Váš názor na môj vzťah
Ahojte, chcela by som vedieť váš názor na môj vzťah. Mám priateľa s ktorým som vo vzťahu skoro 3 roky. Ešte spolu nežijeme no plánujeme .
No strašne ma serie že o mne u neho doma nevedia. Absolútne nič , nevedia ani len to že existujem alebo dýcham . Keď som sa ho na to spýtala tak mi odpovedal že nechce aby sa mu do toho rodičia starali . Preboha je to normálne aby jeden chlap nepredstavil svoju partnerku doma s ktorou si chce založiť rodinu . Pretože buď som debil ja alebo on .
No asi si si sama odpovedala v čom je problém...ale podľa foto si krásne žieňa....
@soffy14 Asi viem ako to bude, ale sa môžem mýliť, priateľka s ktorou som 12 rokov mi povedala že oľutovala deň kedy ma predstavila rodičom a svojim deťom. totiž nám rozbili vzťah, jej deti mi bez dôvodne veľmi škaredo nadávali, pri čom som nikomu nič neurobil a ticho som to znášal, teraz plače lebo tuší a vie že od nej odídem, jej rodičom som pomohol ako som len vedel a nikdy nič nevytkol, a za mojim chrbtom posmešky že aký som sprostý. Tak že tu je asi ten možný dôvod.

@jane89 tak moja krásna ja nie som žiadna osadníčka ktorá papa psíkov a potkany. To pochopenie radšej hľadaj u seba že žena ako ty sa vyjadruje ako 3.cenova kategória 🤣