icon

Vedie muž dcéru k lenivosti?

12. dec 2021

Zdravim. Mame 3r dievcatko, cakame dalsie babatko. Uz dlhsi cas si vsimam, ze ma tu maju za sluzku. Vsetok bordel je iba moj bordel, mama odnes, mama prines, mama podaj. Nemozem sa ani natiahnut na gauc s tym obrovskym bruchom bez toho, aby som kazdu minutu nevstavala a neposkakovala. Dcera sa uz tak naucila, ze mama dvihne, mama pohlada.... urobi neporiadok vsade kde sa da, neuprace a mna zdrbe muz, aky neporiadok mame a musim to upratat. Namiesto toho, dohovaral malej (moze to byt tym, ze je uplne rovnaky.....). Ked sa nicoho nechytim, len sa to kopi.
Mala rano otvori oci a ak jej neupracem hracky, zahlasi: "co je tu taky bordel" 😃😃 podla mojho nazoru to nie je spravne, je totalne nesamostatna. Odmieta sa uz aj sama najest, obliect, ist na wc, vsetko len MAMAAA...bude vrieskat aj cely den a argumentovat vetou "Ale ja to neviem"... uz aj v skolke sa nam stazovali, ze od ucitelky vyzaduje, aby ju obliekala, krmila...
Povedzte, som ja ta sibnuta?? Lebo 100x opakujem, ze to ma urobit sama, no muz sa neda zlomit a je to podla neho normalne...

Strana
z2
janage
13. dec 2021

Situácia nechce sa obliekať a reve jak túr. Oznam dopredu. Keď bude ručička tu a tu, resp. natoc minútky alebo len povedz, že keď sa umyjem a najesť ideš von s ňou či bez nej lebo potrebuješ čerstvý vzduch. Toto oznam aj mužovi.
A urob. Pripomeň ešte 2x. Už som sa najedla, za chvíľu idem. Ak sa malá neoblečie tak sa obleč zavri dvere a hod sa hodinu prejsť.
Zrejme pri návrate bude stret s mužom, ale urob to 2,3x a slečna si rozmyslí a on tiež.
Na pokyn podaj, zdvihni, dones. Odpoveď Teraz nevládzem.
Nemôžem, nestíham, oddychujem.
Toto bude o držku ak príde upravený novorodenec, ty ubolená, vyčerpaná a dcéra s mužom budú čakať full servis.

lucia147852
13. dec 2021

Och, okamžite prestaň robiť slúžku. Mužovi by som tak vynadala (bez prítomnosti dcéry) že by sa z toho ešte týždeň spamätával. A mala milostpani by v pyžame a hladná kľudne mohla pistat na gauči aj cely deň. Moja má za chvíľu 5 a tiež ju občas chytajú take maniere. Ale neuspeje. Keď chcela aby som jej upratovala hračky dostala jasnú odpoved. Buď úprace, alebo upracem ja, ale tak že sa jej to páčiť nebude. Spýtala sa ako. Odpoved, rovno do kosa. A uz upratovala ako diva

rumba01
13. dec 2021

nechcem byt hruba, no ty sama si to nechala zajst tak daleko a je na case, aby si ich zacala zapriahat, teda hlavne otecka a potom uvidis, ze aj mala sa chyti. sa cudujem, ze ho to sameho nenapadlo

lulu0123
13. dec 2021

Zatrhnut hned,lebo sa z toho neskor zblaznis.Co dokaze sama,bude robit sama.Revom len skusa co dovolis.Ked pomoze rev raz,bude skusat stale.Ty jej musis urcit hranice.A zacat cim skor,kym sa narodi babo,aby si to s nim nespajala.Proste zaviest hranice a drzat sa toho.Neverim,ze reve 2 hodiny.Aj ja mam tvrdohlavu 3 rocnu a tiez reve ked sa jej nieco nepaci.V tom case sa to zda ako nekonecne,ale vydrzi max 15 minut a zrazu je dobre.Naposledy ked si nechceli upratovat hracky, vzala som mech na smetie a vsetko zo zeme pozbierala,ze to ideme vyhodit.Odvtedy upratuju v pohode.

marcelik88
13. dec 2021

Prestan sa o vestko starat a netrap sa kvoli bordelu. Mala by si teraz co najviac oddychovat a nacerpavat sily na koniec tehotenstva, takze laskavo nech aj tvoj drahy prilozi ruku k upratovaniu

nevenka
13. dec 2021

No ked pride babatko, to este len bude vresku u Vas doma. My sme mali zlaticko 21 mesacne, ale uz on si primerane veku hracky upratoval.
Toto je hlavne problem, ze s muzom nie ste zajedno. A este aj on Ta zneuziva...s nim treba v prvom rafe porobit poriadky.

nevenka
13. dec 2021

@lulu0123 no...never, ale nasa tvrdohlava revala hodinu a mala potom pod ocami popraskane zilky, tak zurila. Normalne take bodky podliatiny a do druheho dna vyzerala, ako keby sme su mlatili 🙄

danalop
13. dec 2021

Treba tomu urobiť rázny koniec, treba aby aj dieťa pochopilo, že treba upratovať a muž aby pochopil, že ty nie si tá čo musí furt upratovať. Veď ste dvaja!

Strana
z2