Vaši “dokonalí” muži
Už dlho mám potrebu položiť jednu otázku . Naozaj si myslite , že vaši muži sú super ? Keď niekto založí diskusiu ohľadom problémov v manželstve , 80 percent jej riadite odísť od manžela / priateľa . Nehovorim o tyrani , bitkách a podobne . Ale napríklad : manžel odmieta sex - odíď , manžel mi nepomáha - odíď, manžel písal inej - odíď , manžel mi vynadal - odíď . Vy , čo to vsade radite si uvedomte , že nie je take jednoduché zbaliť sa a nechať niekoľko rokov len tak . Veľa z nich nemá ani kam odísť a možno ani nechce . Preto treba problém riešiť , nie pred ním utekať . A samozrejme máme tu ešte jednu skupinu a tie zasa s radosťou každú pošlú za psychológom / psychiatrom . A vy , milé ženy , čo si myslite , že mate doma manzelov , ktorý by vás NIKDY( ako niektoré píšu ) nepodviedli , tak sa zobuďte ! Poznám xy chlapov , na ktorých by to nikto nepovedal a robia to . Koniec môjho výlevu 😀
Každá zatrpknuta žena toto píše. Nezavid nám, čo tých dokonalých chlapov máme. Bolo to o výbere. Každá si môže vybrať a nie skončiť s násilníkom, kurevni*kom,gamblerom,fetakom, takým čo má milión exekúcii, lenivocom a podobne. Nikto im nekaze otehotnieť ešte len čo ich spoznajú. A spraviť si s ním 5 detí už vôbec nie. Z tých všetkých žien má možno 10% percent takých čo sa zmenili už neskôr . Ja som neskončila s prvým. Vyberala som, spoznala som môjho. Láska nelaska, ak by bol násilník , nie som spolu toľko rokov. A aj ty si si mohla vybrať a nie tu teraz písať výlevy a presviedčať nás, že aj naši sú takí. Ja som dokonalá pre svojho muža, takže nemá dôvod hľadať inde. A ak by sa aj zaľúbil a odišiel odo mňa, unho mám istotu ,že sa o mňa a deti vždy postará.
Mila anonymna autorka, mohla by si podporit a pomoct inej anonymnej autorke v tejto teme, tvoja rada bude urcite uzitocna, kedze nebudes radit rozchod
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/partner-sa-so-mnou-nebozkava/
Tiez mam skveleho muza. Samozrejme, ze sa aj povadime spolu,aj dnes som nanho trochu nahnevana 😉 raz ma tak dozral, ale to sme este neboli manzelia, ze som mu vykricala, ze dokazem byt aj bez neho a ze ma rodicia nevychovali na to, aby som sa s niekym trapila. Avsak nebolo za tym to, zeby mi nejako ublizil, ale skor moj muz je taky malo empaticky, vnima veci inak ako ja. A toto mi zacinalo dost lrekazat, nevedel sa adekvatne spravat. Ak poznas Big Bang Theory, tak moj muz je kopia Shaldona spravanim a aj uvazovanim, ale aj inteligenciou. 🤦♀️ A vtedy, ked som mu hento povedala, tak si ozaj vstupil do svedomia, ze ak nie je nauceny sa nejako spravat, tak musi zacat, ak si ma chce udrzat. A poviem ti, ze za nic na svete by som si ho nedala. Na vztahu vsak treba pracovat. Moj manzel mi je neskutocnou oporou a urobi pre mna vsetko, co je v jeho silach. Nechapem ozaj tie zienky, co sa trapia s tyranom, alkoholikom, zaletnikom. A este viac nechapem, ked to vidia uz pred svadbou a aj tak do toho idu a potom vyplakavaju.
