icon

Váži si ma?

kliksem
26. dec 2013

Neviem či sa chcem len vyrozprávať, alebo aj poradiť...Mám dve deti z predchadzajúceho desať ročného vzťahu a priateľ má dve deti z predchádzajúcich dvoch manželstiev a jedno máme spoločné.A čo ma vlastne trápi? Mám taký pocit akoby bol priateľ so mnou len z nudy.Obidve ženy si vzal ešte v tehotenstve-so mnou svadbu odmieta, že sa poznáme krátko.Otehotnela som po mesiaci nášho vzťahu...Ale na druhej strane mi vraví ako ma strašne ľúbi a nechce stratiť a mňa si nedá nikomu...Mňa ale strašne zraňuje prečo akurát náš spoločný syn sa musel narodiť do nemanželského zväzku.Druhé vec čo ma trápi je tá, že spolu nebývame ale bývame dva metre od seba.V práci je dosť dlho kým sa doma osprchuje je aj 18.00 hodín kým príde a keďže skoro vstáva tak o tej 19.30 väčšinu odchádza domov spať.U mňa by mohol spať aj tu spáva ale len cez víkendy alebo dovolenku.Prečo akurát pri mne sa vyhýba otcovských povinností a spí si domka v kľude kým pri oboch ženách bol s nimi a s bábätkami, mal v tej dobe dôležitejšiu funkciu a vstával nevyspatý a vtedy mu to nevadilo.Prečo len pri mne má rád svoje pohodlie? Keď príde víkend tak odíde okolo šiestej ráno od nás preč a akolo 12-13 hodine sa ozve a príde....Medzitým chodí na pivo do krčmy.Nechodí opilý, to nie...Ale vysedáva tam každý deň a nevie si ju odpustiť ani len cez víkend.Cez týždeň chodí na pivo po práci s kolegami.Dokonca na štedrý deň mi povedal, že pôjde na jedno pivo a akurát ako naschvál v ten deň prišiel pripitý...Mám pocit z nášho vzťahu ako keby sme mu chýbali len vtedy kedy to jemu vyhovuje, alebo kedy sa doma nudí-býva s mamou a nemajú 100% vzťah.Trápim sa a zraňuje ma jeho správanie.Stále mám pocit, že som tá menejcenná osoba on to nechápe.Rozprávame sa spolu, vysvetľujem mu čo ma trápi, ale len sľúbi že sa to zmení a nič.Zas ráno odíde a na obed príde.Koľkokrát nestihnem ani obchod keď je maličký zlý a len plače...

Strana
z3
borkavan
30. dec 2013

@kliksem och, ty si tak krásne do neho zamilovaná, že vážne vidíš len to dobré na ňom. Až teraz som si prečítala tu vec, že vlastne bývaš s vašimi, preto tam nechce byť. No dá sa to chápať. To je jasné.
ALE PREČO nejdete do podnájmu??????

Ja to nechápem, veď je dospelý chlap, zarába, a má stále výhovorky, že do leta počká a budete nastavovať. Moja ked donastavujete.... môže byť koniec. Alebo si zvykne na tento slobodný život a ťažko zvykať na normálne partnerstvo.
Choďte do podnájmu ak má vážny záujem. A nech sa nevyhovára na prachy, že bude treba na prístavbu. Všetko sa dá zvladnuť, ked sa chce.
Proste starého capa novým trikom nenaučíš.

Mám kamošov v jeho veku... sú rozvedení a všetci mi potvrdili, že takto je to lepšie. Lebo môžu chodiť na pivko každý den, majú deti iba cez víkend a to len na zábavu. Proste si žijú mládežnícky život. A to jeden má dokonca striedajú starostlivosť a veľmi si to pochvaluje. má čas na pivo aj deti. manželku nepotrebuje. tak mi to povedal.

Strana
z3