icon

Vaši “dokonalí” muži

17. júl 2021

Už dlho mám potrebu položiť jednu otázku . Naozaj si myslite , že vaši muži sú super ? Keď niekto založí diskusiu ohľadom problémov v manželstve , 80 percent jej riadite odísť od manžela / priateľa . Nehovorim o tyrani , bitkách a podobne . Ale napríklad : manžel odmieta sex - odíď , manžel mi nepomáha - odíď, manžel písal inej - odíď , manžel mi vynadal - odíď . Vy , čo to vsade radite si uvedomte , že nie je take jednoduché zbaliť sa a nechať niekoľko rokov len tak . Veľa z nich nemá ani kam odísť a možno ani nechce . Preto treba problém riešiť , nie pred ním utekať . A samozrejme máme tu ešte jednu skupinu a tie zasa s radosťou každú pošlú za psychológom / psychiatrom . A vy , milé ženy , čo si myslite , že mate doma manzelov , ktorý by vás NIKDY( ako niektoré píšu ) nepodviedli , tak sa zobuďte ! Poznám xy chlapov , na ktorých by to nikto nepovedal a robia to . Koniec môjho výlevu 😀

Strana
z9
littlebubble
18. júl 2021

Za to, ze ty poznas chujov este neznamena, ze kazdy je taky 🤷.Ty sa zobud.
Moj chlap nerozmysla vtakom, neviem ako ten tvoj.Neveris mu, tak mas na to asi dovod.

littlebubble
19. júl 2021

@elizabet173
Zase nie kazda ktora nesla na VS tam nesla kvoli lenivosti a nevidim dovod preco by zabezpecena zena okolo 25tky mala cakat do 30tky s dietatom.

Samozrejme, je ine chciet dieta za kazdu cenu s nejakym idiotom, ale v dlhorocnom vztahu ktory funguje to je podla mna normalne.

Mam znamu a ona chcela dieta v 20tke.Chcela byt mlada mama.Zabezpecena, zamestnana v praci ktora ju bavi.Nedarilo sa dlho a nakoniec je z nej stastna vydata zena a dieta sa nakoniec zadarilo.

Tych 7 rokov externeho studia.Na denne ist asi nemohla, by jej zvysilo plat o 100€.Ziadna slava.Rodina je zabezpecena povedala by som, ze si ziju velmi dobre.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
littlebubble
19. júl 2021

@elizabet173 Tak tie ženy ktoré poznám ja boli vo vzťahu už viac ako 5 rokov takže to je iné.

Ja poznám ženy ktoré muž opustil a mohli mať aj neviem aké vzdelanie ako naschvál jedna prišla o prácu, má VŠ a nechceli ju zobrať ani za pokladňu lebo má vysokú kvalifikáciu.Samozrejme nie je ľahké mať prispôsobenú pracovnú dobu.

Musela ísť k rodičom.

Podľa mňa máloktorá žena by vedela sama uživiť dieťa bez pomoci rodiny a utiahnuť úplne všetko sama.To by potom rodili naozaj len ženy na pozíciách kde je plat minimálne 1200€ a nikdy ich neprepustia.

Dôležité je to aby si žena našla partnera ktorému bude zálezať na dieťati v prípade rozchodu.Nikdy nesmú deti trpieť za rozhodnutie rodičov a preto si netreba robiť deti s mužmi ktorí sú už pred plodením chorí na hlavu, ale to takej nevysvetlíš, že dopadne zle.Môze ju podvádzať, chlastať a ajtak sa budú snažiť o dieťa.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mirage
19. júl 2021

@lllenuli krasne myslienky si napisala, suhlasim

Strana
z9