icon

Váš názor na to, keď si muž píše s inými

katus2323
22. jan 2022

Ahojte , chcela by som sa spýtať na Váš názor. S priateľom sme spolu desať rokov a mame spolu jedno dieťa. Myslite že je normálne ak si môj partner píše s inými ženami ? Nevadilo by mi ak by si konverzácie nechal ale všetko vymazáva, vypnuté tóny a všade telefón berie sebou. Napríklad dotyčná mu napíše že je sexi a danu vec zmaže , dokonca aj s dotyčnou volal desať minút aj to zmazal. Posledný rok trávi každý večer mimo nás s kamarátmi v krčme , tým som si istá že tam je. Nežijeme spolu intímne , neprejavujeme si vzájomne city aj keď z mojej strany bola snaha ale žiaľ iba z mojej. Všetky jeho životne plány sú iba v jednotnom čísle , nie MY. Najviac som zostala smutná keď sa chcel so mnou zasnúbiť. Dokonca mi poslal fotky prsteňov že ktorí sa mi páči , jednalo sa o Vianoce. Tešila som sa že konečne aspoň nejaký pokrok že dostanem zásnubák že sa vydám , a nedostala som nič, žiadne zásnuby .. Nerozumela som a ani som sa nepýtala že prečo.. myslite že je to hlúposť zostať v takomto vzťahu alebo sa pohnúť ďalej ?

mamamasama
•
22. jan 2022

A tebe to pride normalne?

sasa1310
•
22. jan 2022

nie ste partneri, ste len rodičia spoločného dieťaťa. Nežijete spolu intímne, neprejavujete si vzájomné city, životné plány má každý sám....tak čo sa divíš a čo chceš ešte?

katarina9593
•
22. jan 2022

@katus2323 netolerovala by som to ako sorry je zadaný muž 10r vzťah z toho jedno dieťa a on sa správa jak primitívny pubertiak čo si potrebuje dokazovať ako je sexy a podobne je to trápne...🤦nechápem toto ...a to že všetko rieši len v jednotnom čísle a nežijete intímne nič tak na čo. Ste spolu máš kam odísť ???....žiť z dieťaťom môžeš aj sama ... Pokiaľ sa to teda da...

zuzubb007
•
22. jan 2022

Nic v zlom ale si brutalne naivna az nechapem ako toto zena toleruje, hadam si nemyslis, ze s nikym nespava? Preco si s nimi asi pise, co nema doma ma inde

barbora0308
•
22. jan 2022

@katus2323 Och joj, toto povazovat za vztah? 😱 Moja otvor oci a zariad si zivot inak, pretoze budes do konca zivota nestastva.

7lenka11
•
22. jan 2022

Ano, vadilo by mi to. Moj muz mal tiez obdobie v novej robote, ked sa dostal do noveho kolektivu a pravidelne si pisal s dvoma kolegynami. Po veceroch, cez vikendy, odpisoval skoro rano, aj v noci, padali v spravach zdrobneniny, dvojzmysly... Ja som to s nim riesila, dlho bola ticha domacnost, dokonca som uvazovala o rozchode, lebo ja taketo spravanie neznasam. Prislo mi to, ze sa spraval ako nejaky cavo, co potrebuje okolo seba vzbudzovat pozornost a byt zaujimavy. A mne sa taky chlap protivi. Mrzelo ma to o to viac, ze sme vzdy mali skvely vztah, mali sme casto sex, nic nam nechybalo, nerobim mu ziadne sceny, mali sme kopec planov..
U vas je vsak problem cely vztah, nespavate spolu, nemate medzi sebou blizsie citove vazby. Podla mna sa to snazi kompenzovat si inde.. Mali by ste to riesit.

puklica13
•
22. jan 2022

@katus2323 ty si fakt myslíš ze žiješ vo vzťahu?

jaskolka
•
22. jan 2022

Vy nemáte spolu žiadny vzťah. Žijete v jednej domácnosti vedľa seba a máte dieťa. To je asi tak vsetko.. .

sandyan
•
22. jan 2022

Hmm, a este cakas prstienok? V takom vztahu by som neostavala...

tosomja
•
22. jan 2022

@katus2323 nie, neakceptujem to, a veľmi by ma to ranilo, keby som zistila, že potrebuje inú, keď ja sa mu snažím dat všetko, čo je v mojich silách.

petravelasova
•
22. jan 2022

Jasne ze by mi to vadilo..sexi správy si môže písať jedine somnou 🤣🤣🥰🥰aj všetko okolo toho..jed niekoho milujem a nič mi vi vzťahu nechýba nepotrebujem si preda s niekým vypisovat a zháňať komplimenty..a keď nemáte ani sex tak to je jasne😔😔podla mňa s tou pipenkou nejakou už určite niečo mal..smutne..ak máš kam ísť aj s vasim dieťaťom tak sa zbal a chod alebo mu zbal švestky q nech ho prichyli niektorá ta "dračica jeho správ..by som bola zvedavá kolio by ich zrazu bolo..hrdina

vanessa0311
•
22. jan 2022

Určite to není normálne. Nevidím prečo by si zadaný muž mal písať s ženami. A naopak zadaná žena s mužmi.

kiki68
•
22. jan 2022

@katus2323 nie je to normalne,vola sa to nevera 😀

lala123
•
22. jan 2022

@katus2323 zena maj trocha hrdosti v sebe! Ja neverím, že ti príde normálne sa tešiť z toho, že ti muž s ktorým okrem dieťaťa nemáš nič spoločne Povie , ze si mas vybrat prsteň a ty sa z toho tešíš???? Čo si si myslela, ze keď dostanes prsteň on sa zmení ako šibnutím čarovného prútika? Nebuď naivná ....on si žije svoj zivot a čím skôr to pochopíš a otvoris oci tým lepšie pre teba. PrepC, ze tak tvrdo som to napisala ale nedalo mi. Zacni si vážiť samu seba a nezahadzuj sa pred ním. Asi chcel mat v klude Vianoce, tak ti chcel zalepil oci vidinou prsteňa. Možno by aj ostal prekvapený a naozaj sa rozhýbal keby ta jedného dňa nenašiel doma...je si tebou istý, toto by mu normálna zena so zdravým sebavedomím netolerovala. Prajem Ti veľa síl , neboj daz to aj bez neho. Si silnejšia ako si myslíš a nenechaj sa deptat a ničiť si zivot sebcom!

katus2323
autor
•
22. jan 2022

@katus2323 nesmierne Vám všetkým ďakujem za komenty a názory. Všetky si beriem isto k srdcu a nesmierne Vám ďakujem za všetko ❤️🍀 nech sa Vám všetkým iba darí a ešte raz ďakujem Ste tu poklady

nikyball
•
22. jan 2022

Tomuto vzťahu už odzvonilo, nedrz to nasilu

laska86
•
22. jan 2022

@katus2323 uz davno by bol ex...urcite si uziva inde..kedze ziadne intimnosti..to mozes byt aj sama kym nepride niekto kto si ta bude vazit a bude ta milovat..a nie vypisovat s druhymi...bodaj by natrafil na dobreho uchyla o ktorom si bude mysliet aka sexica..by sa popalil ale neskoro😁

1sally12
•
23. jan 2022

Nechápem, že sa ešte toto niekto opýta🤦‍♀️

micusa2222
•
16. jan 2023

@katus2323 to je nefunkčný priateľský vzťah...určite odísť..