Vadilo by žene, ak muž nemá vodičský preukaz?
Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?
Ak to mám posúdiť podľa seba asi nevadilo ja vodičak mam ale nebaví ma to jediné ze sa odveziem 10 km do roboty a doktorom z deťmi inak manžel stále šoféruje,, jemu to občas lezie na nervy 😄 no nemám k tomu vztah
Vadilo a veľmi
V tomto vlakne opat vidno, aki su ludia rozni a maju odlisne zivotne styly. Poznam par, kde nema vodicak ani jeden z nich. A ziju. Ale je pravda, ze trochu menej dynamicky - nechodia tolko na rozne vylety (ked tak len na bicykloch po blizsom okoli; maju len jedno, teraz uz dospele dieta). A na nakupy chodia castejsie a tym padom to odnesu. Co neviem (nemam info) je, ci toho niekto z nich niekedy lutuje. Ja si svoj zivot bez vodicaku neviem predstavit, ale ja mam auto/moto ako silny konicek, takze to sa neda brat ako objektivny pohlad.
vadilo by mi to. Ved to vlastne by sa vzdy spoliehal iba na mna, ze ja odveziem dovezie....my vela cestujeme a aj na dlhsie trate, prestriedame sa, ten druhy si oddychni, ked nesoferuje. Keby muz nesoferoval, tak by sme sa nikam nedostali, pretoze sama by som nejaku dlhu trasu nezvladla. Vodicsky preukaz je podla mna v sucasnej dobe uz zakladna vybava dospeleho cloveka...ine je, ak je chory a preto ho mat nemoze. Ale to vacsina ludi nie je.
@madeincssr my s mužom nemáme auto a nákupy riešime cez Tesco s dovozom 🙂 ja som síce chodila na vodičák ale postupom času ma prestalo baviť to učenie a všetko okolo toho tak som sa na to vykašľala. V dnešnej dobe dať vyše 900e za vodičák je pre mňa dosť+kde je ešte to, že neurobit skúšku na 1x alebo až na 3x a kúpa auta. Takže myslím si, že bez auta sa dá zaobísť, a aj na výlety sa dá chodiť bez auta. Ale určite by som nepísala že môj muž je teraz nepoužiteľný, bezvýznamný a neviem čo všetko ako jedna tu. 🙂
vadilo a neviem si predstavit, ze by som vodicak nemala ani ja 🤦♀️
Nie nevadilo. Pokiaľ by som mala vodičák ja a jazdila by som. To je to isté, ako keby ste sa opýtali chlapa, či mu vadí, že jeho žena nemá vodičák.
to vážne je toto najpodstatnejšia vec na chlapovi? No zbohom....a ešte tu niektorá píše,že s takým by si ani nezačala?" OMG.........
@viera3488 pekne napísané, naše auto niekedy stojí aj týždeň, muž ide na bicykli do roboty ma to cca 7 km a ja mam aj odvoz občas,, a ako píšeš nepoužiteľný to normálna žena si ani nepomysli,, je úbohé ak chlap ma a žena nemá a nechá sa rozvážat poznám také 3,, každá by sa mala pozrieť na seba a hľadať podobného muža,, nemá vodičak ženská nemusí ani on a nie od neho žiadať nech si urobí a madam načo,,, ja sa nečudujem ze chlapi sú aj v 40 sami radšej tak ako mať doma hento aspoň majú pokoj
Ano, vadilo, najma, ak je to kvoli nezvladnutym testom..
Pride mi, ze clovek, co nezvladne testy na vodicaku, asi nebude velmi intelektovo obdareny a to by mi vadilo riadne..
Celkovo mi v dnesnej dobe pride zvlastne, ze niekto nema vodicak.
Jedina vynimka su objektivne fyzicke prekazky.
Ani ja si neviem predstavit vodicak nemat a nejazdit.
My ked sme sa stretli vodicak mal, ale moc nevedel/nechcel jazdiť ani nemal auto.
