Vadilo by žene, ak muž nemá vodičský preukaz?
Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?
@viera3488 Neviem si prestavit u chlapa iny dovod nesoferovat ako strach. U zeny to chapem este. A teda pokial je chlap neschopny ten strach prekonat, je u mna posero a neschopak. Je to moj nazor. Niekomu to nevadi, mne ano. To je taka zakladna elementarna vec, ktoru by mal chlap vediet....
@viera3488 A teda hoci teda momentalne nemate auto, myslim si, ze soferovat by mal vediet. Moze sa ti nazor nepacit, na to mas pravo. Je to uplne zakladna vec jeden z rodiny aby vedel soferovat
Áno vadilo by mi to ... Pokiaľ teda nedisponuje osobným šoférom 🤔 .
Môj muž má VP rôznych skupín + ADR a neviem čo všetko ešte . Ja mám tiež . Neskutočná flexibilita a sloboda , ani si neviem predstaviť ho nemat
@andrea1809 ja mám zase názor že kým sme dvaja tak nám to takto vyhovuje bez auta.
@andrea1809 nie každý MUSÍ mať v dnešnej dobe vodičák. Za mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze. Keďže sme len dvaja tak načo. Poznám chlapa ktorý vodičák má ale bojí sa šoférovať💁🏽♀️
@andrea1809 tie vaše starodávne názory že musí vedieť šoférovať 😂😂😂 ach.. keď na to proste nemá alebo si neverí tak ho nebudem do toho nútiť keď sám nechce. načo budem platiť 1000€ keď sa nespravia skúšky mozno? A ešte otázka požičiaš mi tých 1000€ aby som môjho muža poslala na autoškolu? Všetci ste aké múdre ale nie stále sú tie peniaze. Momentálne máme výdavky na bývanie a na jedlo ktoré sú viac ako auto. Radšej budem platiť nájom ako vodičák ktorý aj keby možno spravil tak nám neostanú peniaze na nájom a bývať budeme kde ? V aute ? Gratulujem😂 ale ja už naozaj neriešim. Je to váš starodávny názor. Dnešnej dobe je vodičák extrém drahý a treba pochopiť aj to že nie každý si to môže dovoliť 🙂
@viera3488 nerozumiem preco by ktokolvek nutil niekoho do vodicaku? Ved taky clovek musi byt nebezpecny v premavke.
Ja by som prsvdepodobne s muzom bez vodicaku ani neprisla do kontaktu a uz vobec nie do vztahu.
Takze necitil by sa odmietnuty, lebo lebo by som ani neuvazovala s nim chodit. Pre mna to je vacsie obmedzenie ako keby bol na voziku alebo bez noh, lebo aj taky clovek ked ma vodicak, dostane sa kam potrebuje.
@babulkomale hovoria vám niečo financie že skrátka na to nie sú peniaze ? Aj keby on veľmi chcel nemôže si to dovoliť a on to vie. Ja som sa s takým dala a nemôžem si to vynachváliť ❤️ nejde o to či chlap má vodičák ale aké má srdce a za mňa vyhralo srdce u neho. Ja nepotrebujem auto , ani on. Sme takto úplne spokojní. A aj my sa dostaneme tam kam potrebujeme 😉
@viera3488 možno práve keby mal ten vodičák ,by s financiami nemal taký problém . Ja som si zaplatila vodičák z brigády popri práci . Môj manžel detto . Takže financie sú len krátkodobá výhovorka . Pretože práve vďaka vodičáku sa môže zamestnať napríklad ako vodič dodávky ,kde by mal 1-2,5tis€ /mesačne . Alebo kuriér , údržbár ....
@viera3488 Naco Vam bude auto? Podla inej diskusie si tehotna, takze na to...
Tvoj muz keby mal vodicak moze mat ovela lepsiu pracu, nakolko ty si tehotna a este aj nezamestnana. Cize aj kebyze nemate na auto, s vodicakom by si nasiel lepsi job
Napriklad....lebo nezamestnana, tehotna, muz s platom 800 eur a bez vodicaku asi neni najlepsia kombinacia...
@viera3488 auto a vodičák sú dve veci .poznám veľa ľudí ,ktorí nemajú auto ,lebo naozaj ho nepotrebujú ( ja mám tri deti a bývam na dedine ,treba mi ho ) ..
Poznám veľa chlapov ,ktorí jazdia na kamióne , vodičák majú teda ,auto nemajú ,lebo väčšinu času sú v kamióne niekde po slovensky či zahraničí .
Preto som písala ,že peniaze sa zarobiť dajú .
Iné je ,keď jednoducho vodičák nechce ,nepotrebuje .
