Vekový rozdiel 12 rokov medzi partnermi
začínam si budovať vzťah s mužom ktorý je odo mňa o 12 rokov starší ja mám 19 a on 31 čo vy nato?
Ahoj, medzi mnou a mojím priatelom je 12,5 roka rozdiel. Lepší vztah som nikdy v živote nemala 🙂 ..vo februári sme boli spolu dva roky - 7mesiacov spolu bývame. A ešte, ja mam teraz 20 a on 33 ...PARADA 🙂
@smileymiley Ja myslím že na tom nezáleží, keď si partneri rozumejú. Nemáš žiadnu záruku, že to vydrží, keď začínaš nový vťah, nech má partner koľkokoľvek rokov, to musíš cítiť.
Medzi mnou a manželom je 19 rokov. Keď sme sa zoznámili mala som čerstvých 20, on 39. Sme spolu 8 rokov, z toho 1,5 roka manželia. Bývali sme spolu prakticky od začiatku, proste sme to tak cítili. Manžel chcel deti už keď sme sa zoznámili, ale chápal, že pre mňa je ešte skoro, chcela som si dokončiť školu atd. Nakoniec som štátnicovala tehotná a syn sa nám narodil na 5te výročie 🙂 máme spokojný vzťah, nemenila by som!
@smileymiley ja mam manzela starsieho o 10 rokov.. spoznali sme sa ked som ja mala 19 a on 28 ... zachvilku to budu 3 roky co sme spolu a mame syna (rok a pol) a cakame dalsie babatko 🙂 .. teraz ten rozdiel neriesime vobec .. moj mm je mlado vyzerajuci muz , aktivny sportovec a je zdravy .. jeho otec (moj svokor) ma tiez partnerku mladsiu o 10 rokov .. a to ma on 60 a ona 50 .. a ver tomu ze rozdiel neni medzi nimi ziadny 🙂 ..su rovnake povahy.. jeho otec je tak isto mlado vyzerajuci muz, sportovec 🙂 ... takze teraz to este neriesime .. 🙂
@operaphantom ... uhm trochu s tebou nesuhlasim 🙂 ..kazdy clovek ma ine priority a rebricky hodnot tak isto inak postavene 🙂 .. ked jeden si uziva na diskoteke ako slobodny clovek ..iny si uziva na vylete s rodinou 🙂 .. ja si myslim ze to ze ma zena v 20tke dieta este neznamena ze teraz prisla o zivot 😀 .. a o tom cestovani .. ano kto by nechcel cestovat ale peniaze takisto nepadaju z neba 😉 .. ja osobne by som radsej s rodinou isla do chorvatska ako sama do ciny 🙂 ... to nieje nic pre mna ... 🙂 .. kazdy ma svoj uhol pohladu 🙂

"uživanie si života" to je pojem ktorý sa vysvetli rôzne niekto si pdo tým predstavuje chodenie po baroch reštikách dovolenkách v zahraničí pri mori v alpách a niekto si uživa to čo v tej chvili má že je s partnerom ktorý ho ľubi a je im spolu dobre ja som nikdy nemala pocit že som si neužila do 23 rom študovala na výške a tam som si užila veľa veci a mám kopec zážitkov, tancovala som vo folklornom subore a to som si tiež uživalal, manžel je muzikant ten tiež veľa si užil precestoval ale ked sme boli spolu neboli sme pri mori alebo tak ale boli sme spolu a vychutnávali sme si jeden druhého ked prišiel syn otočilo nám to všetko na ruby ale uživali sme si to aj si uživame teraz je náš život spletý s dalšim rozmerom pohľadu lebo už máme dcerku a teda 2 detičky ale tie chvile čo ako rodina spolu strávime su na nezaplatenie a môžem povedať že si uživam viac ako ked som bola slobodná 🙂