Veríte na veštenie?
Ahojte dievčence veríte na veštenie?už som si dala 2x vyveštit čo som zo svojím chlapom a bojím sa toho čo mi povedala ☹
@majka1357 prosim ta kde si to bola?
@natalka331 prosim viete aj mne vyvestit dakujem
@krpcek2 dobrý den prosim viete aj mne vyvestit?
@mimi16181618 pozdravujem vás a ospravedlňujem sa za neskoršiu odpoveď. Veľmi rada vyvestim. Dohodnúť sa môžeme v správe
@krpcek2 dobry den prosim vas a kde vas mam skontaktovat?
@mimi16181618 dobry den prosim Vas kde vas mam skontaktovať?
@mimi16181618 cez spravu
@nana dobrý den prosím vas mate konakt na tu pani?
Dobrý deň, poprosím kontakt na overenú vešticu. Ktorej predpovede s odstupom času vychádzajú. Ďakujem vopred.
@katka_mama_2 dobry den. Ja som vzdy volala do hotela Relax Rajecke Teplice na recepciu a oni mi dali info kedy pride. Ale uz somtam nebola niekolko rokov, tak neviem, ci stale sem chodi. Ona je z CR.
Ahojte, ja keď potrebujem, vždy hľadám pomoc u Rendyty z centrumu. Veští konkrétne veci a hlavne sa mi tie jej veštby plnia.
dobrý den, pracujem v oblasti ezoteriky už 18 rokov , venujem sa vykladaniu kariet ale aj komunikácii s dušami mrtvych, ako aj nacítenie na dušu žijúceho človeka. v prípade ak by niekto mal záujem alebo rieši nejaký konkretny problem, kludne m može kontaktovať
Dobrý deň veštec Jozef je fakt dobrý.skuste uvidíte.....kontakt je na internete.
@lalia6789 mne natrepal pred rokom same somariny ..nevie ani vyznam jednotlivych kariet ...za ten rok som sa naucila ja vykladat karty a skoro vsetko sa plni co som vestila ...pan Jozef ani nevedel uplne nic ani numerologia to uplne mino a vestenie este horie ..idu ma vyhodit z prace ...povysili ma ...moj priatel ma nechce sommlen zabavka prenho.. poziadal ma o ruku a dalsie veci o osobnosti upne mimo ale ze uplne ...naucil sa to tak ze niekomu trafi nahodou ale keby ste sa viac zaujimali o vestenie tak ze by ste zacala pozerat a vidiet do duchovna vedeli by ste ze trepe ..vyznam karty blazon a take veci absolutne neovlada.
Pravda je taká že ja veštím a požiadal ma aby som napísala recenziu.
@lalia44 ahoj, môžeš mi pov3dat niečo viac ? Rozmýšľam že za jej ozvem. Potrebujem niekoho kto nehovorí len všeobecne omáčky ale ide do hĺbky a má dar jasnozrivosti. Musím sa rozhodnúť v jednej situácii a mam na výber z viacerých možností a každá by mala iny dopad na môj život. Potrebovala by som usmerniť. Diky za odpoveď.
@lujza123 ahoj ešte veštíš?
@luludia ahoj ešte veštíš?
@natalka331 dobry den mozte mi dat na vas nejaky kontakt prosim?