icon

Vadilo by žene, ak muž nemá vodičský preukaz?

21. apr 2024

Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?

viera3488
21. apr 2024

@beronsche ale to že ženy nadávajú mužom že sú bezvýznamný a pod je v pohode a všelijaké iné urazky?

viera3488
21. apr 2024

@beronsche ak chces môžem ti porozprávať do chatu čo všetko ma vedie k tomu že má šoférovanie nebaví. Je to osobne a nebudem tu písať také veci 😉

zuzanaaaaaaaaa
21. apr 2024

Môj síce vidičák má ale nechce auto lebo ževraj je ekologicky zmýšľajúci 🙈😀 ja vodičák nemám čo teda veľmi ľutujem, povedal mi, že ak by som aj ja financovala auto tak nieje ochotný ma odviezť s dcérkou nikam

lakebabe
21. apr 2024

@viera3488 hovorím o operáciách v inom okrese.
Drvivá väčšina mladých rodín v dnešnej dobe auto proste potrebuje. Inak sú ako bez nôh.

beronsche
21. apr 2024

@viera3488 ziadne nadavky samozrejme ok nie su.
Ale zbytocne kritizujes ine zeny za nieco, co ty robis este horsie..
A este jedna vec - mnoho ludi nesoferuje preto, ze ich to bavi v pravom zmysle slova, ale preto, ze je to v dnesnej dobe casto nevyhnutnost a najma uplne standardna zrucnost.

Uz sa opakujem, ale ak niekto nedokaze skusky spravit, urcite nie je najostrejsou ceruzou v peracniku. Co ale v podstate tiez nie je nic hrozne, jednoducho ludia su rozni..
Ale, ked sa bavime o vlastnych partneroch, toto je vec, ktora by v mojich ociach chlapa diskvalifikovala - teda nie, ze vodicak nema, ale to, ze skusil a nedokazal ho spravit.

Inak rozmyslam, ze autoskolu zacinas robit az po zaplateni poplatku, ci sa mylim? Ze ako si po par razoch skoncila...

basulaak
21. apr 2024

Ano vadilo. Velmi. Ja som stara skola. Muz ma vediet soferovat a je to pre mna hanba ked nevie.

buberova
21. apr 2024

Je to otravné keď hocikto nemá vodičák a týka sa to mňa osobne.. a treba ho voziť

stanislavicenka
21. apr 2024

Nevadilo.

viera3488
21. apr 2024

@beronsche autoškolu som skončila uz 2022 a áno až po zaplatení čo som hneď na 1hodine im dala peniaze ktoré do teraz ľutujem ale čo už , skončila som asi po 2 mesiacoch kedy som bola unavená aj s práce , a aj s práce na dome . Nechcem niečo len preto že to majú druhí..

mateson
21. apr 2024

@zuzi0911 nevadí mi uvariť mužovi kávu, ale musieť ho voziť ako trúbu by mi teda vadilo

lakebabe
21. apr 2024

@beronsche asi tak málo ľudí šoféruje pretože ich to baví, ale pretože sú nútení sa dostať z bodu A do bodu B. Ja soferovanie nenávidím a aj tak musím každé ráno sadnúť za volant nerobím to zo zábavy

jaond19
21. apr 2024

Vadilo by mi keby ho nemá. Nevadilo by mi keby ho ma a aj vie zodpovedne soferovat ale nesoferuje (nema potrebu, preferuje iny sposob dopravy ci hocico iné).

cucica
21. apr 2024

Mne vadilo, sama jazdím, ale aj tak.

vreckovka2
21. apr 2024

Nevadilo by mi to, pokial by to neobmedzovalo nas rodinny zivot. Moj manzel, ked sme sa spoznali, mal vodicak, ale nejazdil. Nemali sme auto kym sme byvali v meste. Jazdili sme na bajkoch, chodili vela peso, alebo mhd. Usetrili sme tym dost penazi za tie roky a auto nam naozaj nechybalo. Pred stahovanim sme kupili auto, manzel si spravil kondicne jazdy. Bola to nutnost, tu nam mhd chodi 3krat do dna. Poznam aj rodinu, co roky rokuce nemaju auto a naozaj im nechyba. Vyuzivaju autobus, alebo taxik. Taxik do mesta ich stoji par eur, financne sa im to oplati viac ako vlastnit auto.

