 ? Zajtra idem po nich zase ja, lebo muž ide na školenie so šéfom, idú šéfovým autom, naše teda zase zostane doma (nie vždy zostáva), prečo asi tak zase pôjdem po nich vlakom 😀 ?
😁😁😁 Neverím babyyy.. Ako sa viete takto pohádať na takejto blbosti? 😁😁 Veľmi zaujímavé čítanie 🫣👍🤪
Autorka- vadilo by mi keby nemal vodičák
Áno. V našich končinách je to priam nutné ( bývame na dedine, 30 min od mesta) . Kebyže v meste tak asi by mi to tak nevadilo. Sama mám vodičák a aktívne denne šoférujem 17 rokov, manžel taktiež. Samozrejme sú prípady, že nemôže mať človek vodičák - diagnóza, ale kôli lenivosti, tak to teda nie
Ale tu nikto nemusi davat argumenty, su jednoducho zeny takto nastavene, vratane mna, co by chlapa bez vodicaku nechceli, ano, aj ho povazujeme za trochu neschopaka a nemozneho (ano, moze to byt aj nejaky super chlapik, mozno aj vzdelany, len jednoducho k soferovaniu nema vztah), ale faktom je, ze to soferovanie je skor chlapska zalezitost a ked to nejaky chlap nechce, nevie, tak je trochu cudak (viaceri sme svojim sposobom cudaci). Este je aj dolezite, ci o soferovanie nejavi vobec zaujem a teda si vodicsky nikdy nerobil, alebo neurobil skusky - to je pre mna asi este horsie, lebo by som mala trochu pochybnosti o jeho inteligencii. U zien je to z mojho pohladu ine, zena je viac bojazliva, takze tam skor tolerujem, ze nejazdi. Mala som napadnika, ktory mi asi na tretom rande povedal, ze on soferovat nerad, ze on rad vidi, ked soferuje zena. Inak celkom inteligentny, ale teda u mna velke minus a ani som s nim nepokracovala, ale tam boli aj ine veci.
Vodicak je nutnost, teraz nejde o vylety atd. Ale potrebu ist rychlo do nemocnice, lekarovi a byt flexibilny s detmi. Kruzky, aktivity....Mensie deti same neposlete na kruzky busom a chodit s nimi hore dole busmi ci vlakmi, na to nebudete mat cas, ked budete chodit do prace.
@zuzana76 Mam uplne rovnaky nazor.
Okrem toho je to aj minus v hladani si prace, takmer vsade uz vyzaduju vodicsky skupiny B, pokial sa nejedna o lekara, ucitela, ci pravnika. Ale vyrobna sfera, tak tam je to nutnost
No ja neviem ženy ale posudzovať chlapov podľa toho či jazdia alebo nie..🤷🏻♀️
A ešte o nich písať že sú nepoužiteľný,cudaci.. neviem no. Mohol by sem prísť nejaký chlap a začať nadávať na ženy ktoré nejazdia
@majlo1234
Ja ale tiež nemám problém (nemal som) ostrihať deťom nechty,alebo milión ďalších vecí v domácnosti. Ale aj tak nenechávam doma ženu vŕtať garnižu, alebo meniť olej v aute,len preto aby sme si boli sebe rovný. Je stále veľa párov,kde jeden nemá vodičský,tak nerozumiem tomu prečo by to nemohol byť akurát muž.
A nie,nepoteším ťa,nejedná sa o mňa,pracujem ako vodič nákladného auta a autobusu už 32 rokov.
Ale nemam nic proti zivotnemu stylu bez auta, ak to rodine vyhovuje. Je to ich volba, toto vobec neriesim, je to slobodne rozhodnutie kazdeho. Ale otazka znela, ci nam to vadi a teda ano, vadi to vela zenam. Tym padom ti chlapi nesoferi maju zuzený vyber partnerky, resp by to museli vybalansovat nejakou velmi vynimocnou vlastnostou.
@gabrm Tu ide skor o to, ze u muza ten vodicak je brane nieco ako samozrejmost, u zeny az tak nie....nooo. Statisticky je mizive percentovo muzov bez vodicaku, u zien to je o dost viac. Takze to zrejme myslela tak, ze ak ona dokaze soferovat, mal by aj on. Asi necaka, ze bude vediet hackovat....
Nie že vadilo ,skôr ma úplne zarazilo ,že chlap nemá vodičák v dnešnej dobe .ja teda s manželom ideme dve autá každý deň práca rozhádzať decka ,neviem si predstaviť ako by sme fungovali keby nie sme šoféri .áno MHD existuje ale ak ma niekto fóbie z niečoho pre mňa je tou fóbiou MHD 🤭
@zuzana76 Samozrejme, ze im to vadi. Proste je to take nesexy aspon pre mna
@lolita555 Uplne rozumiem....
@gabrm nie, nenarazala som na to, ci mas alebo nemas vodicak ty, len na tvoje argumenty skrz moj prispevok o rovnosti. Suhlsim, muz a zena vedia priniest do vztahu rozdielne veci, uz len ked prihliadneme na fakt, ze len zena tam moze priviest deti(ale to uz ta provokujem😇)
Ale pre mna je zrovna vodicak, a aj schopnost soferovat u oboch dolezita. My by sme sa nikam nedostali, keby jeden z nas nevedel. Cize vravim za seba a za svoje partnerstvo.
A teda soferovanie je schopnost, ktora ne dokonca aj monetizovana(ved ty sam mas skrz neho zamestnanie) takze pre mna ma zmysel si ten vodicak minimalne v maldom veku spravit. Nevravim, ked niekto zoje v new yorku, alebo dajme tomu v prahe, ale u nas na slovensku je v urcitom zivotnom obdobi mat auto nwvyhnutnost. Pretoze ak ho nemas, extremne ti to komplikuje v niektorych situacia h zivot.
@viera3488 Tak som docitala diskusiu. Asi 10 babam, co mali iny nazor si vynadala do drbnutych. Cista psychoska
Pokiaľ to nieje zo zdravotných dôvodov tak mne osobne by to vadilo a veľmi. Ja som aktívny šofér a napríklad keď som chodila s kamarátkami na dovolenky tak som väčšinou šoférovala ja lebo ony sa báli to mi nevadilo ale keby mám robiť chlapovi vodiča tak to v mojich očiach nieje chlap. Zdôrazňujem že je to môj subjektívny názor a chápem že niektoré to majú inak.
@gabrm akoze treba spermie, takze som to potiahla ad absurdum😂
Ja zvladam, netvrdim, ze vsetky zeny zvladaju, urcite je kopa takych, ktore maju obrovske naroky a prd malovy prinasaju. Ako muzov tak zien.
Ja vsak od mojho muza proste ocakavam, ze bude zvladat rovnako. A konecne k tomu po rokoch aj spejeme😅
@jankassa inak, ja som z kamosiek tiez zacala soferovat ako prva, hned ako som bola dospela, otec mi dal auto, pretoze ho nebavilo vozit mamu😒 ale teda casom mi to za alo prekazat, ze som to vzdy bola ja, kto musel robit odvoz
Teraz po rokoch sme uz soferky vsetky, ja snad ani v okoli nemam ludi, co by nespferovali
@andrea1809 ale to je v pohode že ostatný tu nadávajú na chlapov že ? To si už nečítala že ?
@viera3488 Nenadavaju, napisali, ze takeho chlapa povazuju ze neschopneho ci malo schopneho. Nevidim, tam ziadne nadavanie.

@mircalla nie nie si v tejto diskusii kľudná a nedávaš ani vecné argumenty. Ako píla si ideš svoje a nechápeš aká to je otrava byť takto vnucujúci.