Ja by som dala ruku do ohňa za môjho manžela, ale za seba nie 😉
Tento svoj posledny prispevok zmaz, normalna zena sa neodbavuje na fotke niekoho ineho hlavne ked nema gule napisat prispevok normalne pod svojim nickom, ale hra sa na anonyma🙄
@0silvia0 pravda
@viestta moja svokra chodila s muzom kratko, ako to byvalo na tu dobu bezne, ma po 60ke a az tyzden pred svadbou zistila, akeho idiota si to berie za muza lebo sa prvykrat opil a ukazal sa, co vtedy dokaze. A ked som sa svokry pytala, preco nezrusila svadbu, tak odpovedala, ze aj nad tym rozmyslala, ale bolo jej luto, ze hostia uz mali nakupene dary. Ako dobre, ze dnes sa davaju peniaze, nie veci. 🤣🤣 Buduce nestastne nevesty maju stale sancu cuvnut. 😀
@17alexis No, ale podla toho, co citam na MK, tak asi velmi necuvaju🙊
@dskjhfdlkdjhl tiez sa mi zda.
Milé ženy , toto je môj úplne posledný príspevok . Ak som niekoho urazila , ospravedlňujem sa . Vy , co sa kvôli inému názoru “navazate” do mna , vstúpte si do svedomia . Nie každý musí zdieľať vás názor . Tato diskusia bola založená na iný pohľad na riešenie problémov v manželstve . Kto nepochopil , nevadí . Všetkým želám krásny deň a aj život 🥰
@17alexis Nechcem byt sprosta takto v nedelu na obed, ale aby clovek vraj vedel dobre cuvat, potrebuje vediet pomerne presne, kolko je 15 cm😝
Mila zakladatelka, Ty by si si zase mohla pochopit, ze ak clovek v nejakej diskusii radi, tak radi podla svojich skusenosti a teda zvycajne pise svoj nazor. Ak sa niekomu ten nazor nepaci, tak to neznamena, ze ten nazor treba zadupat.
@dskjhfdlkdjhl 15 cm 😀 😀 😀 toto mi nerob, skoro som sa obliala kavou 😀
@makova333 Vidis, dobre, ze si mi pripomenula, idem zapnut kavovar😉
@elizabet173 ja sa teraz zamyslam, preco je ten kocik taka dolezita zivotna meta😎🤔 kocik a po kociku potopa😬
@0silvia0 to bude spomienka na detstvo😉 Inak, ja osobne som nerada kocikovala, toto som vzdy rada prenechala manzelovi.
Milá autorka, nikto sa do teba nenavaza. Precitaj si svoj uvodny príspevok kľudne aj viackrát. Ide z neho toľko zlosti ze to až pekne nie je. Ty nemáš právo hovorit co a ako ma kto radiť. To je snáď každého osobná vec. Myslím, že žiadna žena svoje problemy nevyrieši podľa návodu na koňovi. A už vôbec neopustí muža, nerozbije rodinu lebo na koniku jej to niekto poradil. Tu možno len dostane pár rád, ktoré jej pomôžu, nakopnu, iný pohľad na vec a presne o tom diskusné fóra sú. Takže trosku viac tolerancie voči iným a hlavne voči názorom iných ludi. Pekny život zelaj sebe lebo ide z teba toľko zlosti ze az
To nieje o dokonalych/nedokonalých mužoch, za vela vzťahovych problémov si proste môžu obidvaja, zlá kombinácia osobnosti a nech sa tí dvaja snažia akokoľvek proste im to spolu nejde.
Ďalším faktom je ze veľa žien je extrémne submisivnych, nedokážu si doma nič presadiť a potom potichu trpia zatiaľ co ich muži ani len netušía že je u nich nejaký problém.... To sú hlavne tie dvojice kde domáce práce + deti ma na starosti výhradne iba žena, ekonomické tyranie, násilie atď...

Ja ta určite nepresviedcam. Ja len od začiatku diskusie nechápem prečo ta tak veľmi irituje kto co komu radi. Mne je to totálne u prdele, sto ľudí sto chutí sto názorov a aby som sa nad tým rozhorcovala, no to isto 😃