Ale výhovorka u muža ( nie chlapca ,mladého chalana ) ,ale u muža , že nemá vodičák ,lebo nemá naň peniaze ,je mimo . Ja som mala ako 19 ročná bez pomoci rodičov dve prace ,aby som stihla platiť nájom a urobiť si vodičák ,lebo som vedela ,že mi pomôže sa zamestnať aj inde ,kde napríklad toľko autobusy nechodia
@andrea1809 je to náš život a keď nám to takto vyhovuje nemusíte vkuse vnucovať si ten váš názor. 🙂
Áno som tehotná, ale plánujeme sa sťahovať do mesta kde mám všetko po ruke, aj doktorov.
@zafir01 už sa láskavo do nás nestaraj jednoducho nechceme, nepotrebujeme auto. Nepoznáš náš život , jednoducho nám to vyhovuje a bude nám to vyhovovať aj naďalej. Pre mňa sú skrátka iné priority ako auto. Neviem ako ty , ale ja potrebujem teraz nájsť min. 2-3 izbový byt, aby som mala kam prísť s babom keď sa narodí. Takže pre mňa sú priority bývanie a jedlo. A neviem si predstaviť že by sme ešte dávali peniaze aj do auta. Je to skrátka môj názor a vy si môžte písať čo chcete. 😁
@viera3488 Len ti vysvetlujem, ze s vodicakom ma manzel nejake lepsie pracovne moznosti.
@andrea1809 chápem, ale momentálne šetríme peniaze na byt. Treba pochopiť aj toto
@viera3488 ty si sa už tak zamotala,že nevieš kudy-kam. Radšej už nic nepíš. Nikto nevraví,že vodičák nie je vysoká palka, ale je dobré ho mať. Pôvodná otázka však bola či by nám vadilo,že muž nemá vodičák,ty si sa začala do väčšiny navážať, baby sa len bránili a ukazovali výhody. Nemať vodičák to je obrovská nevýhoda.Aj kvôli rodine aj kvôli práci. Nikdy človek nevie, kedy ho bude potrebovať. Tiež som si robila vodičák neskoro a to len kvôli tomu,že sme sa sťahovali na dedinu a mala som dieťa. Teraz si to nevi vynachváliť. Moji rodičia žijú 500km od nás. Vezmem auto a idem. Potrebujem niečo vybaviť a zároveň vyzdvihnúť dieťa? Nie je problém. Som sama sebe paňou.
@viera3488 chapem
Čo sa hádate, za chvíľu aj tak zákazu v mestách autá a bude 90%ludi chodiť hromadnou dopravou
@andrea1809 až by sa zlepšila fin.situacia, tak by som ho poslala ale naozaj musíme šetriť na byt a to je asi najdôležitejšie pre nás.
@tetapetra dobre papa
@minenkak ale tu sa nebavíme o autách ,ale vodicakoch .... 🫣 , že vodičák je fajn ,keď si chce niekto zvýšiť pracovný kredit . Šoféri kdmionov , sanitkari , policajti , hasiči , rozvozcovuia tovarov a služieb ,stavbarstvo ....a nakoniec aj tu MHD musí niekto šoférovať .
Ak niekto spochybňuje význam vidicskeho preukazu a pracuje za 800€/mes , je to na zamyslenie pre dotyčného
@viera3488 😂 píšem s tebou ? Označila som ťa niekde ? 🤔 . Zdá sa mi ,že nie , tak prosím ťa cúvni a choď premýšľať ty ,kde zarobite na váš rodinný život .
Prečítaj si úvodnú otázku : "
Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz " , a nemusíš tu rozpytvavat vaše životy , ktoré tu stále vyťahujes .
@viera3488 vidíš , a ty si sa hneď chytila ,že píšem o tvojom partnerovi . 🫣 Vztahovacna si . Vieš koľko mužov zarába 800€ bez vodičaku ? A pritom v ich meste by vedeli zarobiť dva krát toľko ,vďaka tomu ,že ten vodičák by mali .a teda investícia by sa im už v prvý výplatu vrátila . Nepísala by som ,keby o Tom niečo neviem .najmä dnes ,keď je vela nedostatkových profesii clovek ti chce dať len iný pohľad na vec . Ktovie ,možno pred 20 rokmi som si aj ja prežívala podobnú situáciu ako ty teraz ,a píšem zo skúseností .
@minenka Opat ty a tvoje sialene demagogie?

@autorka mozno ze sa tvoj muz urazi, lebo si neveri ze to zvladne . Ked nama vodicak, vadilo by mi to kecanie do soferovania.