Teraz už jazdí a aj auta mame dve a teda je to milionkrat lepšie ked sú 2 šoféri.
Dosť jazdíme aj s obytným autom a to si už vôbec neviem predstaviť ako jeden šofér, je to únavne
Nie, nevadilo by.
Mne nie. Ja mám vodičák, takže v poho sa odveziem kam treba...😁. Ale pozerám, že tebe to vadí. No, tak to rieš s ním, my to tu asi za teba nevyriešime... 🤷.
@zuzulka558 ja si myslím, že niektoré sú závislé na mužoch ktoré majú auto . Chápem matky s deťmi, ale v živote by som si nedovolila na žiadneho chlapa tvrdiť že je bojko, bezvýznamný a neviem čo všetko len preto že nemá vodičák. Podľa mňa takto súdiť hneď chlapa a povedať o ňom tie veci... Ja si myslím že tým že nemáme auto a nákup s dovozom ma vyjde lacnejšie ako tankovanie
Nie. Ale my žijeme v Londýne, tu je auto na obtiaž.
Ja to zas napíšem,chudáci chlapi.Chciet od chlapa ,aby šoféroval dlhé trasy alebo ja nemám vodičak a keby chlap nemal to by mi vadilo ,to naozaj alebo ja mám vodičák ,ale ja nebudem šoférovať .Šoférovanie naozaj nie je mužská alebo ženská záležitosť
Áno, vadilo by mi to. Vodičák ku mužovi akosi patrí. Ja ho síce nemám, lebo pri mojich zručnostiach by sme skončili v prvej priekope, no nám to zase takto vyhovuje - on miluje šoférovanie, ja ho neznášam. Ja zase varím, on nevarí, lebo to nevie. Takže zbytočne sa naťahovať ako by to malo byť správne, každý nech ne-šoféruje tak, ako mu to vyhovuje...
@viera3488 to je ale vás životný štýl, ktorý vám vyhovuje . Neviem si predstaviť pri našom životnom štýle nemát vodičský OBIDVAJA. Vždy keď je jeden chorý odvezie ten druhý .
Keď ma naposledy operovali 100 km od domu trebalo ma tam potom asi šesť krát odviezť zavčasu ráno na injekcie a kontrolu. Ozaj si neviem predstaviť koho by som cudzieho o to prosila s nohou v sadre.
To isté keď mal muž zdravotné problémy a trebalo ho voziť. Teraz toto iste absolvujeme s mojou mamou ktorú odveziem raz ja raz on po doktoroch teraz ju vozime kvôli operacii 200 km striedame sa .
Nehovorím o vozeni tehotnej na rizikovom, dochádzani do prace, cestovanie, výlety, dovolenky, nie vždy chceme nákup z Tesca tak obeham viacero obchodov, so psom k veterinarovi...
Keby nemáme obaja vodicak sme v zadku. V dnešnej dobe žiť bez auta je ako bez nôh. A chlap, ktorý nespraví testy na vodicak ani testy neviem to je ako základná maturita. Tam nebude všetko v poriadku
to je podobne, ako keby nejakemu muzovi vadilo, ze zena nevie varit....
Svojho muza som lubila este skor ako som vedela ci ma vodicak alebo nie😀nevadilo
@viera3488 pises: "mňa vždy všetko baví len 5min a viac už nie." Na to reagujem.
Takze kludne skludni ton..
Inak tie tvoje reakcie o tebe dost vypovedaju.. to ako tu nadavas vsetkym dookola do drbnutych a pod.
Reagujes tak expresivne a vztahovacne, az sa natiska podozrenie, ze nesoferujes z ineho dovodu a nie kvoli tomu, co prezentujes a tato tema ti slapla na otlak..

Juj,aj mne by to asi vadilo,ale zas nie az tak,ako mojej kolegini.raz sme sa o tom rozpravali a povedala,ze ona by si s takym chlapom vraj ani nezacala,ze to nie je chlap poriadny,co nema vodicak😄