zuzi0911
21. apr 2024

@mateson ani mne ,písala som o chlapoch co to nevedia ako aj iné veci ..šoférovanie je za mna to najmenej

mircalla
21. apr 2024

Ano, to je uz mega neschopnost. Vadilo. Som prekvapena, ze taky chlap vobec existuje

mircalla
Autor odpoveď zmazal
viera3488
Autor odpoveď zmazal
tilly
21. apr 2024

@viera3488 niečo napíšeš, potom zmažeš...

sashabb
21. apr 2024

@viera3488 takže zaplatíš cca 1000€ aby si si urobila vodičák, ale zrazu ťa to prestane baviť tak s tým sekneš? 😂 to isto..
Si totálne vzťahovačná a dosť nepríjemná. Akosi si všetko berieš až moc osobne. Samozrejme, že niekomu auto nechýba a vie resp. musí fungovať aj bez neho. Auto je poväčšine nutnosť a hlavne šetrič času.
Mne by bolo za toho chlapa aj trápne 🙄

simca06022011
21. apr 2024

Mne by to vadilo. Môj.chlap musi vedieť perfektne šoférovať:D niežeby som si vyberala podla toho, ale také prirodzene mi to príde:D ja napr nesoferujem.

babulkomale
21. apr 2024

Hovi som v tomto absolutne sebestacna, dokonca mam viac vodicakov, ano vadilo a velmi. Nebola by som s takym muzom, nedokazem si predstavit ze nemoze sadnut do auta a ist.

mirage
21. apr 2024

@viera3488 ja nechcem napichane pery, lebo ich maju ine, ale chcem vodicak pre moju slobodu. Ale my zijeme velmi aktivne.

babulkomale
21. apr 2024

@lakebabe toto mi nikdy nenapadlo. Ja to zas milujem a jazdila by som donekonecna. Milujem ist sama hocikam a kochat sa jazdou ❤️

lakebabe
21. apr 2024

@babulkomale ja to nenávidím kvôli nasim dennodennym kolonam, dlhšie trasy si užívam to ma baví, len toto denno denné státie v kolonach ma ubíja

viera3488
21. apr 2024

@sashabb tak ja som najhoršia ale že tu niektoré ženy nadávajú na chlapov bez VP je v pohode a áno sekla som s tým a ak nevieš dôvod tak sa láskavo nevysmievaj☺️ nebudem tu hádam každému písať dôvody prečo som s tým sekla teda vrátane toho že ma to nebavi.

viera3488
21. apr 2024

@sashabb áno, beriem si to osobne keď ženy nadávajú na chlapa bez VP keďže sama mám doma chlapa ktorý ho nemá a je to úžasný chlap bez vodičáku 💁🏽‍♀️ prepáč teda, že ma to logicky nahnevalo všetky tie vyjadrenia.

babulkomale
21. apr 2024

@minenkak ja mam o jednu viac ako moj muz, on zas asi o milion viac najazdene 😃

lucimichi
21. apr 2024

@babulkomale aj ja milujem šoférovať! Už ako malá som sedávala v garáži v našom aute a hrala sa že šoférujem 😁

viera3488
21. apr 2024

@sashabb my dvaja sa bez auta úplne v pohode zaobídeme. Nepotrebujeme ho. Každý nech si ma svoj názor ale urážať chlapov za to že nemajú vodičák 🙄 to je to isté ako keby chlapi začali urážať ženy bez vodičáku. Ja som už písala, že nákupy si riešime dovozom čo nás vyjde lacnejšie ako tankovanie pri dnešných cenách. Doktora máme 10min cesty autobusom, na dedine máme síce 3 obchody,ale tam chodíme len keď chýba maličkosť a to je 5min peši iba. Zvieratá, ani deti nemáme tak načo by som mala mať vodičák ? Pekný výlet sa dá spraviť aj vlakom. Je to môj názor 😁
Nie každý má fakt nervy na šoférovanie mňa to osobne strašne nebavilo, možno aj tým že som chodila unavená z práce na autoškolu a jazdiť. Ale nevadí mi to že som to vzdala.