icon

Vianočný večer o ničom

24. dec 2021

Po štedrej večeri, sme hodinu rozbaľovali darčeky, potom sme si s manželom dali kávu, drink, deti sa hrali s hračkami, Pohoda. Zrazu sa pobral do hora, do detskej zahrať si Xbox. Som v šoku, že ešte aj dnes musí hrať, že nezostal s nami. Mam chuť za ním vybehnuť a vynadať mu, no nechcem sa Rozčuľovať, hadať, kaziť deťom Vianoce. Takto som si to nepredstavovala. 🤨 Ako trávite večer vy? Z detstva si pamätam, ako sme všetci trávili večer spolu pri rozpravkach aj s rodičmi. Je mi z toho smutno.

Strana
z2
pa3q
25. dec 2021

Je to smutné ale ber to pozitívne a máš trošku relaxu pre seba po celom dni trochu oddychu. Čo tak si niečo prečítať a vypnúť myseľ. Ja som bol vlani úplne sám syn bol u mamy šťastne a veselé.

renab
25. dec 2021

My si kazde Vianoce kupime spolocensku hru. A mame o zvysok vecera postarane. Uz roky to tak funguje, deti su dospele, doma je uz len najmladsi. Ked starsi pridu na sviatky domov, uz nic neriesime. Spolu navarime a hrame hry.
Ked boli mensi, niekedy sme hru vymenili za spolocne stavanie lega.

dianna3571
25. dec 2021

Veru ti nezávidím a uolne chápem, že ťa ť hnevá..
U nás je to tak že ja doma u rodičoch s dcérkou a môj priateľ tiež doma si svojimi deťmi u rodičoch 🙈🤨 takže celé zle

sima338
25. dec 2021

@greywolf Bohužiaľ, už tak zmýšľa veľa ľudí, že telefón je v pohode...aj na Vianoce

cucoriedkacucoriedka
25. dec 2021

@nerko jejdaaaa....rychle uzdravedie prajem.

irusa
25. dec 2021

Tak len v malom množstve rodín je to ako v americkom filme....

enuliatko
25. dec 2021

@nerko Držím palce, nech ste čo najrýchlejšie v poriadku a domka ❤️

googlinqa
25. dec 2021

My trávime pri telke a mobile...

tianna
26. dec 2021

Netráp sa banalitami 🙂 nie je nič horšie ako predtsavy o dokonalých Vianociach a to veľmi dobre viem o čom hovorím 😂 my sme mali namiesto štedrej večere ktorá akosi nevyšla len zemiakový šalát 🤣🤣🤣 myslím budeme na to spomínať ešte aj v starobe.. samozrejme so smiechom 😁 pekný zvyšok sviatkov 🙂

ahaknaj
2. jan 2022

Iný ako jeho otec nebude...vyrastal v tom, považuje to za normu

luccija
26. dec 2022

@tianna čo si spálila rybu či rezne?🙂niekedy sa stane aspoň ste sa zasmiali

tianna
26. dec 2022

@luccija haha nieee, akosi sa nám nevedela ryba upiecť, stále bola rozmocena, aj po takmer 2 hodinách.. 😂 tento rok sme šli na istotu a boli rezne.. 😁

Strana
z2