icon

Vážte si svoje svokry

16. júl 2021

Dievčatá , mne len nedá , keď si čítam príspevky . Vážte si svoje svokry a buďte rady , že ich máte 🙂 alebo
Im nebyvajte v ich dome a odpracte sa , keď na ne toľké nadavate . Ja sa ani nečudujem , že vás tie svokry nemusia a synovia sa k svojim mamám stále utiekajú, keď sa vy správate ako fúrie . Nadavate na nich, že Vám lezú do súkromí , ale pritom vy ste sa dotrepali do ich domovov. Žiarlivé na to , že ich majú synovia rady a vaše deti tiež. Otras . Ja mám uzasnu svokricku , nápomocnu, tiež sme u nich istý čas s manželom bývali a nebol jediný problém . A to teda moj manžel nie je mamickar, keby je na ňom, nezavolá jej ako je rok dlhy a chodíme za nimi na moje pohnútky. Môžem svokre zavolat o polnoci a je schopná mi pomôcť. Deti ju majú rada , rady u nej trávia čas wow a predstavte si ,že to je úplne super . Želala by som každej jednej z vás , aby ste mali takéto vzťahy a prestali na mamy svojich synov nadávať . Ale to by ste mali začať od seba a nebyť žiarlivé fúrie , ktoré žiarlia ešte aj na to , že detičky sú rady so svojou babkou 🙂 mier vo vašej duši 🙂

Strana
z4
mamusa34
17. júl 2021

@catherine87 ale ja neviem čo by chceli . ?veď sa staráme o jej syna nie? A ľúbime sa ,tak potom čo ešte treba aby sa ľúbila nevesta ?,😂🤷

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
number19
17. júl 2021

@21oktober Velmi zaujimavy pribeh...vdaka za rozpisanie...

autor
17. júl 2021

Dievčatá , ja vam len čo posledné poviem , dala som vaše odpovede prečítať manželovi . A jednu paniu z vás tu spoznal ako manželku svojho dávno dávno bývalého kolegu . Nechcite vedieť, čo mi porozprával, čo si o tej dotyčnej hovoria v práci a ako jej manžel udržiava pomer s kolegyňou . Pretože všetci zamestnanci z nej majú výsmech a majú ju za ziarlivu furiu, ktorá žiarli ešte aj na manželovou vlastnú mamu. Dievčatá , nechcela b som byt vami, ste strašne zle a jedovite … . Mier vašim dušiam ❤️

tatiana1329
17. júl 2021

Tak akoze sorry, ty toto napises sem o niektorej babe tu a potom napises mier nasim dusiam? Vies si ty predstavit co si teraz sposobila? Kolko zien nebude verit teraz svojim manzelom? Ty nechces byt nami a precitala si si kazdu jednu odpoved? Ze niektore to nemaju take lahke ako si ty myslis? My sme zle a ty napises toto. Akoze nehnevaj sa na mna ale toto si riadne pokazila a nechcela by som byt teraz tebou.

janka_23
18. júl 2021

Milá autorka, ty si naozaj jeden zlý človek. Darmo sa tu hráš na peknú, tvoje odpovede presne ukázali co si za človeka.

number19
18. júl 2021

Autorka len aby si nahodou tou manzelkou nebola ty.

Prispevok s tou svokrou mi pride od teba tiez dost nevieryhodny. Ako by si si nieco navravala (samu seba tym prispevkom presviedcala) co u teba nefunguje ale hrozne by si chcela aby fungovalo...

A si posadnuta "mierom v dusi" aj ked mam pocit, ze nemas predstavu o tom co to znamena.

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
18. júl 2021

Uz vcera som mala podozrenie, ze tato diskusia a diskusia o manzelskych problemoch (kde zakladatelka kritizovala, ze sa casto radi zenam rozvod) su previazane. Tento posledny prispevok od zakladatelky mi to len potvrdzuje. Samozrejme, 100%-tnu istotu nemam, ale myslim, ze sa nemylim. Autorkin odkaz:" Mier vašim dušiam" znie zaujimavo, lebo ona sama ho nenachadza.

fleur1111
18. júl 2021

Autorka - komplex menejcennosti sa nerieši na MK, ale u psychológa pripadne psychiatra.

nikyball
18. júl 2021

Presne súhlasím. Nech je dobrá, zlá, akákoľvek, vždy sa môžu od nej odsťahovať. Svokra hádam zo svojho nepôjde preč, takze môžu byť ešte rady, že ich nevyhodi. Ale zas by bola najhoršia tak či tak. Najviac si otvárajú hubu také čo v živote nič nedokázali a ani v dospelosti nie sú samostatné ale vždy na niekoho odkazane

sasa1310
18. júl 2021

daj ktorá, bude sranda. Ale verím tomu, že to tak je. Tu sú husté a doma šúchajú nohami

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
laurika999
16. aug 2021

Dopozerala si Rosamunde Pilcherovú ?

podmostom
17. aug 2021

no to je teda uroven pisat na modrom koniku, ze tu niekto spoznal nejaku mamicku a ze sa o nej hovori, ze ju manzel podvadza. Mier Vasej dusi, ale toto je ozaj cez ciaru. Chodte si ohovarat do manzelovej prace.

natalala
17. aug 2021

Ja by som tvrdenie “Vazte si svokry” poopravila na “Vazte si ludi kt si vazia vas”. Ja so svokrou nebyvam a ani som nikdy nebyvala a teda par krat mi take veci povedala, ze som ani nevedela reagovat ako som ostala zaskocena. Najviac sa ma dotkne ak ide posudzovat to ako sa staram o dieta, zena kt ako tehptna fajcila, detom neprecitala ani knizku a cez leto ich drbla aj na 3 mesiace k babke a prisla tam raz za mesiac na vikend 🤷🏼‍♀️ to cim och krmila ani nekomtujem :D Ja si ju ako cloveka nemam preco vazit (je leniva, stale natrca ruku a ma pocit, ze je lepsia ako vsetci naokolo a pritom v zivote nic nedokazala), vsetky dobre vlastnosti ma moj muz po otcovi a povedala by som, ze aj napriek jej pritomnosti z neho vyrastol telativne normalny chlap. Takze zeny vazte si najma same seba a obklopujte sa ludmi s kt vam je prijemne, lebo cas je to najvzacnejsie co mame a netreba ho plytvaj s toxickymi osobami.

podmostom
17. aug 2021

@natalala presne tak, vazit si treba v prvom rade seba sameho a ludi, ktori si to zasluzia, svokry su vselijake.. Ja som si napriklad tuto pani autorku po tom jej poslednom prispevku uplne prestala vazit.

natalala
17. aug 2021

@podmostom no k autorke sa radsej nejdem vyjadrit :D lebo teraz ked som si precitala jej komentare, neviem ci mi z nej je smiesne alebo smutno 🙈

Strana
z4